halifleks nasil temizlenir

jiyan47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
127
34
48
Slm arkadaslar. Ben yurtdisinda 1800 lerden kalma bi binada yasiyorum . Ev komple halifleks doseli kac yillik halifleksler bilmiyorum. Bi ay sonra bebegimiz olucak insallah. Bebek dogmadan dezenfekte etmek istiyorum ama nasil yapmaliyim bilniyorum. Hali yikama makinesiyle yikasam islak kalir da kokar mi acaba?

Slm arkadaslar. Ben yurtdisinda 1800 lerden kalma bi binada yasiyorum . Ev komple halifleks doseli kac yillik halifleksler bilmiyorum. Bi ay sonra bebegimiz olucak insallah. Bebek dogmadan dezenfekte etmek istiyorum ama nasil yapmaliyim bilniyorum. Hali yikama makinesiyle yikasam islak kalir da kokar mi acaba?

halı yıkama temizleme firmasını ara canım onlar daha iyi biliyorlar tertemiz olur hemde hamile hamile yorma kendini son zamanlarda

eskiden halıfleksi severdim ta ki evde kullanana kadar. şimdi gıcık oluyorum... yapışıksa arkadaşın dediği gibi firmaya çağır, aslında en iyisi hepsini camdan aşağıya atmakta:1:, kiradasınız sanırım..

ben 8,5 aylık hamileyken evdeki halıları sildim 3,5 hafta sonra suyum azaldığı için hastaneye yatırıldım o yüzden kendin yapma derim

Kiradayiz burda butun evler halifleks. Ben egilemiyorum artik zaten esim yapacak temizligi ama islak kalirsa bide evi kokutmaktan korkuyorum

Viledana yeni bir başlık al bide vanisin köpükle halı silinen deterjanını deterjanı köpürt köpüğüyle (köpüğü viledayla alarak) sil kuruyunca makinayla süpür
yalnız viledayı çok çok iyi sık birde bulabiliyorsan mikrofiber başlık

o süpürme esnasında agzına başörtü falan takarsan hamilesin kendini korumuş olursun hamile halinle en fazla bu kadar yapabilirsin sanırım fazla yorma kendini

He birde köpüğü başka bir kovada yap viledayı yıkadığın kovada değil

Son düzenleme:
Kiradayiz burda butun evler halifleks. Ben egilemiyorum artik zaten esim yapacak temizligi ama islak kalirsa bide evi kokutmaktan korkuyorum

İslak kalirsagercekten cok kotu kokar ve temizliyim derken daha cok bakteri uretir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama yapi marketlerinde ya da uzman hali magazalarinda hali temizleme makinalarini günlük kiralayabilirsiniz.Bence en uygun cözüm bu.Bu makinalar profosyonel temizlige uygunlar ve iciniz de rahat eder.

evinizi çok merak ettim. eski bir yapı olduğundan :31: kim bilir nasıl güzeldir.

sakın kendiniz yapmayın. yapışık değilse eşiniz yıkasın, yapışıksa da eşiniz silsin :)

aslında en mantıklısı halı yıkamacılarla anlaşıp onlara yıkatmak ama çok tutar diyorsunuz :30:

evinizi çok merak ettim. eski bir yapı olduğundan :31: kim bilir nasıl güzeldir.

sakın kendiniz yapmayın. yapışık değilse eşiniz yıkasın, yapışıksa da eşiniz silsin :)

aslında en mantıklısı halı yıkamacılarla anlaşıp onlara yıkatmak ama çok tutar diyorsunuz :30:

Ben de aynısını düşündüm. Eski yapılara bayılıyorum.

Ben de aynısını düşündüm. Eski yapılara bayılıyorum.

insan bir yer gezerken sağına soluna bakar değil mi :) işte ben öyle değilim. paso tavanlara bakarım. sokakta gezerken bile kafam yukarıdadır. evlerin pencereleri, balkonları, o taş duvarlar beni mest eder :) bu konu da izmir bergama, ankaranın bir çok mahallesi, devlet daireleri, balıkesir ayvalık vazgeçilmez yerler :)

konu sahibi keşke tr de olsanız kk olarak senin halılara el atsak :) kimimiz halıları halleder, kimimiz iş bitimi için çay demler :36::36::36:

Kimbilir eviniz ne kadar da güzeldir. Buram buram tarih kokuyordur, Ohh mis valla, halidan çok evinizin derdine düştüm vallahi...
Allah sağlıcakla Bebeğinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Madem yıkamaya veremiyorsunuz esiniz evde güzelcene sildikten sonra kaldirip balkona falan assin. Ya da saç kurutma makinesiyle kurutun ;-) biraz zor olur ama olur niye olmasın. Bu arada çok merak ettim nerde yaşıyorsunuz? ?? :-P

Sagolun cevaplariniz icin. Amerikada yasiyorum bu bolgede evler hep eski. Dışı seni yakar ici beni yakar :) guzel evler ama ahsap adim attigimiz yer gicirdiyo alt kata butun seslerimiz gidiyo , mutfak banyo dolaplari cok cok eski , giderler tikaniyo vs.. beyaz esyalar eve ait gecen yil bulasik makinesi bozuldu ev sahibi o makinr daha 27 yillik 5 sene daha goturur o dedi :) camasir makinesi merdaneli ve apt da iki tane var :) halilarda yere yapisik temizligi cok zor oluyo hic hijyenik degil

konuyla ilgili hiç bir fikrim yok ama evinizi çooook çokkkk merak ettim :1::1:

ABD'de kiradaymissiniz. Biz de oyleyiz, benim bildigim ev sahibi yapiyor temizlik. Su ana kadar bizde hep oyle oldu. Onlar firma cagiriyorlar. Dogru duzgun yikandigi zaman kesinlikle koku yapmiyor. Biz su an oturdugumuz eve yeni girdigimizde halifleksler yeni yikanmisti, daha yerler islakti. Mis gibi kokuyordu valla. Ama olmasi gerektigi gibi yikanmazsa halinin derinligindeki kirler hepten yuzeye cikip koku yapabilir. Ben olsam hic bulasmazdim, firma cagirirdim.

Eski ev yorumlari dikkatimi cekti. Ev bakimsizsa hic de guzel olmuyor. Bizim de ilk oturdugumuz ev eskiydi, utaniyordum orda yasamaktan. Boyle yesilcam fimlerindeki gibi degil her eski ev. Arkadas 1800'lerden kalma eski deyince aklima ilk oturdugumuz yer geldi valla. Sizinki daha guzeldir umarim.

ABD'de kiradaymissiniz. Biz de oyleyiz, benim bildigim ev sahibi yapiyor temizlik. Su ana kadar bizde hep oyle oldu. Onlar firma cagiriyorlar. Dogru duzgun yikandigi zaman kesinlikle koku yapmiyor. Biz su an oturdugumuz eve yeni girdigimizde halifleksler yeni yikanmisti, daha yerler islakti. Mis gibi kokuyordu valla. Ama olmasi gerektigi gibi yikanmazsa halinin derinligindeki kirler hepten yuzeye cikip koku yapabilir. Ben olsam hic bulasmazdim, firma cagirirdim.

Eski ev yorumlari dikkatimi cekti. Ev bakimsizsa hic de guzel olmuyor. Bizim de ilk oturdugumuz ev eskiydi, utaniyordum orda yasamaktan. Boyle yesilcam fimlerindeki gibi degil her eski ev. Arkadas 1800'lerden kalma eski deyince aklima ilk oturdugumuz yer geldi valla. Sizinki daha guzeldir umarim.
ev sahibi ilk girerken temizletmisti sonrasina karismadi bizde topstan hali yikama makinesi kiraladik temizlendi cok sukur. evimiz distan guzel gorunuyo ama tahtalar dolaplar falan cok eski

Back
X