Hamarat değilim ama bende geldimYa nolur konumu kaldırmayın.
Açık gri saten duvarıma, sprey ile klimayı silerken baya bi duvarada sıçramış.
Leke olmuş ve kurumuş.
Şimdi ben neyle silersem ve nasıl silersem iz kalmazdaha da yeni boyattık sayılır , berbat edersem eşimin çenesinden kurtulamam.
Hamarat ev hanımları nolur bi fikir verin bana.
Teşekkürler herkese şimdiden.
Aseton, kolonya vs alkol olan icerikli urunler kullanmayin. Duvar silgileri var beyaz renkte onlarla kuru sekilde silerseniz cikar diye dusunuyorum.Ya nolur konumu kaldırmayın.
Açık gri saten duvarıma, sprey ile klimayı silerken baya bi duvarada sıçramış.
Leke olmuş ve kurumuş.
Şimdi ben neyle silersem ve nasıl silersem iz kalmazdaha da yeni boyattık sayılır , berbat edersem eşimin çenesinden kurtulamam.
Hamarat ev hanımları nolur bi fikir verin bana.
Teşekkürler herkese şimdiden.
Aseton ilk defa duydum.Sirke veya aseton ile silin bence
Benimde aklıma geldide çamur gibi olmasından korkuyorum duvarınHamarat değilim ama bende geldimçamaşır suyu işe yarar mı bilmiyorum. Çocukların duvara sürdüğü çizdiği her şeyi çamaşır suyu çıkardı şimdiye kadar deneyin bence
Zateb başka bişeyle silmeye cesaret edemiyorumkiSade suyla sil bence hafif islat.. baska deterjan koyma
Google a sormaz olaydım iyicr kafam karıştı :)Minicik bi yere deneyin önce, google dan araştırın.. ıslak mendil, cifle deneseniz mi acaba
Off vallamı ya...böylede iğrençSakın dokunma valla geçmiyor o leke
Yok simli değil ,sim yok duvarda.Şimdi ilk önce kuru bezle o yeri bir güzel siliyorsun sonra cif ve çamasır suyunu ılık suya karıştır sil. Ama simli demişsin o yüzden görünmeyen yerde dene ilk simler çıkmazsa tamamen silersin. Diyelim simler çıktı çamaşır susuz ciflerden vardır mutlaka elinde onunla dene aynı şekilde görünmeyen yerde. Bir de sünger kullan gerekirse sert yeriyle de hafif hafif ov tabi bunların hepsini görünmeyen yerde bir dene simli olması dert.
O kadar işle kim uğraşıcak canına yazık :)))Yok simli değil ,sim yok duvarda.
Duvarı komple silmem lazım sanırım dimi.
Sildiğim yer belli olacak kesin çünkü tam kaloriferin arkasındaki duvar.O kadar işle kim uğraşıcak canına yazık :)))
Duruma göre sil baktın sildiğin yer daha açık oldu yani belli oluyor diğer yerleri de silersin.
Bence belli olmaz çok fazla bastırarak silmezseniz deterjanıda bol kullanmazsanız bir şey olacağını sanmıyorum ama çamaşır suyu birebir bu tür lekeler için. Şimdiden kolay gelsin :)Sildiğim yer belli olacak kesin çünkü tam kaloriferin arkasındaki duvar.
Napalım en kötü kocamdan azarı yer otururum :)
Teşekkğr ederimBence belli olmaz çok fazla bastırarak silmezseniz deterjanıda bol kullanmazsanız bir şey olacağını sanmıyorum ama çamaşır suyu birebir bu tür lekeler için. Şimdiden kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?