Hamam böcekleri..

Buradakileri görseniz hormnolular resmen..Ama siz anladığım kadarıyla korkmuyorsunuz ne güzel,eve girince ya da yakınınızdayken tepkiniz ne oluyor

Burdakilerde elim kadar benle ayni hizda yuruyolar.Termal oldugu icin cocuklugumda evde cikiyordu sonrasinda apartmanda, evde ilaclandi artik cikmiyor. Erkek arkadasimin evinde cikiyordu gecen sene yarim sise spreyi ustune bosaltiyodum yinede ölmüyodu. Ha bide ölü taklidi yapanlar var ters donmus sekilde bekliyolar yanina yaklasincada hissedip kaciyolar. Ben korkmuyorum ama tiksiniyorum. Yedigime, giydigime, ustume gelmedigi surece sorun yok :D

Burdakilerde elim kadar benle ayni hizda yuruyolar.Termal oldugu icin cocuklugumda evde cikiyordu sonrasinda apartmanda, evde ilaclandi artik cikmiyor. Erkek arkadasimin evinde cikiyordu gecen sene yarim sise spreyi ustune bosaltiyodum yinede ölmüyodu. Ha bide ölü taklidi yapanlar var ters donmus sekilde bekliyolar yanina yaklasincada hissedip kaciyolar. Ben korkmuyorum ama tiksiniyorum. Yedigime, giydigime, ustume gelmedigi surece sorun yok :KK70:

Sizi çok iyi anlıyorum kesinlikle o kadar büyükler deodoranttan falan etkilenmiyor..Çok hızlı ve dengesizler..Evde görsem nası müdahale edeceğimi bile bilmiyorum

Valla 10 yıl önce bizim bahçe vardı.Yazın bir çıkarlardı ortaya Allahhhhh:rolleyes::rolleyes:
Böyle küçüktük o zamanlar ayağımızla basıyorduk "çıtt" diye ses çıkıyordu .Tabi şimdi olsa öldürmem .:KK48:
Ayy var ya 1-2 tane öldürüyorduk sonra kuzenlerini çağırıyorlardı herhalde.10 tane falan geliyordu.Ahahah :KK70::KK70:

Valla 10 yıl önce bizim bahçe vardı.Yazın bir çıkarlardı ortaya Allahhhhh:rolleyes::rolleyes:
Böyle küçüktük o zamanlar ayağımızla basıyorduk "çıtt" diye ses çıkıyordu .Tabi şimdi olsa öldürmem .:KK48:
Ayy var ya 1-2 tane öldürüyorduk sonra kuzenlerini çağırıyorlardı herhalde.10 tane falan geliyordu.Ahahah :KK70::KK70:
Ne kadar hoşlanmasam da ben de öldürmek istemem..Hele basınca çıkan ses çok kötüüü:)

Ama inanın buradakiler pek normal değil nemden galiba:)Hiç karşılaştınız mı öyle büyük olanlarıyla

böcek fobisi ayrı bir şey, mesela eşim hiç bir hayvandan korkmaz, benim kedi fobim vardır, beni korur, ama böcek gördü mü takılıyor sizin gibi. hem de büyük olmasına da gerek yok.

bence kendinize yüklenmeyin, kaçın ortamdan, kapıyı kapatın, halledecek kişiye devredin işi.

Böcek ilacını kaptığım gibi üstüne boca ediyorum. Zehiri alması yetmiyor bana hareketinin kesilmesi için yol boyu takip ediyorum. :KK45:
Ben hamam böceği değil de hep kara böceklerden öldürdüm evde. Onlar da çok cevval ya.

Ama sen kitleniyormuşsun. En iyi çözüm tablet almak.

bizim evdede vardı üst kattaki hanım teyze evde çöp biriktiriyomuş binayı sardı anam birde bir koşuyolar sanki olimpiyat yarışçısı gibi raid tabletler var eczanede ondan aldık koltukların altına dolaplara falan kurtulduk şükür

böcek fobisi ayrı bir şey, mesela eşim hiç bir hayvandan korkmaz, benim kedi fobim vardır, beni korur, ama böcek gördü mü takılıyor sizin gibi. hem de büyük olmasına da gerek yok.

bence kendinize yüklenmeyin, kaçın ortamdan, kapıyı kapatın, halledecek kişiye devredin işi.
Her zaman hatta çoğu zaman yardımıma yetişecek biri olmuyor maalesef..Siz tecrübeli olarak bir şey önerir misiniz karşılaşma anında kesin çözüm olarak ya da sizin uyguladığınız

Böcek ilacını kaptığım gibi üstüne boca ediyorum. Zehiri alması yetmiyor bana hareketinin kesilmesi için yol boyu takip ediyorum. :KK45:
Ben hamam böceği değil de hep kara böceklerden öldürdüm evde. Onlar da çok cevval ya.

Ama sen kitleniyormuşsun. En iyi çözüm tablet almak.
Yine ilacı bi cesaret alıp sıksam hiç etki edeceğini düşünmüyorum ki onlara çok büyükler çünkü normale göre..Kaçmak ister üstüme falan gelir o zaman iyice işler karışır:)

bizim evdede vardı üst kattaki hanım teyze evde çöp biriktiriyomuş binayı sardı anam birde bir koşuyolar sanki olimpiyat yarışçısı gibi raid tabletler var eczanede ondan aldık koltukların altına dolaplara falan kurtulduk şükür
Ben de çok şükür genel olarak yok daha çok şu tek tük kapıdan pencereden girenlere karşı ne yapmalıyım bilmiyorum karşılaşma anında

Her zaman hatta çoğu zaman yardımıma yetişecek biri olmuyor maalesef..Siz tecrübeli olarak bir şey önerir misiniz karşılaşma anında kesin çözüm olarak ya da sizin uyguladığınız

benim fobim olmadığı için, ben elime bir terlik bulup saldırıya geçiyorum.
oğlum da beni taklit ediyor hatta

Ben de çok şükür genel olarak yok daha çok şu tek tük kapıdan pencereden girenlere karşı ne yapmalıyım bilmiyorum karşılaşma anında
Bu böceklerin binada hörtlediği zaman bir gece lavoboya gittim odama döndüğümde 6-7 tane hamam böceği yatağıma tırmanıyor bir çığlık feryat figan ama mecbur sonrasında yatmak zorunda kaldım gece kime gideyim ertesi gün iş var zaten yorgnum

Back
X