halı silkeleyen komşu

Bazi belediyeler kanit dahi istemiyo,basvurunuz yeterli oluyor.

Bagli bulundugunuz belediyeyi arayip,neler yapmaniz gerektigi konusunda yardim alabilirsiniz.
Ama yaptırımı sadece uyarı ben aradım zabitayı üstekinin balici bir oğlu var korktum zabıta uyaracak sonra bana saracaklar ev sahiplerini aradım oda ben burdan napıyım çık uyar dedi
Kaç kez dedim balkona yorganımı atmıştım hava alsın diye kıl tüy leş olmuş
Balkonda ekmek parçaları sucuk lar ....

Akşam gelşp özr dilediler canm bzm ki lojmn şikaytte olay büyüyor bunu bildikleri ile geri adım attılar
Zabita ya mı polis e mı ettin
Ben korkuyorum bunlardan halı da yıkayıp balkona mutfağıma su sızdırıyor tavan berbat sigorta yaptırmış aldım parasını ama

teknoloji de neymiş?
bir kadının kol gücüyle mi çıkar tozlar, elektrik süpürgesinin çekim gücüyle mi?
tabi ki süper ev kadını daha güçlü.

o süpürgeler üstteki tozu alıyor, kadın dipte kalanları silkeleyerek dezenfekte ediyor halısını.
sizin evler batıyor, mikrop yuvası oluyor ama idare edeceksiniz.

kadın pis evde mi yaşasın canım?!!!

Benim ust komsu da oyle eline geceni sirkeler balkonum batar pencere onume siril siril sular akar cicek suluyo bide bu kadin uzaktan akraba yani boyle olunca bisey de diyemiyorum ama sıkıldım artik

Benim üst komşum tam bir düşüncesiz mağara insanı. Önce balkonda saksıda ne bulduysa yetiştirmeye çalışıyordu incir ağacı bile vardı. Sulayınca benim balkonuda sulardı. Yaprak ve toğrağı hiççç saymıyorum bile. Beraber yaşadığı adamdan ayrıldılar.tüm bitkiler gitti. Şükür derken bir gün balkonumda köpek pisliği gördüm. Çıldırdım bu ne ya dedim.yukardan seslemiyor köpek kanepeye yapmış bende aşağıya atarken sizin balkona düştü diye. Çıldırdım artık.kavga etsen anlayacak tip değil. Şimdi köpek kılı ve b.kuyla uğraşıp duruyoruz. Uyardık ama anlayan kim. Beterin beteri var yani

Ben bu halı niye silkelenir onu anlamıyorum.
Süpürge tutmak daha kolay, hiç üşenmiyorlar mı kocaman halıyı kaldırıp silkelemeye, mantığı ne yani daha mı temiz oluyor?
Bu bir hastalık. Cirptikca temizlendiklerini düşünüyorlar. Komşuluk hakkı ya da baskasinin bir yerinin kirlenmesi umurlarinda değil. .

Anlamıyorlar uyarıdan. Değişik bir psikolojileri var. Uyardikca da ters tepiyor. İnadına daha çok yapıyorlar.

Ben bana yapılanları anlatsam roman olur. 3 kat var üstümde üçünün de pisliğini çekiyorum. Sadece halı silkeleseler öpüp başıma koyarım. En son gece sabaha kadar boya yapan üst katıma yazdığım mektupta(çünkü sözden anlamıyorlar) birazını dile getirdim hatta o gün evime misafir olan çöplerini mektuba iliştirip ellerine teslim ettim. Kadın apartmana beni şikayet etmiş, dava edecekmiş beni. Mektubu babasına okutmuş neyse ki babası aklı başında bir insanmış ta anlamış beni. O günden sonra eve giren çöplerde bir hayli azalma oldu. Ama diğer 2 kat bildiğini okumaya devam. Çünkü henüz onlara mektup yazmadım.

Zabita ya mı polis e mı ettin
Ben korkuyorum bunlardan halı da yıkayıp balkona mutfağıma su sızdırıyor tavan berbat sigorta yaptırmış aldım parasını ama
Yok canm lojmanda bu tarz durumlarla ilgilenn müdür var yöneticinn bi üstü durumunda etkili ama senin zabıtaya şikayet etmen lazım

Sağolsun üst komşum 9 aylık hamile haliyle bile koca halıları battaniyeleri silkelerdi. Ev sahibine söyledik balkonumuzu kapattırdık. Bu sefer de yıkadığı halıların suyu bizim camları mahvetti. Eşim camların resmini çekip üst kata çıktı kadına gösterdi o da bir daha ıslak halı filan asmadı. Ayrıca kocasını her gördüğünde de rahatsızlığını dile getirdi. Ben hiç muhatap olmadım valla. Karnındaki bebeği düşünmeyen kadın benim evimi kirlettiğini mi umursayacak sanki

Hali silkecek gücü olan kadın at gibi kadındır valla guclerine hayranım ,ama yapılan yanlış tabisi,hiic muhatap olmaa şikayet et .

Komşunun tepene pisliğini silkelemesinin nesi normal acaba saygı falan duyulacak bir tarafı yok ayrıca.!Belirli saatlerde halısını silkeleyecek benim balkonuma bende onu temizleyeceğim üstüne bir de anlayış lı ve saygılı olacağım bana yapılan saygısız ca bir davranışa.!
Pardon ama ne mecburiyetim var benim başkasının pisliğini temizlemeye inanın bu daha aşağılayıcı bir durum benim ve benim gibi ilkel ve görgüsüz bir komşusu olanlar için.

Komşunun pisliğini benm temizlemem doğru mu peki daha 3 4 gün önce kızımın yatağından kırıntı topladım normal insanın yapmaması gereken şey halı silkelemek

Yoğurt kovasını niye sarkıtmış amaç ne ki:)

Ay benimde eski evde vardı üstümde bir ordu insan. Durmadan silkelenen halılar 10 eve yetecek kadar hali siz anlayın artık.sabah başlayıp akşam üstüne kadar bitmeyen.her defasında çıkıp ikaz ederim, gayet yumuşak bi sekilde bi daha olmaz derler. Ertesi ne hemen yine aynı şeyler. Kaç yıl aynı evde kaldım daha 1 kez hali silkelemedim ölmedim de. En son çıkıp dedim siz evinizi temiz tutacaksnız diye ben niye sizin pisliginizi temizlicekmisim. Ben sizin ne bi kardeşiniz ne gelininiz ne akrabanizim nazinizi tuzunuzu çekim (olsam dahi yapmanız anlamına gelmez) taşınan kadar kurtulamadım yani.

YOK artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…