• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı yıkama sorunsalı

Minnoskizz

Güzel bir üye :)
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
723
1.161
313
Arkadaslar merhaba , halılarımı bir sirkete verdim yikatmaya , aldılar ve turlu bahanelerle ertelediler en son getirdiler ve bir baktım halının ortasında bir yanık..inanamadım aradım ve anlattım kabul etmedi suratıma kapattı aradım defalarca acmadı ama oyle sinirliyim ki sizce ne yapmalıyım, cidden sinirlerim cok bozuldu :(

Her yere şikayet yazın , hiç araştırmadan mı verdiniz buraya? Belki daha önceden de vardır vakaları

Her yere şikayet yazın , hiç araştırmadan mı verdiniz buraya? Belki daha önceden de vardır vakaları
Aslinda komsumun onerisiyle verdim , o yuzden arastirma geregi duymadim :(( nerelere sikayet edeyimm.hicte daha once boyle birsey yasamadim sikayet etmedim

Arkadaslar merhaba , halılarımı bir sirkete verdim yikatmaya , aldılar ve turlu bahanelerle ertelediler en son getirdiler ve bir baktım halının ortasında bir yanık..inanamadım aradım ve anlattım kabul etmedi suratıma kapattı aradım defalarca acmadı ama oyle sinirliyim ki sizce ne yapmalıyım, cidden sinirlerim cok bozuldu :(

fiş aldınız mı ödeme karşılığı?
yada hesaba attıysanız tüketici mahkemesine verin.
halınızın faturası duruyorsa halının parasını ödetiyorlar.

Hayır malesef :( elden verdim , şuan hic bir sekilde hakkımı savunamayacağim sanırım..

Hayır malesef :( elden verdim , şuan hic bir sekilde hakkımı savunamayacağim sanırım..
fiş falan vermediler mi?
arayıp önce fişinizi isteyin mırın kırın ederlerse maliyeye şikayet ettirmeyin kendinizi faturamı gönderin deyin. sonra o faturayla tüketici mahkemesine gidin.

Peki yanığı bizim yaptığımızı kanıtla derlerse napacak? Belki yaktı yeni halı için bize iftira atıyor diyebilirler. Halı yıkamacılarda kamera oluyorsa anca

Peki yanığı bizim yaptığımızı kanıtla derlerse napacak? Belki yaktı yeni halı için bize iftira atıyor diyebilirler. Halı yıkamacılarda kamera oluyorsa anca

valla hiç öyle birşeyi umursamıyor tüketici mahkemesi. benim krem rengi halım paslı bir renk olmuştu yer yer. aradım ilgilenmediler sonra telefonlara çıkmamaya başladılar tüketici mahkemesine verdim halının faturasını istediler vs derken halı yıkama yana yakıla beni aramaya başladı aramızda halledelim şikayeti geri çekin diye en sonunda halımın parasını ödemek zorunda kaldılar.

Önce tatlı dille deneyin. Olmuyorsa sosyal medya hesapları varsa sosyal medyadan bu durumu paylaşacağınızı yayacağınızı söyleyin. Şimdiki zamanda insanlar sosyam medya linçlerinden daha çok korkuyorlar.

hemen google'a yorum yazın google haritalar var ya ordan. ben nereye gidecek olsam hep oraya bakarım işletmeler de insanlar bakıyor diye oraya önem veriyorlar genelde. geçmiş olsun

Ben olsaydım basardım orayı bir kere koltukçuyu basmıslığım var

hemen google'a yorum yazın google haritalar var ya ordan. ben nereye gidecek olsam hep oraya bakarım işletmeler de insanlar bakıyor diye oraya önem veriyorlar genelde. geçmiş olsun
Evet haklisiniz..bundam sonra kesinlikle..

Back
X