harikasın gülden bende mercimek köftesini hep unuturum nasıl yapıldığını artık buradan bakarım sağol canım benim ellerine sağlııık
evet kızlar gelsin tarifler
afiyet olsun cn
bende pastayı deniyecem yanlız sen ayrıntılı yazmasaydın ben baton keki alıp üzerine muhallebiyi döjkecektim ..
iyi oldu bu çok sağol
bu arada mercimek köftesinde normal kuru soğan kullanıp kavuruyolar ama emin ol yeşil soğan çokdaha güzel oluyo denemenizi tavsiye ederimmm:
Kızlar bir tarif daha yine tatlı yine pratik yine çok sevilenlerden;
Malzemeler
1 paket 10Lu Halley
1 Paket Krem şanti (pasta kremasıda olabilir)
1 Paket Çikolata sosu
Süt
Yapılışı
halleyleri küp küp doğarayın;
çırpılarak hazırlanan krem şantinin içine katın
karışımı mümkünse kase şeklinde bir kaba koyun(kabın içine streç filmle kaplayın)
dolaba kaldırın 1 gün bekledikten sonra çıkarın kaseyi düz bir tabağa ters çevirerek çıkarın üzerine çikolata sosunu dökün görüntü ve tat muhteşem oluyor..
Afiyet olsun...
ay güldenim ne güldüm ama :) canım benim haklısın öle yazınca anlaşılan o ama burada elimden geldiğince açıklamalı yazıcam yalnız içimde bi tarif yazma aşkı varmışki sormayın yemeğe gidiyim geliyim tariflerime devam edicem :) sizi seviyorum
tarifler süper gidiyoo...ellerinize sağlık benmde tava da gözlemem meşhurdur..aslında sıradan ama nese anlatayım bende:)
yeşil biber kırmızı biberi tereyağında kavuruyorum.sonra dometes eklişyorum .domates suyunu çekince içine peynir ilave edip(genelde beyaz peynir kullanıyorum ama lorda olur)şöyle bir karıştırıp altını kapatıyorum.içine bir miktar dere otu ve maydonoz doğrayıp soğumaya bırakıyorum...
hazır yufkayı ikiye bölün,kenarları katlayıp dikdörtgen şekli verin içine harcı koyup kenarları kapatın küçük kareler oluyo.az yağda kızarın.ben bazen tost makinasında da kızartıyorum çıtır çıtır oluyo inince üstüne tereyağı sürüyorum..afiyet olsun:)
ay güldenim ne güldüm ama :) canım benim haklısın öle yazınca anlaşılan o ama burada elimden geldiğince açıklamalı yazıcam yalnız içimde bi tarif yazma aşkı varmışki sormayın yemeğe gidiyim geliyim tariflerime devam edicem :) sizi seviyorum
tarifler süper gidiyoo...ellerinize sağlık benmde tava da gözlemem meşhurdur..aslında sıradan ama nese anlatayım bende:)
yeşil biber kırmızı biberi tereyağında kavuruyorum.sonra dometes eklişyorum .domates suyunu çekince içine peynir ilave edip(genelde beyaz peynir kullanıyorum ama lorda olur)şöyle bir karıştırıp altını kapatıyorum.içine bir miktar dere otu ve maydonoz doğrayıp soğumaya bırakıyorum...
hazır yufkayı ikiye bölün,kenarları katlayıp dikdörtgen şekli verin içine harcı koyup kenarları kapatın küçük kareler oluyo.az yağda kızarın.ben bazen tost makinasında da kızartıyorum çıtır çıtır oluyo inince üstüne tereyağı sürüyorum..afiyet olsun:)
süper olmuş burası çok beğendim kızlar ellerinize sağlık aldım tarifleri
bende kahvalti için yazayim bi tane
Patatesli pizza
malzemeler
2 adet patates
1 yumurta
çeyrek sucuk
kaşar
zeytin
yukarıdaki malzemeleri tavanıznın büyüklüğüne göre ayarlayabilirsiniz kızlar
patatesi kabuğu soyilduktan sonra bir santim kalın olacak şekilde halka halka dogranir ve yqglanmis tavanın tabanina dizilir orta ateste bi tarafı yumusayinca diğer tarafı çevrilir o tarafında biraz yumuşaması sağlanır ama çok pismemeli çünkü diğer.malzemelerle de pisecek patateslerin üstüne dogranan sucuklar konulur onlarda biraz pisince zeytin eklenir ve onların üstüne cirpilan yumurta her yerine gelecek şekilde dökülür
yumurtanın pismesine yakın.rendelenmiş kaşar peyniri her tarafa serpilir kaşar eriyince hazır
sıcak sıcak yenisin ve afiyet olsun.kızlar
isteğe göre biber sosis de konulabilir
ayy çok güzel olduama benim canım istiyo bunları yaaaaa:
ay bunu denemem lazım çok güzelllll:
ee bunları yağda pişiriyoruz dimi cnm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?