- 11 Ocak 2024
- 94
- 27
- 8
- 26
- Konu Sahibi Nurbhrfdn34
-
Ay 21.haftadayım süper olurMerhaba ben 4 aylık hamileyim 17 haftamda aranızda benim gibi hamiş arkadaşlar varsa tanışalım bilgi alışverişi yapalım çevremde hiç hamile tanıdığım yok çünkü
Amin inşallah Rabbim bizelere bağışlasın bebişlerimizi 12-13 haftadayken cinsiyetini de öğrenirsinBende 8 haftadayim. İnşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım
Yaaa ne güzel evet süper olur cinsiyetini öğrendin miAy 21.haftadayım süper olur
İnşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun fakat çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum sendede var mı? Ve bana uprageston diye bir ilaç verdi Allah'ım sanki uyuşturucu kullanıyorum öyle kötü oluyorum ama Allah'tan 7 günlüktüAmin inşallah Rabbim bizelere bağışlasın bebişlerimizi 12-13 haftadayken cinsiyetini de öğrenirsin
8 haftada evet normal benim de olmuştu ama geçti zamanla 12 .haftadan sonra şikayetlerim azaldı şuan 17 deyim, progestron genellikle düşük olmasın diye verilir ağız yoluyla kullanıldığında kötü etkileyebiliyorİnşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun fakat çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum sendede var mı? Ve bana uprageston diye bir ilaç verdi Allah'ım sanki uyuşturucu kullanıyorum öyle kötü oluyorum ama Allah'tan 7 günlüktü
Hellooo yuppi bi hamiş arkadaş daha ya MerhabaaHello 14. Haftadan selamlar
Evett erkek bekliyorum. Sen öğrendin mi pekiYaaa ne güzel evet süper olur cinsiyetini öğrendin mi
Bana dedi ki hersey yolunda fakat alman iyi olur bilmiyorum ki cok kotuydu o haplar ya. Senin su sn nasil ilerliyor hamilelik8 haftada evet normal benim de olmuştu ama geçti zamanla 12 .haftadan sonra şikayetlerim azaldı şuan 17 deyim, progestron genellikle düşük olmasın diye verilir ağız yoluyla kullanıldığında kötü etkileyebiliyor
Canım hayırlı olsun , Allah kucağımıza almayı nasip etsin bende 6 haftalık hamişimMerhaba ben 4 aylık hamileyim 17 haftamda aranızda benim gibi hamiş arkadaşlar varsa tanışalım bilgi alışverişi yapalım çevremde hiç hamile tanıdığım yok çünkü
Canım sana da hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin kalp atışını duydun muCanım hayırlı olsun , Allah kucağımıza almayı nasip etsin bende 6 haftalık hamişim
Selamlarr sağlıka al kucağına bebişimi9+3 ten selamlar herkeseee
Benim internete sıkıntı vardı bugün girebildim siteye çok şükür yolunda yarın kontrolüm varBana dedi ki hersey yolunda fakat alman iyi olur bilmiyorum ki cok kotuydu o haplar ya. Senin su sn nasil ilerliyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?