Hamile anneler mide bulantınız kaçıncı haftada geçti ?

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Merhabalar. 11. haftaya girecem ama mide bulantim ve istahsizligim yüzünden istediğim gibi yiyemiyorum. İştah artışı ve mide bulantisinin geçmesi kaçıncı haftada oluyor. Artık ağlicam :( doktor hap verdi ama o fayda etmiyor.

12.haftada gecmisti benim geneldede oyle oluyor uc ay bitince geciyor Allahın izniyle ama bulantısı daha uzun sure devam edenlerde var

12.haftada gecmisti benim geneldede oyle oluyor uc ay bitince geciyor Allahın izniyle ama bulantısı daha uzun sure devam edenlerde var
Mide bulantim biraz geçer gibi oldu buaralar ama iştah yok. İnşallah oda düzelir. Yoksa olacak gibi değil canım. Benim şuan herşey yemem lazimken pek bise yiyemiyorum. Hep zorluyorum kendimi işkence gibi

Merhabalar. 11. haftaya girecem ama mide bulantim ve istahsizligim yüzünden istediğim gibi yiyemiyorum. İştah artışı ve mide bulantisinin geçmesi kaçıncı haftada oluyor. Artık ağlicam :KK43: doktor hap verdi ama o fayda etmiyor.
Benimde 12 haftada geçti ama tam anlamıyla degil çok az yiyebiliyorum ama sık yiyorum çünkü çok acıkıyorum 12 haftada şeninde geçer cnm işallah zaten 4 5 6 hamileliğin en güzel ayıymış

13 haftada artık yiyemediğim şeyleri yemeye başladım. Hala tam iştahlı değilim ama yine de eskiye göre bulantım yok en azından.

Canım ben anormalim galiba. 4 aylık hamileyim hala bulanıyor hatta sali günü hastaneden çıkış yaptım daha. Şimdi de zofer kullanıyorum. :(

5. Haftanın içindeydim başladı çok şiddetli geçti ne yiyebiliyodum ne icebiliyodum suya bile hasret kalmıştım midem hicbiseyi kabul etmiyodu kusmaktan 7 kilo verdim 12. Haftam dolunca azalmaya başladı çok şükür suan yiyebiliyorum ama tam anlamıyla geçmiş değil bulantilar bunada şükür :dua:

Benimde 12 haftada geçti ama tam anlamıyla degil çok az yiyebiliyorum ama sık yiyorum çünkü çok acıkıyorum 12 haftada şeninde geçer cnm işallah zaten 4 5 6 hamileliğin en güzel ayıymış
İnşallah canım ya. Geçmesini bekliyorum. Gerçi biraz azaldı öğürmelerim. Ama iştahimda olsun istiyorum :(

Merhabalar. 11. haftaya girecem ama mide bulantim ve istahsizligim yüzünden istediğim gibi yiyemiyorum. İştah artışı ve mide bulantisinin geçmesi kaçıncı haftada oluyor. Artık ağlicam :KK43: doktor hap verdi ama o fayda etmiyor.
11 haftaligiz hala devam ediyor canm bendede çok zorlaniyorum 12. Haftada geçer diyorlar inş. Gecer

15. haftada yavaş yavaş geçmeye başladı..
Öncesinde öğün farketmeksizin yer yemez çıkarıyordum tok gezdiğimi hatırlamıyorum yani ama sonradan düzeldi çok şükür.
Yiyemiyosan kendini boşuna zorlama yiyebildiğin kadar ye.

7-11arası bulantım oldu.

Fakat o da kullandığım ilaçtan dolayı.

Kız çocuğu olacakların 9ay bile devam ettiği olabiliyormuş salgıladığı hormonlardan kaynaklıymış bşr yazıda görmüştüm ama genelde 11-12 de biter

İlk bebeğimde 3 ay 1 haftada bulantılarım, tiksinme koku hassasiyetim tamamen kesilmişti. Bu gebeliğimde bulantılarım adetime bir hafta kala çok çok erken dönemde başladı daha ikinci ayımdayım bakalım ne kadar sürecek. Zorlu bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun..

İlk bebeğimde 3 ay 1 haftada bulantılarım, tiksinme koku hassasiyetim tamamen kesilmişti. Bu gebeliğimde bulantılarım adetime bir hafta kala çok çok erken dönemde başladı daha ikinci ayımdayım bakalım ne kadar sürecek. Zorlu bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun..
Amin canim. Gerçekten çok zormuş.. yemek yeme sorumluluğu beni mahvediyor. Midem almıyor hicbiseyi

Amin canim. Gerçekten çok zormuş.. yemek yeme sorumluluğu beni mahvediyor. Midem almıyor hicbiseyi
Merak etme canım bebeğin şuan için yediklerinden beslenmiyor zaten. İçtiğin folik asit ve mevcut depoların yetiyor ona. Benim de 6+4 de başlamıştım bulantım doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyordum. korka korka gittim kontrole ya bebeğime beslenemedim diye birşey olduysa diye, doktor 4 gün önden gidiyor bebiş gayet sağlıklı dedi şok oldum :) ne buluyorda ne yiyor diyordum bende :) 15.hafta bulantılar bitti çok şükür seninki daha da erken biter inş

Merak etme canım bebeğin şuan için yediklerinden beslenmiyor zaten. İçtiğin folik asit ve mevcut depoların yetiyor ona. Benim de 6+4 de başlamıştım bulantım doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyordum. korka korka gittim kontrole ya bebeğime beslenemedim diye birşey olduysa diye, doktor 4 gün önden gidiyor bebiş gayet sağlıklı dedi şok oldum :) ne buluyorda ne yiyor diyordum bende :) 15.hafta bulantılar bitti çok şükür seninki daha da erken biter inş
Canım benimm ya çok rahatlattin beni inan. Oyle bi durumdayimki vicdan azabı cekiyorum yiyemedigim için. Hatta az önce yine istifra ettim :( zorladikca daha beter oluyor. inşallah benimde bianonce geçer :( Folik asit kullanıyorum canım.

Back
X