• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halsizim, enerjim yok ve ağlıyorum?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
630
495
103
Arkadaşlar sadece çözüm önerirseniz sevinirim .

Önceki konumda,

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/

sizce ayrılmalı mıyım demiştim ve ayrıldım? Dün başlarda iyi gibiydim sonra önce ki yazımda belirttiğim gibi korktuğum başıma geldi ve kötüyüm şuan. Miğdem bulanıyor, halim yok, iştahım yok. Nasıl kendime gelebilirim kalk dışarı çık diyeceksiniz de valla halsizim ufaktan başlayabileceğim çözüm önerileriniz var mı?

Son düzenleme:
Trajik bir şekilde hayatını kaybeden ya da binbir güçlükle yaşayan masum insanların hikayelerini oku. (Örneğin Omayra Sanchez, Emmett Till gibi.) Kendinden utanacaksın. Ben öyle yaparım kendimi silkelemek için. Bir de ardından Nick Vujicic gibi ilham veren azimli insanların hayatını araştır, konuşmalarını dinle.

Normal süreçtesin,
Çek acını bitsin gitsin.
Komedi ya da romantik veya acılı olmayan filmler izle.Kafanı dağıtacak her şeyi yap.
Olmadı ağla gitsin.Büyütme gözünde o kadar.

Ben de öyle moralim bozukken, kötü bir olay yaşadığımda midem bulanır, ağzıma tek lokma koyamam.
Ama eninde sonunda geçer normale dönersin, zaman..
En sevdiğin komedi dizisi hangisiyse, en çok güldüğün 1.bölümden itibaren izlemeye başla, kafan dağılır.

Arkadaşlar sadece çözüm önerirseniz sevinirim .

Önceki konumda,

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/

sizce ayrılmalı mıyım demiştim ve ayrıldım? Dün başlarda iyi gibiydim sonra önce ki yazımda belirttiğim gibi korktuğum başıma geldi ve kötüyüm şuan. Miğdem bulanıyor, halim yok, iştahım yok. Nasıl kendime gelebilirim kalk dışarı çık diyeceksiniz de valla halsizim ufaktan başlayabileceğim çözüm önerileriniz var mı?
Tak kulakligini hareketli pop parcalar dinle birazcik snra da guzelce giyin makyaj yap aynada kendine gulumse unutma ki kimse senden daha onemli degil istersen sana bi kitap ismi onerebilirim psikologum onerdi bana iyi geliyor okudukca hem ayni dusuncede saplanip kalmazsin havan degisir bi kahve ve cikolatada hic fena olmaz uzulme yalniz degilsin cok insan bu yollardan geciyor ve hayatina daha oncesinde oldugundan cok daha guclu ve mutlu devam ediyor

Durumu bi hastalık olarak görün ve bazı evreleri olduğunu kabul edin öcelikle…

1- Kabulenememe evresi : Olayın şaşkınlığı, yok canım bir kaç güne arayacak zaten toparlarız hallederiz diye geçer.

2- Kızgınlık evresi : Artık mevzu yavaş yavaş fark edilir. Herkese her şeye özellikle de 'ona' kızgın olursunuz, beraberinde inat çabaları , kıskandırma teorileri ve beraber geçirilen günler için pişman olmak gelir ki bu en kötüsü. Kısa bir süre önce yatağa yattığınızda hayatınızda olduğu için şükredilenlerin ilk sırasında olan kişiye kızgın olmak , kızgın olmak için bahaneler bulmaya çalışılır..

3- Özleme evresine geldiğimizde bu bahanelerin pek işe yaramadığını fark edersiniz ve her anı özlemeye başlarsınız. Dinlenilen şarkılar tek başına dinlenir, birlikte gidilmiş filmler bir paket selpakla birlikte odada izlenir, ortak arkadaşlardan haber almak için türlü teknikler geliştirilir. “ yapma geçecek “ diyenlere inanmak istenir ama olmaz.

4- Özlem evresi : En uzun ve en ağır evredir.

5- Hemen akabinde kabullenme evresi gelir. Artık hayat normal seyrine dönmeye başlar, aklın bir kısmı gene onunla meşgul olsa da bu durum pek rahatsızlık vermez, insanların hadi gel seni biriyle tanıştırıcaz teklifleri değerlendirilir, yağlı saçlar, pis kıyafet bol ağrı kesici devri kapanır. Kılık kıyafet -yeme içme alışkanlıkları tekrar eski günlerine döner.
evet can yakıyor ama geçiyor. Geçtikten sonra hayat kalıyor geriye….

Yaşasın “ HAYATTTT”….

yağlı saçlar, pis kıyafet bol ağrı kesici devri kapanır. Kılık kıyafet -yeme içme alışkanlıkları tekrar eski günlerine döner.
evet can yakıyor ama geçiyor. Geçtikten sonra hayat kalıyor geriye….

Yaşasın “ HAYATTTT”….

Yazını okurken tam bu kısımda şöyle bir aynaya baktım ıyy saçlarım yağlı hakikaten dedim:) Ben bir duş almakla işe başlıyım en iyisi, şu msjn yüzümü güldürdü cidden ☺️

Son düzenleme:
Tak kulakligini hareketli pop parcalar dinle birazcik snra da guzelce giyin makyaj yap aynada kendine gulumse unutma ki kimse senden daha onemli degil istersen sana bi kitap ismi onerebilirim psikologum onerdi bana iyi geliyor okudukca hem ayni dusuncede saplanip kalmazsin havan degisir bi kahve ve cikolatada hic fena olmaz uzulme yalniz degilsin cok insan bu yollardan geciyor ve hayatina daha oncesinde oldugundan cok daha guclu ve mutlu devam ediyor

Olur canım hangi kitap?

Usenmeden bi kan tahlili yaptirsan dr da eksik vitaminlerini verirse sana cok iyi gelir..
Bana cok iyi gelmisti..demir eksikligi b12 eksikligi depresyona meyil veriyor

:KK64:
Usenmeden bi kan tahlili yaptirsan dr da eksik vitaminlerini verirse sana cok iyi gelir..
Bana cok iyi gelmisti..demir eksikligi b12 eksikligi depresyona meyil veriyor

Geçen ay yaptırmıştım oo süper dedi dr bey :) bende ama nasıl olur ben hep halsiz oluyorum öyle düzgün beslenen biri de değilimdir e gördüğünüz gibi de miniciğim bende birşeyler mutlaka eksiktir dedim. Yazıcıdan çıkarttı sonuçları kalem elinde demir ~ çok iyi
B12~ süper
Folat~ oo harika diye tek tek okudu. Sallıyor mu acaba diye düşünmeden edemedim:oha::KK64: :)

Aman boşver, doğal bunlar. En kötü adamdan bile ayrılan sarsılıyor, bir şey olmamış gibi hayatına devam edemiyor.
Yukarıda evreler çok güzel yazılmış, ben de kesin tarih vereyim. Bir hafta sonra çok daha iyi hissedeceksin. Hayırlısıyla 21 günü doldurunca herşey tamamen bitmiş olacak. Bu süreçte iletişime geçmemen ve onu sosyal hesaplarından takip etmemen çok önemli.

Canim önceki konunu da biliyorum yorum yapmıştım. Pucca nin serisini okudun mu kulturel acidan bisey katmıyor insana ama cok guzel kafa dagitiyor. Ve inan en dogru karari verdin ha var ha yok boyle adamlar olmasin daha iyi. Bak onu hayatından çıkardın ve seni gerçekten cok sevip ilgi göstericek bir adamin gelmesi için yer actin hayatında. Bu sekilde dusun moralini yukselt :KK8:

:KK64:

Geçen ay yaptırmıştım oo süper dedi dr bey :) bende ama nasıl olur ben hep halsiz oluyorum öyle düzgün beslenen biri de değilimdir e gördüğünüz gibi de miniciğim bende birşeyler mutlaka eksiktir dedim. Yazıcıdan çıkarttı sonuçları kalem elinde demir ~ çok iyi
B12~ süper
Folat~ oo harika diye tek tek okudu. Sallıyor mu acaba diye düşünmeden edemedim:oha::KK64: :)

Halsizlik keyifsizlikten de olur.
Bende çok olur mesela.
İçinde enerji yok elin kolun nasıl kalksın.
Bence çok normal.
Neşe gelse hepsi düzelecek.
Seni neşelendirecek faaliyetlere yönelmelisin.

Back
X