hamarat ev hanımları bizde burda toplanalım

yok ben orta sehpadan yaparım servisimi hem almak istemedikleri bişey olunca o zaman uyarıyorlar bana ondan verme gibi yani. bitincede rahatlıkla utanmadan çekinmeden alabiliyor insanlar. sehpaya getiririm herşeyi hepsinde mutlaka servis kaşık çatalları olur. servis tabaklarımı bi kenara koyarım çatal kaşıklarım için deri kaplama porselen bardağım vbar onun içine koyarım süslerim bide, bi kenarada peçeteliğimi koyarım sehpadan servisimi yapıp ki zaten ben yaparken mutlaka biri yardımcı olur erkeklere eşleri alır mutlaka, neyse servisim bitincede çayı getiririm.

ayyy gecenin bu vakti hünerlerinizi okudum karnım acıktı vallahii.hepinizi canı gönülden kutluyorum.çok hoşuma gitti samimniyetiniz.bende ev kızıyım ama yemeklerde anneme güveniyorum galiba ev temizliği benim işim gerçi ama dikkate alacağım pratik ve güzel örneklerinizi.

çeyizine cezve seti a. 3 lü satılıyor. en büyük cezveyi kullan 6 kişiliğe. boy boy olanlardan al. ama yoksa cezven küçükse mecburen az yapacaksın önce erkeklere dağıt sonra kadınlara yap. aynı anda servis yapmak zorunda değilsin.

bizde bir zamanlar ev kızıydık canım, ben yemek nedir bilmezdim kendi evin olunca kendine helede eşine yapıyorsun diye özene bezene yemekler yapıyorsun çok güzel bişey bu allah sanada tattırsın canım. herşey öğreniliyor. hatta annenden bile güzel yemekler yapabiliyosun. biraz bilgi braz hayal gücü süper şeyler çıkıyor ortaya.

ayyyy inşallah canım çok sağolll.beceriksiz değilim ama tembellik var işte.yeni ufuklara açılmak laızm tabii ee konu açılınca negüzel bir hızla yazmıştınız bugün bişey yok..

sen ne yaptın canım misaferlerin gelecekti geldilermi neler ikram ettin bakalım...servisinde bizimkilere benzio ayrıca

evet cnm mısafırlerım geldı iyi agırladım dıye dusunuyorum umarım memnun kalmıslardır:18:
ben baslangıc olarak yaprak sarması kuru patlıcan dolması patates salatası bıde havuc ve kabaklı yogurtlu bı meze yaptım
ana yemek olarak perde pılavı ve bızım yorenın bı kebabını yaptım yanınada kızartılmıs domates ve bıber ekledım
tatlı olarakta sade ve kakaolu sekerpare tıramısu ve kakaolu hındıstancevızlı toplar yaptım onlarda zaten baklava getırmıslerdı sagolsunlar onuda tatlı tabagına ekledım
durun perde pılavımın fotosunu eklım bakalım beyenıcekmısınız(dıgerlerını cekmeyı unuttum

kesınlıkle katılıyorum ben ev kızı sayılmam unıversıteye gıdıyorum ama cok sevıyorum boyle mutfakta falan zaman gecırmeyı.tatıllerde yemeklerı ben yapmak ısterım mısal annem kovalar gıt derslerını calıs dıye ınsallah senınde dedıgın gıbı allah herkese guzel bı yuva yemek yapacak bı koca ve cocuklar versın

hoşgeldin canım sende..insan bekarken annesine güveniyor.evlenince bir boşluğa düşüyor eyvah herşey bana bakıyor diye.hele de benim gibi hem okuyup hem evliysen..bir andan ev işlerini yetiştir,sabah kalk okula yetiş,vize final aman Allahımneyseki geçti o günler artık okul bitti kızım var evimi seviyorum,mutfağı seviyorum yeni şeyler denemek çok güzel.
[ ohh ohh maşallah döktürmüşsün ellerine sağlık..perde pilavı çok hoş gözüküyor..:128:

perde pilavı süper görünüyor ellerine sağlık. eminim misafirlerinde çok beğenmiştir.

tamam canım teşekkürler bişeyler yapcam artık:)
anladım canım peki cezve yoksa 1 tane varsa o evde ozaman nolcak 6-7 kişilik kahfe yapıcam mesela....herkezin evinde bulunmuo bizim evde bi tane var mesela ay istemeye falan gelkdiklerinde ozaman 3-4 cezve kullanılır dimi canım

tamam canım çok teşekkürler

teşekkürler canım buyur senide bekleriz

canım bende ev kızıyım aslında her yemeği biliyorum diyebilirim de yinede eksik görüyorum kendimi nedense...kusursuz olmak istiyorum inşallah olurum

aaa öyle olur dimi canım önce erkeklere veririö kahfeyi hemen kadınlara yapmak için mutfağa koşarım

oooo maşallah döktürmüşsün canım yaa ellerine sağlık perde pilavı süper görünüyor hiç yemedim merak ettim ettim vallahi kolaymı ki ....ayrı ayrı servis tabaklarında mı ikram ettin herşeyi büyük tabaklar halinde masanın ortasına getirdinmi canım büyük servis tabaklarını o şekildemi servis yaptın

kızlar buarada el işiyle örgüyle aranız nasıl bu da bir hamaratlıktır biliyosunuz....ben iğne oyası yapıyorum çok seviyorum yaa....sizler neler yapıyosunuz kızlar....bu aralara bolero örmek istiyorum da etrafda hiç model yok netten bakıyorum...yapan varmı bolero

Şahane görünüyor ellerine sağlık
pilavın lezzeti nasıl oluyor canım birde tarifi yazar mısın
Ellerine sağlık tekrar

kızlar cok tesekur ederım pılavım ıcın soledıgınız olumlu yorumlara.pılav oldukca lezzetlı oluo bence.ozellıkle baharatlı oryantal tatları sevenler emınım bayılırlar.tarıfını vermıstım canlarım yemek konusunda'dılan usulu perde pılavı' dıe ordan bakabılırsınız.ama hamuru tarıfe gore yapıp pılavını kendı damak tadınıza gore yapabılırsınız.karabıber sevıosanız suyuna karabıber eklersınız.hakıkı tavuk suyu koyarsanız ınanılmaz guzel bı aroma elde edersınız.sonra ıcıne ısteıdgınz olcude kus uzumu kavrulmus badem cam fıstıgı koyarsınız.hatta bızımkıler ufaladıklrı kuru ıncır ve kayısıları bıle koyuyo ama ole cok sekerlı oluo ben pek hoslanmıorm o turlusunden.puf noktası bunlar kızlar sormak ıstedıgınız baska bısı olrsa seve seve cevaplarım

cok tesekurler sekerım evet buyuk bı servıs tabagına koymustu pılavımı ztn resımde bellı oluo.sonra onu masanın ortasına koydum her ıkı yanınada uzun servıs tabaklarında kebaplarımı ve kızarmıs domates-bıberlerımı koydum.kek kalıbında yaptıgım ıcın dılımlemesı cok kolay oldu.ama bı daha yaparsam kucuk tart kalıplarında denemek ıstıyorum.bole herkesın tabagına bı tane koyarım cok guzelde gorunur.denersem eger mutlaka paylasırım sekerım sızlerle

en güzelini yapmılsın canım zaten büyük servis tabaklarındaki yemeklerin görüntüsü hepten iştah açar daha bi hoş olur sofra küçük tabaklarada oradan beri servis yaptın süper olmuş....tart kalıplarıda olabilir canım dene .......

hemen bakayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…