- Konu Sahibi alizada humay
-
Çok teşekkür ederimDua edicem size.Lütfen yazın durumunuzu.Hayırlı haberinizi bekliyorum.
Olur tabi atın bakalım.Çok teşekkür ederimaz önce yaptığım testi paylasacam baka bilirmisziniz
Yukarıda ekledim canım yeniden ekleyemiyorumOlur tabi atın bakalım.
Gözükmüyor yukarıda tekrar ekler misinizYukarıda ekledim canım yeniden ekleyemiyorum
Gayet net 2. Çizgi hayırlı olsun
Gözükmüyor yukarıda tekrar ekler misiniz
Cok yeni gebesinizn
Ayyy inşallah yarinki kan testinde degerler artmisdirCok yeni gebesinizn
Niye üzgünsünüz korkmayın sevinmelisiniz tam şuan keşke ben de bu kadar şanslı olabilsem
İnşallah artar içinizi ferah tutunAyyy inşallah yarinki kan testinde degerler artmisdir
Niye üzgünsünüz korkmayın sevinmelisiniz tam şuan keşke ben de bu kadar şanslı olabilsu
Çok uzun zamandır bekliyorum korkuyorum o yüzden ya yine olmazsa diyeNiye üzgünsünüz korkmayın sevinmelisiniz tam şuan keşke ben de bu kadar şanslı olabilsem
İnşallah canımİnşallah artar içinizi ferah tutun
Bendede hep yaptığım da sonradan çıkıyordu cizgi sen adetin gecikince yine yap aninda silikde olsa cikaraa vardir inşallahMerhaba adetime 1 gün var test yaptım 30 dakika geçmeden test silik çizgi oldu ama adet olacakmışım gibi kasık ağrım göğüs ağrım var sizce hamilelik varmı
İnşallah çıkarBendede hep yaptığım da sonradan çıkıyordu cizgi sen adetin gecikince yine yap aninda silikde olsa cikaraa vardir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?