- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi humanistmira
-
hıc bılmıyorumYoğurt kovasını niye sarkıtmış amaç ne ki:)
Bizim işimiz de yoğurt kovasına kaldı desenize. Bir de çamaşır asıp carsaflarini balkonun yarısına kadar sarkitmiyor mu?hıc bılmıyorum
o an şakır şakır yagmur yagıyordu bı baktım balkonuma guvercın adımlarla ınen bı yogurt kovası
kestım ıpını
kapıma kavgaya ıner dıye bekledım de gelmedı normalde cok gürültude yaparlardı gece 12 de elektrık supurgesı calıstırmak gıbı o oldu hıc seslerıde cıkmıyor
eger sızın balkonunuza uzanan carsaf varsa çekın asagıBizim işimiz de yoğurt kovasına kaldı desenize. Bir de çamaşır asıp carsaflarini balkonun yarısına kadar sarkitmiyor mu?
Ben en ust kattayim cocugumu uyuturken duvar deldi altkat matkapla saat 8 i gecmis ama ses geliyor cahil insanlari dagda yasatsan hayvanlari rahatsiz ederlerCamlarimi yeni sildim ama şuan birisi kırıntı dolu. Üstümde 6 kat var ama muhtemelen ustumdekinden geliyor çünkü daha ustlerden bana gelene kadar uçar gider. İllallah ettirdiler. Biri gitti rahatladım. Şimdiki ev sahibi. Gecenin 12 sine 1 ine kadar cocugu zıplar, koşar kendi topuklarina vura vura yürür. Baba resmen bogurerek yavruuuuum diye cocugunu sever, annesi yat artiiiiik diye cirlar.Yeni ev alacaklara tavsiye en üst kattan alin. ... Öbür tarafta yakalarindan dusmeyecegim..
Yaa ben de ondan korkuyorum. Çıkar manyagin birine denkgeliriz Allah korusun. Tanımıyoruz ki. Öncekine söyledim ters tepti valla. Hala cirpmaya devam etti. Biz de eşimle hasta olduğuna kanaat getirdik. Çünkü gündüz cirpamasa gece cirpiyordu. Ne azim ya hu.eger sızın balkonunuza uzanan carsaf varsa çekın asagı
sonucta sızın mulkunuzde artık sıze aıt
yasak zaten halı sarkıtmak oyle uzun carsaf sarkıtmak komsunun goruntusune gırmeyecek gırdıgı an resım vıdeo cekıp sıkayet ettınız mı cezası var
illa kotu olmak lazım... saygıdan apt kulturunden anlasalar dıkkat ederlerdı zaten
benım boyle durumlarda şöyle korkum oluyor 5 tl ıcın adam ölduruyorlar manyagın tekıne denk gelırız elınde sılahla evı basar dıye endıselendım sonra da ona kork buna sus nereye kadar dedım bı cesaret kestım valla
hıc bılmıyorum
o an şakır şakır yagmur yagıyordu bı baktım balkonuma guvercın adımlarla ınen bı yogurt kovası
kestım ıpını
kapıma kavgaya ıner dıye bekledım de gelmedı normalde cok gürültude yaparlardı gece 12 de elektrık supurgesı calıstırmak gıbı o oldu hıc seslerıde cıkmıyor
pişkin yaa.Benim üst komşuyu mutfaktan hali cirparken gördüm hanimefendi ne yapıyorsunuz dedim havalandiririyorum cirpmiyorum dedi yuzsuzluk diz boyu sinirlendim tabi yasak falan dedim tamam bi daha yapmam dedi tetikte bekliyorum
keşkeeee.. bi de bunlar her turlu pisliklerini dokup alttan ustten gelen sese de rahatsz olurlar. kendi yaptiklari umurlarinda degil.Daha gecen hafta kangurada bebegim ana caddede yuruyoruz. Sehrin ortasi. Apartmanin yanindan gecerken kadin silkeledi haliyi tepemizden ama oyle boyle degil hali da küllük olmus mübarek.
Toz içinde kaldik bebegimle. Bagirdim yukariya napiyorsunuz siz diye ama kadinin hic umrunda olmadi iceri girdi.
Apartmanin cadde ustunde kalan giris kati da restorant. Onlar sordu ne oldu diye , anlatinca napalim hep boyle deyip gectiler
Keske sehir hayatina uyum saglayamayanlar koylerine geri dönse
Daha gecen hafta kangurada bebegim ana caddede yuruyoruz. Sehrin ortasi. Apartmanin yanindan gecerken kadin silkeledi haliyi tepemizden ama oyle boyle degil hali da küllük olmus mübarek.
Toz içinde kaldik bebegimle. Bagirdim yukariya napiyorsunuz siz diye ama kadinin hic umrunda olmadi iceri girdi.
Apartmanin cadde ustunde kalan giris kati da restorant. Onlar sordu ne oldu diye , anlatinca napalim hep boyle deyip gectiler
Keske sehir hayatina uyum saglayamayanlar koylerine geri dönse
Benim kapı komşuö eşimin teyzesi olur. Bu beyinsiz sizinkinden daha beyinsiz. hakaret etmekten hoşlanmam.ama ya beyni yok yada onu kullanmayı bilmiyorum. Örnek vericek olursak bizimki halıları kapısının önünden yani apartmanın içine alt kata silkeliyor. Sebebi ise alt katta kız camı siliceğini söylemesine rağmen sormasına rağmen seneler önce o cama halı silkelemesi. Ve o gün camı kız buna bir güzel tekrar sildirdi.sonuç senelerdir araya halı silkeler. Geçenlerde benim kapımın önüne silkelemiş. Bütün ayakkıbaların içi taş içindeydi. Bir insanın evinde okadar pislik nasıl olur ben anlamadım. Sonuç nemi oldu alt komşu gibi susucağımı sandı heralde beyinsiz. Aldım en az 20 sigaralı kül tabağını.hatta çöpten üşenmedim en son dökülen sigara çöplerini bile temizledim. Terliklerinin kapısının önüne boca ettim. Sonra delikten seyrettim. Söylene söylene terliklerini kapısının önüni sildi. Hadi belki benimkinide siler dedim bekledim.tabiki Silmedi. Sonuçmu evdeki bütün süpürmedğim halılarımı kapısına silkeledim. Sonuçmu başardım ve bir daha yapmadı. Dinsizin hakkından imansız gelir. Senelerdir millete neler çektirmiş benden önce.laftan anlıcağını düşünseydim adam gibi konuşurdum ama malesef bunlar laftan anlıyacak kadar beyne sahip olsa bunu yapmazlar. Ben alt komşumu okadar çok düşünüyorumki aman hakkı geçmesin diye böyle insanlardanda tiksiniyorum. Teyzesi olması demek onun haklı olduğunu göstermez. 6 senedir aynı binadayım onlarla. Apartmanda terbiyeli olmayı öğrettim. Gizli gizli balkondan bakmalarımdan tutun hepsini yola getirdimm. Terbiyesizliklerini yüzüne vurdumSene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
budur. iy yapmissin biraz icim rahatladi. okurken bana da sinir geldi. apartmanin icine silkelemek yuhunuz. pesss...Benim kapı komşuö eşimin teyzesi olur. Bu beyinsiz sizinkinden daha beyinsiz. hakaret etmekten hoşlanmam.ama ya beyni yok yada onu kullanmayı bilmiyorum. Örnek vericek olursak bizimki halıları kapısının önünden yani apartmanın içine alt kata silkeliyor. Sebebi ise alt katta kız camı siliceğini söylemesine rağmen sormasına rağmen seneler önce o cama halı silkelemesi. Ve o gün camı kız buna bir güzel tekrar sildirdi.sonuç senelerdir araya halı silkeler. Geçenlerde benim kapımın önüne silkelemiş. Bütün ayakkıbaların içi taş içindeydi. Bir insanın evinde okadar pislik nasıl olur ben anlamadım. Sonuç nemi oldu alt komşu gibi susucağımı sandı heralde beyinsiz. Aldım en az 20 sigaralı kül tabağını.hatta çöpten üşenmedim en son dökülen sigara çöplerini bile temizledim. Terliklerinin kapısının önüne boca ettim. Sonra delikten seyrettim. Söylene söylene terliklerini kapısının önüni sildi. Hadi belki benimkinide siler dedim bekledim.tabiki Silmedi. Sonuçmu evdeki bütün süpürmedğim halılarımı kapısına silkeledim. Sonuçmu başardım ve bir daha yapmadı. Dinsizin hakkından imansız gelir. Senelerdir millete neler çektirmiş benden önce.laftan anlıcağını düşünseydim adam gibi konuşurdum ama malesef bunlar laftan anlıyacak kadar beyne sahip olsa bunu yapmazlar. Ben alt komşumu okadar çok düşünüyorumki aman hakkı geçmesin diye böyle insanlardanda tiksiniyorum. Teyzesi olması demek onun haklı olduğunu göstermez. 6 senedir aynı binadayım onlarla. Apartmanda terbiyeli olmayı öğrettim. Gizli gizli balkondan bakmalarımdan tutun hepsini yola getirdimm. Terbiyesizliklerini yüzüne vurdum
. Terbiyesize terbiyesizlik yapmak müstehaktır. Onun yaptığını yapın. Çıkın üst komşuya halı silkeleyin. Yada kapısının önüne siz evde size dökülenleri dökün eşiğine. Sorduğundada dersin beniö evime bunları döküyorsun bende senin evine döküyiceğim bundan sonra dersin olur biter. Ayy gece gece hamile halimle sinirlendim.
Uyarıyorum. İşe yaramasa yöneticiye şikayet ediyorum. Çok bencilce bir durum halı vs silkelenek. Birde yıkayıp asıyorlar kurusun diye. Çıkıp uyardım kadın. Ben senin halının kokusunu çekmek zorundamıyım diye. Manzaramıda kapatıyor. Ne hakkı var. Görgüsüzlük işte!Sene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
Sizde yapın gidin kapısına çöp atın. Birde mangal yapan varmış bende onu tuttum. allah tan üst kat komşum yapmıyor birşey. Mangalı yakardım bende :) Allah sabır versin ne diyim.budur. iy yapmissin biraz icim rahatladi. okurken bana da sinir geldi. apartmanin icine silkelemek yuhunuz. pesss...
cok mantikli. buyur bunlar senin copler. diyip kapisinin onune atacaksin.Sizde yapın gidin kapısına çöp atın. Birde mangal yapan varmış bende onu tuttum. allah tan üst kat komşum yapmıyor birşey. Mangalı yakardım bende :) Allah sabır versin ne diyim.
dev görgüsüzlük. musatakil evlerde yasasinlar ne halleri varsa gorsunler. apartmanda milleti taciz edemezler.Uyarıyorum. İşe yaramasa yöneticiye şikayet ediyorum. Çok bencilce bir durum halı vs silkelenek. Birde yıkayıp asıyorlar kurusun diye. Çıkıp uyardım kadın. Ben senin halının kokusunu çekmek zorundamıyım diye. Manzaramıda kapatıyor. Ne hakkı var. Görgüsüzlük işte!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?