Merhaba arkadaşlar, bu da dert mi diyebilirsiniz ama şu an benim için gerçekten içimi kemiren bir dert. Benim 8 tane halım var ve geçen perşembe halı yıkamacıyı çağırdım, çok iyi referansları olduğu için kabul ettim ( Arda Turan, Cemil İpekçi vs. Gibi bir çok ünlü ) Alırken halılarımın çok kaliteli olduğunu ve hatta koridor halımın bile ( 9 metre ) çok iyi olduğunu yün olduğunu söyledi. Fakat evet halılarımızı iyi almak istedik ama özellikle yün almadık, tabi o zaman aklıma gelmedi bu. Normal halınin metresini 3.5 liraya yıkıyorlarmış fakat yün olunca fiyat artıyor. 2 gün önce arayıp ekstra bir yıkamaları da olduğunu ve isteğe göre yaptıklarını söyledi. Ve 30 lira da ücreti varmış. Kabul ettim, maksat halılarım tertemiz olsun, az önce de arkadaşım aradı gelmiyor musun okula falan dedi, halıları bekliyorum diyince 'evlendin evleneli halılarla başın dertte' diyor ki haklı zaten 

neyse. Toplamda 230 lira para tutmuş 8 tane halı. Sizce de bu ücret çok değil mi? Yoksa adam beni mi kandırıyor? Offf, parayı vermeye sinir olmam ama kandırılmak en zoruma giden şeydir doğrusu... Arkadaşlar, fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim..