- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi SaKuRaNeKo
Selamünaleyküm Ben ....belediyenin halk eğitime bağlı kadın evinde bir kursuna gidiyorum.Bugün Halk eğitim müdürü sınıfımızı ziyaret etti ve yoklama aldı.O sırada bir bayan hızla sınıftan çıktı ve yanımdaki arkadaşımda yoklama alınırken çıkan bayanın ismini de söyledi fakat bir baktık ki kadının adı yoklama defterinde yok.Ögretmen hemen "o benim eski öğrencim sadece bu günlük burada" dedi.Hepimiz şaşırdık çünkü kadın kurs başından beri bizimleydi.Kursta kaydı yokmuş ve kaçak duruyormuş.Halk eğitim müdürü ile göz göze gelince kafamı " hayır yalan söylüyor "diye salladım.Umarım anlamıştır.
Ögretmende kendini bize çok dürüst tanıttı.Kesin sertifikanızı vericem bir daha kursuma yazılamazsınız,gelemezsiniz dedi ama kendi kacak ögrenci sokmuş.Şimdi kurs müdürünün haberinin olduğunu sanmıyorum.Yarın kursun son günü acaba kaçak öğrenciyi yarın ihbar edeyim mi?
Halk eğitim müdürüne mi söylemeliyim yoksa kursumuzun resepsiyonist bayanına mı önce söylemeliyim?
Kafam karıştı.Eger haksızlığa ses çıkarmaz isek bu devam eder gider.....
Fikirlerinizi alabilir miyim?
Hepinize çok teşekkür ederim değişik yorumlar olması güzel,yorum saygı çerçevesinde yapıldığı sürece asla gocunmam.Mesele ne para kazanmak ne de birine kafayı takmak.Zamanımız kısıtlı olduğu halde kayıtsız bir öğrenci için zamanımızın çalınması ve yer sıkıntısı yaşanması.Benim gibi birçok bayan çok yardım alamadı.Ama bilirsiniz çoğu kişi sizler gibi amaannn bosverci olduğu için kimse birsey yapmıyor.tekrar teşekkürler
Ögretmende kendini bize çok dürüst tanıttı.Kesin sertifikanızı vericem bir daha kursuma yazılamazsınız,gelemezsiniz dedi ama kendi kacak ögrenci sokmuş.Şimdi kurs müdürünün haberinin olduğunu sanmıyorum.Yarın kursun son günü acaba kaçak öğrenciyi yarın ihbar edeyim mi?
Halk eğitim müdürüne mi söylemeliyim yoksa kursumuzun resepsiyonist bayanına mı önce söylemeliyim?
Kafam karıştı.Eger haksızlığa ses çıkarmaz isek bu devam eder gider.....
Fikirlerinizi alabilir miyim?
Hepinize çok teşekkür ederim değişik yorumlar olması güzel,yorum saygı çerçevesinde yapıldığı sürece asla gocunmam.Mesele ne para kazanmak ne de birine kafayı takmak.Zamanımız kısıtlı olduğu halde kayıtsız bir öğrenci için zamanımızın çalınması ve yer sıkıntısı yaşanması.Benim gibi birçok bayan çok yardım alamadı.Ama bilirsiniz çoğu kişi sizler gibi amaannn bosverci olduğu için kimse birsey yapmıyor.tekrar teşekkürler
Son düzenleme: