Hamile anneler bakabilir mi????:(((((

Merhaba öncelikle burada yeniyim. 8 haftalık hamileyim yaklaşık 2 gündür vücudumda Ağrı var belim ağrıyor ve bacağıma iniyor ağrısı dün acile gittim ultrason yaptılar bebek gayet iyi dediler ama ben korkuyorum ilk hamileliğim ne olduğunu da bilemiyorum tedirgin oldum.Aranızda bunu yaşayan var mı ne yapabilirim?
Kuzum bende de aynı. Bana da normal diyorlar. Ve fark ettim ki gebelikte eşlik eden bir kanama ve dayanılmayacak ağrı olmadıkça hepsine normal diyorlar 😄

Güzel bir şekilde ilerlesinde inşallah onlar hiç önemli değil ya 6+4 te gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
İnşallah duyarsın bende tam 6+4 te gittim ama kalp atışları yeni olduğu için pek duyulmayacağını 15 gün sonra gelmemi söyledi 26 mayısta tekrar gideceğim hiç sıkıntı stres yapma Allah’ın izniyle

Kuzum bende de aynı. Bana da normal diyorlar. Ve fark ettim ki gebelikte eşlik eden bir kanama ve dayanılmayacak ağrı olmadıkça hepsine normal diyorlar 😄
Ya bide psikolojim bozuldu sürekli kan var mı yok mu bakıyorum belime bıçak saplanıyor gibi arada bir bacaklarıma vuruyor falan

Ya bide psikolojim bozuldu sürekli kan var mı yok mu bakıyorum belime bıçak saplanıyor gibi arada bir bacaklarıma vuruyor falan
O kadar normal ki. Ki ben bir kere birkaç damla kanama da gördüm. Panikle gecenin ikisinde doktorumu aramıştım. Arkasından gelen bir kanama yoksa bunun normal hatta sağlıklı olduğunu söyledi bana. Sonradan gittiğimizde de her şey yolundaydı. Ağrılar normal, bulantılar normal, uyumalar normal, halsizlikler normal diyor doktorum bana. Bunlar aynı zamanda gebeliğin belirtileri. İyi gittiğinin işareti. Bunlar seni endişelendirmesin. Sevindirsin. Vucudun bebeğe adapte olmaya çalışıyor diyor hep doktorum bana da 😊

O kadar normal ki. Ki ben bir kere birkaç damla kanama da gördüm. Panikle gecenin ikisinde doktorumu aramıştım. Arkasından gelen bir kanama yoksa bunun normal hatta sağlıklı olduğunu söyledi bana. Sonradan gittiğimizde de her şey yolundaydı. Ağrılar normal, bulantılar normal, uyumalar normal, halsizlikler normal diyor doktorum bana. Bunlar aynı zamanda gebeliğin belirtileri. İyi gittiğinin işareti. Bunlar seni endişelendirmesin. Sevindirsin. Vucudun bebeğe adapte olmaya çalışıyor diyor hep doktorum bana da 😊
Çok teşekkürler içimi rahatlattınız sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ❤️❤️😊

Kızlar merhaba bende yeni hamileyim midem çok aşırı bulanıyor acaba iyi gelmesi için bi fikriniz varmı ilaçta kullanmak istemiyorum doğal yola bildiğim kadarlarını yaptım işe yaramadı sizin yapıp işe yarayan bi fikriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler ☺️
Ayva yiyin 1 dilim .

Back
X