Halı sirkeleyen üst komşu

Bazı elektrik süpürgeleri hariç hiç ama hiçbiri halı silkelemenin yerini tutamaz. Çiçek gibi oluyor, bir aydınlanma geliyor tipine halının :KK70: ama işte şehir hayatında sıkıntı bu.
Benim haliyi kaldirip bi yerden silkeleyebilmem icin barfiks , vücut geliştirme falan calismam lazim, nasi bu kadar güçlü oluyosunuz anlamadim ki ben, ben de zaten iş yok, orasi belli de

Benim haliyi kaldirip bi yerden silkeleyebilmem icin barfiks , vücut geliştirme falan calismam lazim, nasi bu kadar güçlü oluyosunuz anlamadim ki ben, ben de zaten iş yok, orasi belli de
Bende de güç yok. Silkelemeye çalışsam kolum çıkar ya da fıtık olurum gibime geliyor. Olumsuzu da çağırmayayım da.

Bu konuda çok şanslıyım üst katım yönetici 😀 diyer dairelerde imza toplayın apartmandan çıkartın
Ben de bu konudan çok sıkıntılıyım üst komşum her şeyini silkeliyor balkonum her gün toz pislik oluyor. Dün yakalayıp ayıp değil mi niye yapıyorsunuz dedim yaparım diyor pişkin pişkin. Haftada bir gün belirleyelim o gün silkelesin herkes dedi. Bunu da kabul etmedim. Ne alaka ben kendi balkonuma silkeliyorum her şeyi sonra yıkıyorum balkonumu. Üst kattakinin silkelediği şeyi ben neden kendi balkonumdan temizleyeyim ki? Yöneticiye şikayet ettik meğerse yönetici kendileriymiş… Ne yapmalıyım

Back
X