Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi humanistmira
-
Ama yaptırımı sadece uyarı ben aradım zabitayı üstekinin balici bir oğlu var korktum zabıta uyaracak sonra bana saracaklar ev sahiplerini aradım oda ben burdan napıyım çık uyar dediBazi belediyeler kanit dahi istemiyo,basvurunuz yeterli oluyor.
Bagli bulundugunuz belediyeyi arayip,neler yapmaniz gerektigi konusunda yardim alabilirsiniz.
Akşam gelşp özr dilediler canm bzm ki lojmn şikaytte olay büyüyor bunu bildikleri ile geri adım attılarakil almiyo cidden. hic usenmeyin tek tek edin sikayet. ya da gelsinler kirlettkleri evlermizi camlarimizi balkonlarimizi temizlesinler.
Zabita ya mı polis e mı ettinAkşam gelşp özr dilediler canm bzm ki lojmn şikaytte olay büyüyor bunu bildikleri ile geri adım attılar
Bu bir hastalık. Cirptikca temizlendiklerini düşünüyorlar. Komşuluk hakkı ya da baskasinin bir yerinin kirlenmesi umurlarinda değil. .Ben bu halı niye silkelenir onu anlamıyorum.
Süpürge tutmak daha kolay, hiç üşenmiyorlar mı kocaman halıyı kaldırıp silkelemeye, mantığı ne yani daha mı temiz oluyor?
Yok canm lojmanda bu tarz durumlarla ilgilenn müdür var yöneticinn bi üstü durumunda etkili ama senin zabıtaya şikayet etmen lazımZabita ya mı polis e mı ettin
Ben korkuyorum bunlardan halı da yıkayıp balkona mutfağıma su sızdırıyor tavan berbat sigorta yaptırmış aldım parasını ama
Sizinki içsirkü demek kiYok canm lojmanda bu tarz durumlarla ilgilenn müdür var yöneticinn bi üstü durumunda etkili ama senin zabıtaya şikayet etmen lazım
Sende onun camına yumurta at aşağıdanSizinki içsirkü demek ki
Zabıta uyarıp gider sonra onlar bana sarar
Pazar günü kapı deliğinden videosunu çektim balici oğlu korku saldı Yok cnm ben bulaşmayım canım kıymetli benimSende onun camına yumurta at aşağıdan
Komşunun tepene pisliğini silkelemesinin nesi normal acaba saygı falan duyulacak bir tarafı yok ayrıca.!Belirli saatlerde halısını silkeleyecek benim balkonuma bende onu temizleyeceğim üstüne bir de anlayış lı ve saygılı olacağım bana yapılan saygısız ca bir davranışa.!O sizin dusunceniz. Silkeliyorum hadi ne olacak? Savunma nedir ki? Dusuncemi belirttim.siz nasil belirttiyseniz bende aksini soyledim. hali silkelemenin ilkel olmadigini; her daim degil, saatli olsa normal olabilcegini soyledim. Bende istemem tepemde saat basi hali silkeleyen biri olsun. Kim ister ki? insanlari asaglayici konusmalariniz cok gereksiz ve uzucu ayrica. Her goruse saygi duymalisiniz
Komşunun pisliğini benm temizlemem doğru mu peki daha 3 4 gün önce kızımın yatağından kırıntı topladım normal insanın yapmaması gereken şey halı silkelemekHalı sileklemek ilkellik mi?
Bizde de pazartesi sabah 10:30 ile 14:00 arası halı silkeleme saatidir.
İsteyen silkeler benim için sakıncası yok, be o gün balkonumu, penceremi kapattım çamaşır bırakmam olur biter.
Hee günün her saati pat pat silkelerse evet çok rahatsız edici ama dediğim gibi herkes kurallara riayet ederse bence mahsuru yok.
Ve evet daha yeni iyi bir süpürge almış olmama rağmen silkelenen ve havalanan halının daha temiz olduğunu düşünüyorum. Özellikle şagy halıların.
Yoğurt kovasını niye sarkıtmış amaç ne ki:)Benım ust komsum
Hergun halı sılkeler guneslenmeye bırakıyor halıyı heralde suyu bana aka aka taaaa benım balkonumun ıcınde halısı
Apt yonetıcısıne soyledım cozum olmadı
Vıdeoya cektım bızım sıtenın whatsaap grubu var oraya attım olmadı...
En son yogurt kovasını don lastıgıne baglayıp benım balkona sarkıttıgınıda gorunce
Aldım makası elıme kestım
Keserkende resmını cektım
Apt yonetıcısıne yazdım
Bıdahakıne dırek beledıyeyı arayacagım sıkayete dıye
O oldu ... bıdaha tekrarlamadı
YOK artıkHali silkeleyen biri degilim ama abartili buldum soylemlerinizi. Ilkellik neden olsun ki? Balkonlarimiz her daim temiz olmuyor zaten. Supurgelerde tozlari cok iyi cekmiyor cogu zaman. Eminim silkelendiginde daha temiz olur. Ve siz balkonum kirleniyor diye komsunuzun hali silkelemesine karisamazsiniz. Bu da adaletsizlik olur. Saat koyuldugu surece bi sikinti olmaz bana gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?