Hamile Anneler Günlük Tutuyor Musunuz?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Bu konuda bana fikir verir misiniz? Şöyle güzel bir büyük hatıra defteri alıp ultrasonları yapıştırmak,hatta en başa idrar testimi koymayı düşünüyorum.

Gebelik haberini kan testinde verdiğimiz gün eve geldiğimizde eşim videomuzu çekti,duygularımızı paylaştık,ilerde Allah nasip ederse çocuğumuza göstereceğiz :anneadayı::KK46:

Bu konuda bana fikir verir misiniz? Şöyle güzel bir büyük hatıra defteri alıp ultrasonları yapıştırmak,hatta en başa idrar testimi koymayı düşünüyorum.

Gebelik haberini kan testinde verdiğimiz gün eve geldiğimizde eşim videomuzu çekti,duygularımızı paylaştık,ilerde Allah nasip ederse çocuğumuza göstereceğiz :)

Gebelik haberini kan testinde verdiğimiz gün eve geldiğimizde eşim videomuzu çekti,duygularımızı paylaştık,ilerde Allah nasip ederse çocuğumuza göstereceğiz :anneadayı::KK46:

Ben bebek günlüğü almak için gittim ama beğendiğim cinsiyete göre olunca sevimli bir defter aldım şimdilik ona yazacağım :))

Günlük değil de haftalik tutuyorum bebisin ultrason görüntüleri zaten 15 günde bir elime geçiyor saklamak ve bebegime bırakmak istiyorum . Bende idrar testini sakladım.

idrar testinn rengi gitmis ama duruyor hala.fotografida var:)mor renkli orta boy defter aldim ve ogrendgmz gunden itibaren ozel anlari yazdim.gecenlerde okudumda o bulantilar skntilar gecmeyeck gibiydi:)yillar sonra okusak nasil olur acaba:)ayrica 2aylikken ve 4aylikken ayni kiyaft pozla fotograf cekindm hani en sonda allah nasip ederse bebegimle:)persmbe kontrolumz vardi 1dk lik video cektik her ay cekicez artik:)bebegimz doguncada insallah ilk gunden 1yasina kadr video cekip kisa film hazirlicaz buyudugunu degistigini goruruz:)simdilik nostaljik hazirliklarim bunlar:)

Ben bebeksoyisim@... olarak bir mail actim. Tum tahlil testleri oraya gonderip istedikce de bebegimize mail yaziyorum. Fotograf ve kisa videolar da oluyor bazen. Guzel bir anı olacagini dusunuyorum. Devir degisiyor :KK68::KK33:

Valla çok istedim, defter bile aldım. ama ne yazacağımı bilemedim. defter bana bakıyor ben ona. bir de hastanede çalışıyorum her gelen hasta ve sorunlu, onlara yetişmekten evde enerjim kalmıyor. yazmaya kalksam da güzel şeyler yazabileceğimi sanmıyorum o anlarda.

kızlar bende telefonun uygulaması vardı, onu indirdim.. fotoğraf da ekliyebiliyorsun, tarihi geçmişe dönük bile yazabiliyorsun. telefon elimin altında olduğu için her anı değerlendiriyorum :)

Ben de hamile miyim degil miyim diye dusunurken bir gunluk tutmaya baslamistim. Her belirtiyi kaydediyordum. Simdi de ona devam ediyorum. Trknolojik olanlar guzel ama sararmis yapraklar gormek istedim yillar sonra

Back
X