Hamile Anneler Arkadaş olalım

Aralık annesi olacaksin sanırım ay ay anneler grupları var bı bakın onlarca anne var o gruplarda, daha iyi olur, haftaniza göre bilgi alisverisi yaparsınız

Ay hadi bakalım paylaşırız birbirimizle alacaklarımızı felan. Ben daha alışverişe başlamadım gerçi ama araştırıyorum baya şuan
Ben aldım ya iki tane hastane çıkışı için yenidoğan takımı aldım ama daha alacaklarım var kış bebeği olacağı için hastaneden çıkarırken tulum bakıyorum e bebekte de baya uygun takımlar ve zıbınlar daha alacaklarımız çok burun aspiratörü ateş ölçer tırnak kesimi için set say say bitmez hayırlısıyla gelsinler de alırız

Evet kış bebeği olacak

Bak sizin ekip burada, herkes birlikte takip yapıyor, benim grubum temmuzdu inan herşeyi birlikte yaptık bu sürecte, çok iyi motivasyon oluyor, sizin ekipte sana iyi gelir inşallah

Evet benim de kış bebeği kasımda geliyor sanırım senin de aralıkta gelir ben daha sıfır başlamadım ama yavaştan başlamam gerek alınacak çoook şey var ay alırız yeter ki onlar sağlıkla güzelce zamanlıca gelsinler herşey feda olsun minnoşlara benim doktor ilk kıza benzetmişti sonra erkek deyince ben sonraki kontrole kadar acaba değişir mi diyerekten bekledim tam netleştirmek istedim cinsiyeti anlayacağın

Benim doktor iki defa baktı iki hafta üst üste erkek dedi ben emin olamadım başka doktora baktırdım o da erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…