Hamam böceği fobisi:(

Hayır ya hamam böceği kesinlikle diğer böceklerden daha korkunç!!Siz öylesiyle karşılaştınız mı bilmiyorum ama bazıları cidden hormonlu parmak boyundalar!

Amcamların evi giriş kattaydı her gece irili ufaklı onlarca öldürüyordum gördüm yani büyüklerini de. Bence en korkunc böcek kurt sineği ve çıyannnnn. Sizin hamamböceklerine karsı hissettiğinizi ben onlara karsı hissediyorum :D

Evde birkaç kez akrep görünce geçiyor. "Hamam böceği çıksın evden diğer normal evler gibi" diyor insan.

Amcamların evi giriş kattaydı her gece irili ufaklı onlarca öldürüyordum gördüm yani büyüklerini de. Bence en korkunc böcek kurt sineği ve çıyannnnn. Sizin hamamböceklerine karsı hissettiğinizi ben onlara karsı hissediyorum :KK70:
Onlarca mıı onlar kaçışıyor bir de sağa sola çok hızlılar..Toplu olarak üstesinden nası geldiniz ilaçla mı?Çıyandan korkmayanımız olmaz herhalde ya ne soğuk bi hayvandır o öyle aman uzak dursun:)

Evde birkaç kez akrep görünce geçiyor. "Hamam böceği çıksın evden diğer normal evler gibi" diyor insan.
Aaa birkaç kez akrep mi!!Bildiğimiz kocaman,kuyruklu akrep değil mii?E ne yapıyordunuz o anda,ben bayılırdım muhtemelen

Benim de eski evimin mutfağında çok vardı ilk önce bilerek kirinti birakiyordum yere küçücük yavru bunlar yesinler aç kalmasinlar diye sonra baktım ki önüne geçemiyorum en son tasindik. Sanirsin biz misafiriz, onlar ev sahibi. Gerçi bir zamann sonra alışmıştim, kaşinmiyordum ama yine de hastalık taşıyorlar.

Onlarca mıı onlar kaçışıyor bir de sağa sola çok hızlılar..Toplu olarak üstesinden nası geldiniz ilaçla mı?Çıyandan korkmayanımız olmaz herhalde ya ne soğuk bi hayvandır o öyle aman uzak dursun:)

Yok üstesinden gelinebilecek gibi değildi taşındılar o evden:D

Benim de eski evimin mutfağında çok vardı ilk önce bilerek kirinti birakiyordum yere küçücük yavru bunlar yesinler aç kalmasinlar diye sonra baktım ki önüne geçemiyorum en son tasindik. Sanirsin biz misafiriz, onlar ev sahibi. Gerçi bir zamann sonra alışmıştim, kaşinmiyordum ama yine de hastalık taşıyorlar.
Ciddi misiniz!!Resmen çoğalmalarına yardım etmişsiniz

Yok üstesinden gelinebilecek gibi değildi taşındılar o evden:KK70:
Hayır siz onlarcasıyla karşılaştığınızda nası üstesinden geldiniz ilaç mi sıkıyordunuz:))O kadar çoğaldıkça tümüyle bitirmek çok zor zaten

Ben minik boy gördüm evde 2 kez ama hala unutamiyorum.. olduremem ses çıkarsa bayılırım.. yanlislikla sümuklu böceğe bassam 40 kere zıplarim.. ses çıkıyor sanki kemiklerim kırılıyor.. Aşırı empati midir nedir? İlaç koyun bi de evi çok sık silin temiz olsun diye değil de o kokuyu sevmiyorlarmis.. iyyyy.. fena oldum yazarken..

Ben minik boy gördüm evde 2 kez ama hala unutamiyorum.. olduremem ses çıkarsa bayılırım.. yanlislikla sümuklu böceğe bassam 40 kere zıplarim.. ses çıkıyor sanki kemiklerim kırılıyor.. Aşırı empati midir nedir? İlaç koyun bi de evi çok sık silin temiz olsun diye değil de o kokuyu sevmiyorlarmis.. iyyyy.. fena oldum yazarken..
Evet ya o ses ne garip öyle!!Aslında evde yok ama dışarıdan gelenler içinde haklısınız kokularını edemeyeceği bir şeyler bulmam gerekiyor

Evet ya o ses ne garip öyle!!Aslında evde yok ama dışarıdan gelenler içinde haklısınız kokularını edemeyeceği bir şeyler bulmam gerekiyor

Balkon giderlerini mermer ile kapatın o günden beri yok çok şükür borulardan tırmanıp geliyorlar demişlerdi

Bu haserelerin ismi konu basliginda kullanilmasin, yasaklansin. Hatta haserelerle ilgili konu acilmasin. Mune Mune Cildiriyorum. Fobisi olan vardir, cok etkileniyordur boyle konulari gorunce. Yazik gunah bize.

Balkon giderlerini mermer ile kapatın o günden beri yok çok şükür borulardan tırmanıp geliyorlar demişlerdi
En çok balkonda ve balkon kapısından girmeye çalışırken gördüm ama önerilerinizi de dikkat alican teşekkürler:)

Bu haserelerin ismi konu basliginda kullanilmasin, yasaklansin. Hatta haserelerle ilgili konu acilmasin. Mune Mune Cildiriyorum. Fobisi olan vardir, cok etkileniyordur boyle konulari gorunce. Yazik gunah bize.
İyi de arkadaşım kimse burada birileri acı çeksin ya da sıkıntıya girsin diye değil problemine çözüm bulmak için bahsediyor bunlardan..Yoksa kimsenin hoşuna gitmiyordur herhalde bu durum..

Fare fobim var.

Geçen yolda yürüyorum, bir çukurda şişman bir fare gördüm. Çöpleri karıştırıyordu. Iyy, evlerden ırak.

Neyse, çığlığı bastığım gibi cadde boyunca koştum. Millet bana bakıp gülmüştür kesin:KK48:

Aslan kafesine girerim, yılanları koynuma alır uyurum ama şu sinsi pis hayvana bakamam arkadaş.

Gece gece kötü oldum valla. Tövbe yarab tövbe :KK17:

Fare fobim var.

Geçen yolda yürüyorum, bir çukurda şişman bir fare gördüm. Çöpleri karıştırıyordu. Iyy, evlerden ırak.

Neyse, çığlığı bastığım gibi cadde boyunca koştum. Millet bana bakıp gülmüştür kesin:KK48:

Aslan kafesine girerim, yılanları koynuma alır uyurum ama şu sinsi pis hayvana bakamam arkadaş.

Gece gece kötü oldum valla. Tövbe yarab tövbe :KK17:
Ahaha:))fare normal değil mi ama gerçi ben onlardan hamam böceği kadar korkmuyorum,hamam böcekleri çok dengesiz hareket ediyor kocamanlar birde!!

Ahaha:))fare normal değil mi ama gerçi ben onlardan hamam böceği kadar korkmuyorum,hamam böcekleri çok dengesiz hareket ediyor kocamanlar birde!!
Herkesin fobisi kendine.

Herkesin fobisine kimse karışamaz :KK45:

Herkesin fobisi kendine.

Herkesin fobisine kimse karışamaz :KK45:
Fareden korkmak normal değil mi demek istedim orada aslında:)Tabii tabi kesinlikle ama böcek fobiniz yoksa yine de şanslı sayılırsınız:))

Back
X