Yarın çıkıyoruz zaten diye sadece arayıp şikayetimizi dile getirdikBen olsam oda değişikliği isterdim, çünkü o odada asla uyuyamam..
İade yapılmaz bence, yani odaya sivrisinek girmesiyle aynı hesap mantıkenYarın çıkıyoruz zaten diye sadece arayıp şikayetimizi dile getirdik
İade yapılmasını istemek gibi bişey hiç gelmedi aklıma ama aradığımda öyle sadexe kusura bakmayın deyince de sinir oldum insan odayı değiştirelim falan demez mi mesela ? Ondan sonra nette bakındım en azından %20-50 arası iade yapan yerler varmışİade yapılmaz bence, yani odaya sivrisinek girmesiyle aynı hesap mantıkenOtelin sorumluluğunda olan birşey değil
Son gün bir tane hamam böceği gördünüz diye tüm parayı iade etmelerini mi bekliyorsunuz?Yarın çıkıyoruz zaten diye sadece arayıp şikayetimizi dile getirdikben de çocuklar da etrafta bişey var mı diye bakıp duruyoruz korkuyoruz eşime söyledim odayı değiştirelim diye gerek yok dedi
HayırSon gün bir tane hamam böceği gördünüz diye tüm parayı iade etmelerini mi bekliyorsunuz?
O an geldi aklıma sonra onlar gelene kadar nerelere gireceğini düşününce daha da gerildim eşime öldürttümBöceği yakalaması için görevli çağırsaydın keşke. Onlar uğraşsaydı
Bence abartıyorsunuz herhangi bir böcek yada sinekte olabilirdi içeri giren etraf ağaçlıksa kapı cam açık bıraktı iseniz özellikle odadan çıkarken o şekilde gelmiş olabilir. Ayrıca eşyaları çöpe atmaya gerek yok ağızları kapalı ürünler ise hijyenik mendil ile silip kullanabilirsiniz çantayı da yıkarsınız olur biter.Merhaba iğrenç bir konuyla geldim lütfen midesi kaldırmayacaklar okumasın ama akla ihtiyacım var,ayıplı hizmet diye bir ibare duymuştum ama detaylarını ve haklarımı bilmiyorum..
Tam 10gündür 5yıldızlı olan bir oteldeyiz,Dışardaydık odaya girdik kızım bağırdı,böcek var diye ben açıkçası gölgesi falandır dedim temiz bir otel genel olarak,neyse yaklaştım baktım kocaman bir hamam böceği makyaj valizimin içinde geziyor sürekli kullandığım için açıktı açıkçası hiç kapatmadım,ordan eşyaları çıkaralım kovalım diye uğraşırken diğer eşyaların üstünde gezindi,neyse işte epeyce uğraştık öldürene kadarhem üzüldüm hem sinirlendim bu kadar para verdiğimiz bir yerde böyle bişeyle karşılaşmak çok sıktı canımı,eşim zaten isteyerek gelmemişti bu otele onun da ekmeğine yağ sürdüm(o farklı bi otel deneyelim demişti ben geçen yıl çok beğendim diye geldim) resepsiyonu aradım kusura bakmayın dediler sadece..
Sonra nette biraz bakındım bit kısım bile olsa iade yapan yerler (%15-50) varmış haklarım nedir bilmek isterim iade yapılmasa bile böyle bir şokla ayrılmak istemiyorum sadece bir kusura bakma ile geçiştirilemez bence en azından odayı değiştirelim diyebilirlerdi.
Bütün o makyaj eşyalarım çantam çöpe gidecek
Bizde yeni tatilden geldik, bizim bungalov oteldi. Hamam böceği ölüsü gördüm bir odada ama canlısına rastlamadık. Her odaya prize takılan ilaçlardan takmışlardı tahta ıssız bir yer olduğu için böcek olması doğal olurdu zaten ama önlem alınmıştı. Şöyle bi durum da var bizim yaşadığımız en büyük sorun havuzun filtresinden fare çıktı, yüzüyordum bi baktım filtrede siyah bişey var küçük fare :O zaten hatırlayanlar olur belki bir kaç aydır fareden çok çektim, hamileydim düşük yaptım falan. Gittiğimiz tatilde havuzda bile fare çıkması artık bende bir sorun olabileceğini düşündürdü bana :/Merhaba iğrenç bir konuyla geldim lütfen midesi kaldırmayacaklar okumasın ama akla ihtiyacım var,ayıplı hizmet diye bir ibare duymuştum ama detaylarını ve haklarımı bilmiyorum..
Tam 10gündür 5yıldızlı olan bir oteldeyiz,Dışardaydık odaya girdik kızım bağırdı,böcek var diye ben açıkçası gölgesi falandır dedim temiz bir otel genel olarak,neyse yaklaştım baktım kocaman bir hamam böceği makyaj valizimin içinde geziyor sürekli kullandığım için açıktı açıkçası hiç kapatmadım,ordan eşyaları çıkaralım kovalım diye uğraşırken diğer eşyaların üstünde gezindi,neyse işte epeyce uğraştık öldürene kadarhem üzüldüm hem sinirlendim bu kadar para verdiğimiz bir yerde böyle bişeyle karşılaşmak çok sıktı canımı,eşim zaten isteyerek gelmemişti bu otele onun da ekmeğine yağ sürdüm(o farklı bi otel deneyelim demişti ben geçen yıl çok beğendim diye geldim) resepsiyonu aradım kusura bakmayın dediler sadece..
Sonra nette biraz bakındım bit kısım bile olsa iade yapan yerler (%15-50) varmış haklarım nedir bilmek isterim iade yapılmasa bile böyle bir şokla ayrılmak istemiyorum sadece bir kusura bakma ile geçiştirilemez bence en azından odayı değiştirelim diyebilirlerdi.
Bütün o makyaj eşyalarım çantam çöpe gidecek
N’aptınız, nereye gittiniz?ben şu an evdeyim, değdiği ne varsa da atmıştım. benim için zombi görmekle aynı şey
3 oteli birleştirdik bir blok yaptık ama ne yazıkki hiç ayıplı mal şeysi yaşamadık. ödedik paralarımı hatta hala ödüyoruz. bazı otellerde kertenkele gördüm bahçede o sayılır mı acabaN’aptınız, nereye gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?