Wallahi cnm ne diyeyim haberlerde herkes acliktan oluyoruz diyor.Biryere gidiyorum avm ler tikabasa dolu magazalar.Millet hep alisverisde.Sonra diyorum ki yaw bu neyin nesi.Ben Gsm sektorundeyim.En kotusunun elinde Iphone 5 6 2 bin liralik telefondan asagisini kullananin yok.Bu %80 sikintili nerede anlamiyrum.O zaman ayagini yorganina gore uzatacaksin.Toplumun yüzde 80’i borçlu ay sonunu nasıl getireceğini düşünüyor. Öyle olunca özgürlük sorunu toplumun yeterince dikkatini çekmiyor. Aş, iş, yoksulluk herşeyin önüne geçiyor. Yeni Anayasa talebi yüzde 10 - 20’nin üzerine çıkmıyor. İktidarları getirip götüren, değiştiren unsur ekonomidir
EvettttBencede halk oylamasıyla belırlenmeli , ama digital bir referandum olmalı..
kabul mü ????
neden biliyormusun. milletin 3 krş u var. basıyor kredi kartını borca giriyor alıyor. sonrasını düşünmüyor.Wallahi cnm ne diyeyim haberlerde herkes acliktan oluyoruz diyor.Biryere gidiyorum avm ler tikabasa dolu magazalar.Millet hep alisverisde.Sonra diyorum ki yaw bu neyin nesi.Ben Gsm sektorundeyim.En kotusunun elinde Iphone 5 6 2 bin liralik telefondan asagisini kullananin yok.Bu %80 sikintili nerede anlamiyrum.O zaman ayagini yorganina gore uzatacaksin.
Evet kartlar fullll herkesinneden biliyormusun. milletin 3 krş u var. basıyor kredi kartını borca giriyor alıyor. sonrasını düşünmüyor.
Wallahi cnm ne diyeyim haberlerde herkes acliktan oluyoruz diyor.Biryere gidiyorum avm ler tikabasa dolu magazalar.Millet hep alisverisde.Sonra diyorum ki yaw bu neyin nesi.Ben Gsm sektorundeyim.En kotusunun elinde Iphone 5 6 2 bin liralik telefondan asagisini kullananin yok.Bu %80 sikintili nerede anlamiyrum.O zaman ayagini yorganina gore uzatacaksin.
zaman kapitalist zaman..herşey var..dün marka giyersem çalmışımdır diyem rte ve ailesine bak..4 bin liralık alman kol saati..500 tl luis vitton eşarp hatta mağaza kapatıyormuş 2 saat emine erdoğan..devletin başındakiler bile bu kapitalizma karşı koyamıyorki bunlar örnek insanlar..normal halktan çok birşey beklememek gerek..Wallahi cnm ne diyeyim haberlerde herkes acliktan oluyoruz diyor.Biryere gidiyorum avm ler tikabasa dolu magazalar.Millet hep alisverisde.Sonra diyorum ki yaw bu neyin nesi.Ben Gsm sektorundeyim.En kotusunun elinde Iphone 5 6 2 bin liralik telefondan asagisini kullananin yok.Bu %80 sikintili nerede anlamiyrum.O zaman ayagini yorganina gore uzatacaksin.
yok ya nerede hala ucuz pirinç kuyruğunda birbirini ezen insanlar var..evinde olsa tenezzül edermi..evvimde pirincim var şimdi bedava pirinç dağıtsalar bile kuyruğa girmem..onlarda aç gözlü olduklarından girmiyorlar..elinde hiç parası yok işçi kira öder gibi nasıl ev alabilir, banka faizi ileona doyumsuzluk deniyor canım. Halk yani biz günümüze , teknolojiye ayak uydurmaya çalışıyoruz. Dışarda yemek yemeler , tlflar , tatiller vsvsvs.. hep bu gavurlara özeniyoruz işte ondan.
harcarken bakıyoruz ula maaş mı yetiyo hepsine diyoruz vuruyoruz kartın dibine.. sonra açız diyoruz.
ha açız derkende mübalağa yapıyoruz , gerçekten aç olan kısım o dediklerini zaten yapamıyor..
oarayada kedi girer sen merak etme..Bencede halk oylamasıyla belırlenmeli , ama digital bir referandum olmalı..
kabul mü ????
3.. 5 hurma ile açlığını bastıran peygamberin ümmmetiyiz deyip lüxü dibinde yaşamak nasıl bir duygu acabakedi değil kıss firüss girer firüsss
bak canım ben ankaradayım. cıkıp gelın bıgun ben sızı zaraya götüreyım. dıyekkı beyaz saray halka acıkmıs bızde istıyozz gezcezz..
bakalım nasılmıs lüks yaşam..
benim karşı komşum millet vekillerinin oturduğu sitenin villasında oturuyoor buraya yazın geliyor..milletvekillerinin ailebireyleriin altındada cip varmış evlere biri gelip biri gidiyor dedi..lüx cipler..bak canım ben ankaradayım. cıkıp gelın bıgun ben sızı zaraya götüreyım. dıyekkı beyaz saray halka acıkmıs bızde istıyozz gezcezz..
bakalım nasılmıs lüks yaşam..
chp gelirse akkaçak sarayı satıp emekli ve asgarillilere kaynak sağlayacakmisHiç bir kuvvet o kaçak yapılan saraya beni götürüemez,ben gelmiyorum arkadaşım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?