Merhabalar ben aranıza yeni katıldım arkadaslar.8 aylık evlıyım esimle 2 gun önce bebek yapmaya karar verdik.Önceleri eşim korunuyordu ama şimdi bebek düsünüyoruz.Hap yada başka bişi kullanmadım.Sadece eşim korundu.Hemen olurmu acaba?Hani bizde bi batıl inanç var ilk başta olmazsa biraz zor olur dıyorlar yaa oyuzden tereddütteyım olup olmama konusunda.Yorumlarınızı beklıyorum tesekkürler...
olup yada olmucagını bekleyerek goruceksın.
BAska burdan yorum yapoma sansım yok ne yazıkkı. Yada doktora testlerınızı yaptırın bısey varsa cıkar zaten
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım arkadaslar.8 aylık evlıyım esimle 2 gun önce bebek yapmaya karar verdik.Önceleri eşim korunuyordu ama şimdi bebek düsünüyoruz.Hap yada başka bişi kullanmadım.Sadece eşim korundu.Hemen olurmu acaba?Hani bizde bi batıl inanç var ilk başta olmazsa biraz zor olur dıyorlar yaa oyuzden tereddütteyım olup olmama konusunda.Yorumlarınızı beklıyorum tesekkürler...
doktora gidp kontral olabilrsin cnmm.. bencede bahtil inanc kurban oldugum allahim ne zaman verirse ozaman olurr herkese bi zamani var tatlimm acele etme sakin ol.bebis istiyorsan en önemli tiyo SAKIN STRESSS SIKINTI YAPMA zamana birakk..
herseyın hayırlı zamanı gelmısse olur ınsallah stres yapıp bebek bebek die kafanda döndürme ozmn stres yaparsın ıstemedn olacagına bırak relax ol ve kendıne ıyı bak
merhaba. öncelikle hoşgeldin cnm. inşallah Rabbim tez vakitte yaşatır sana o güzel duyguyu. bizim de bu ay ilk denememiz bakıcaz görücez.beklemedeyiz bebişimizi :18::18::18: hepimizin hakkında hayırlısı.
ben 2 yildir bekliyorummm istiyorumm. bi bos gebelik gecirdimm ondan sonra 1 yil gectiii zamaninda cok sitress yapmisimm simdi acisi cikiyo yanii. simdi 2 aydir rahattiiimm ammaa kismett...
Yorumlarınız için çok tesekkur ederım arkadaslar.Allah yardımcımız olsun hepımızın.Sağlıklı,hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin Allah hepimize.Bebegim olursa inşallah burdan sizinle paylasıcam mutlulugumu.
Ya bişi sorcam cocuk yapmaya karar verdıkten sonra hanı beklıyosunuz ya sizdede kasıklarda ve belde agrı oluyormu?Biz eşimle bebek yapmaya karar verdık ve 1 hafta sonra kasıklarımda ve belımde acayıp agrı var.Şey diye duymustum yumurtalıkların catlamasından kasıklarda agrı oluyormus yanı hamıle kalıyormusuz.Bilgisi olan varmı?