Hamile Anneler Arkadaş olalım

Nurbhrfdn34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
94
27
8
26
Merhaba ben 4 aylık hamileyim 17 haftamda aranızda benim gibi hamiş arkadaşlar varsa tanışalım bilgi alışverişi yapalım çevremde hiç hamile tanıdığım yok çünkü

Amin inşallah Rabbim bizelere bağışlasın bebişlerimizi 12-13 haftadayken cinsiyetini de öğrenirsin
İnşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun fakat çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum sendede var mı? Ve bana uprageston diye bir ilaç verdi Allah'ım sanki uyuşturucu kullanıyorum öyle kötü oluyorum ama Allah'tan 7 günlüktü

8 haftada evet normal benim de olmuştu ama geçti zamanla 12 .haftadan sonra şikayetlerim azaldı şuan 17 deyim, progestron genellikle düşük olmasın diye verilir ağız yoluyla kullanıldığında kötü etkileyebiliyor

16+6 dan selam kızlar bende aranızdayım ama dualarınıza ihtiyacım var ikili tarama testimde down sendromu orta riskte çıktı

Bana dedi ki hersey yolunda fakat alman iyi olur bilmiyorum ki cok kotuydu o haplar ya. Senin su sn nasil ilerliyor hamilelik

Merhaba anneler biliyorum konuyla alakasız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah testime bakma şansınız varmı adete 2 gün var

Eklentiler

• IMG_20250717_202019.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…