anladm inşaalah duyarsn canım sağlıcakla. benim tam bi ay oldu adetimin baslangıcıyla, betahcg 1050 ama daha ultrsasonda bişey görünmedi normal mi sizce
çok teşekkür ederiimmmmmmmm amin inşaALLAH...Benim 6. haftada kese göründü, 8. haftada kalp atışı duyuldu canım. Merak etmeyin inşallah her şey yolunda gider..
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMM, İÇİMİ FERAHLATTIN MAŞALLAHHHH SUBHANALLAH ÇOK İMRENDM SİZE. İNŞAALLAH BEN DE SİZİN GİBİ OLABİLİRM. RABBİM RAZI OLSUN, EVLATLARINLA NİCE SAĞLIKLI HUZURLU SENELER İNŞAALLAH... BEN BAYRAMDAN SONRA GİDİCEM 6. HAFTADA. BENİM İLK HAMİELLEİĞİMDE 8 HAFTALIK BOŞ GEBELİKTİ, BU İNŞAALLAH ÖYLE OLMAZ ....Canım merak etme normal geçen hafta gitmiştim 4 haftaliktir gozukmemisti hiç bugün görebildim ancak suan 6 ci haftaya girdim gün olarak ben çok rahatım sende rahat ol hersey daha güzel geçiyor sakin bir hamilelikte.sadece çok sabirsizlaniyorum 9 ayı nasıl bitiririm bilmiyorum ilk çocuğum da bazı ailevi sorunlar sebebiyle hiç tadına varamamistim hamileliğin hatta o beni üzen insanlar yüzünden sağlık durumum kotulesti yatarak hamilelik geçirmek zorunda kaldım kanamam oldu saçma sapan Dr lar ölü doğum yapacağımı falan söylediler beni başka hastanelere sutladilar ama inan ben önce allaha sonra bebisim e sımsıkı sarıldım doğuma giderken çok şuurlu ve sakindim sadece sessizce dua ettim o arınma anını iyi kullanmaya çalıştım.etrafimdaki tüm evhamli insanlara rağmen ben hep teslim oldum o mucizevi ana bu yüzden harika bir doğum geçirdim hamdolsun dikişsiz eksiksiz dilerim hepiniz öyle kolay yaşayın o anları. tek pismanligim keşke hamileyken kendimi başkalarının uzmesine izin vermeseydim diyorum emin ol bebegine yansıyor bu durum ,oğlum çok sinirlı bir çocuk oldu ve Hoşgörüsüz,inanıyorum zamanla yoluna gireceğine ama dedigim gibi keşke uzmeseydim kendimi bunları anlatıyorum ki sende tadını çıkar diye çünkü ben tadını çıkarıyorum en yakın Terapist olarak kendimi görüyorum sen her durumda güçlü ol onun minik ellerine dokunqcqgin günü hayal et .çok heyecanlı bu bekleyiş bence anneligin heyecanını ve mutluluğunu hayattaki hicbirsey değişmem hatta ne diyorum biliyormusun keşke daha erken evlenebilseydim 4 çocuk hayalim gerçek olurdu ama artık En fazla 3 olur heralde.anne olmak bence bir kadının yasayabilecegi en anlamlı duygu inşallah hepimiz bu duyguyu en mutlu şekilde tadalim mutlu bebisler doguralim
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMM, İÇİMİ FERAHLATTIN MAŞALLAHHHH SUBHANALLAH ÇOK İMRENDM SİZE. İNŞAALLAH BEN DE SİZİN GİBİ OLABİLİRM. RABBİM RAZI OLSUN, EVLATLARINLA NİCE SAĞLIKLI HUZURLU SENELER İNŞAALLAH... BEN BAYRAMDAN SONRA GİDİCEM 6. HAFTADA. BENİM İLK HAMİELLEİĞİMDE 8 HAFTALIK BOŞ GEBELİKTİ, BU İNŞAALLAH ÖYLE OLMAZ ....
her kelimen için çok teşekkür ediyorum. Allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip eder inşaallah bebişlerimiziIyi şeyler düşün olumsuz düşünceler olumsuzluk pozitif düşüncelerse güzel şeyler getirir.2.kez dış gebelik ihtimali çok düşük bir ihtimal zaten inş bu kez ay ay bebisinin gelişimlerini izlemek nasip olur sanada.şuanda zerre umudu kalmamış 50 60 yaşına gelip evlat nedir tamamıs insanlar var en azından gencsin ve denemek için zamanin var yani umudun var dış gebelik herkes için bir ihtimaldir.benimde bir sonraki gebeligimde ne olur bilemem hatta şuanki için bile garantim yok ama güzel düşünüyorum aksi Olursa da imtihan demekten başka çare varmı ama olumsuzluk gelmeden onu düşünüp mutlu geçmesi gereken günlerini heba etme.sorunu sorunla karşılaştığı vakit düşünmeli insan ozaman bir çaresine bakılır yoksa sürekli sorunu düşünmek herseyi zorlastirmaktan başka işe yaramaz bak ben ilk çocuğum da ne kadar zor günler geçirdim ama şimdi çok şükür ufak baş dönmeleri dışında iyiyim yani bir önceki gibi olacak diye bir kaide yok.güzel olacak inş rahatlat kendini bebeğinin sana ihtiyacı var
Ayyy ne güzel hamişsiniz ya inşallah yakında bende katılırom aranıza
her kelimen için çok teşekkür ediyorum. Allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip eder inşaallah bebişlerimizi
Allah kalbine göre versin canm isteyen herkese versin en sağlıklı şekilde anne olmadan geçirdiğim günleri ziyan olarak görüyorum öyle güzel bir duygu ki herkes geç kalmadan yaşasın isterim kariyer falan komik geliyor bana hiç bir mevki hevesi kadını o muhteşem anne olma anından mahrum bırakmamali.benim tavsiyem kimse anneligi ertelesin kariyer için tahsil için bekar olmak şart değil bebisleriniz varken de okuyabilir bir kadın ama tahsil yada mevki uğruna geciktirdigi anneligini belkide hiç yaşayamayabilir.o sebeple 1 1.5 senelik evliyseniz ertwlemeyin derim hatta ben o süreyi bile kendim için uzun buldum evlendigimiz zaman hemen yaptım şimdi 3 yaşında ıyiki de yapmışım o benim hayat ışığım
Amin canım herseyden haberdar edelim birbirimizi bu dönemde annenin halinden bir başka hamile anne anlıyor cünkü.kimsenin Üzgün bir hamilelik geçirmesini asla istemiyorum sıkıntıları paylaşarak atalım içimizden.başınızı yastığa koyduğunuz da güzel şeyler hayal edin hayal kurabilmek mutlu bir yaşam için çok önemli.hayal kuran insan umutlarını canlı tutmayı başarır o umutlara dogru yol alir.bu yüzden bol bol hayal kurun...öpüyorum hepinizi kocamanAllah kalbine göre versin canm isteyen herkese versin en sağlıklı şekilde anne olmadan geçirdiğim günleri ziyan olarak görüyorum öyle güzel bir duygu ki herkes geç kalmadan yaşasın isterim kariyer falan komik geliyor bana hiç bir mevki hevesi kadını o muhteşem anne olma anından mahrum bırakmamali.benim tavsiyem kimse anneligi ertelesin kariyer için tahsil için bekar olmak şart değil bebisleriniz varken de okuyabilir bir kadın ama tahsil yada mevki uğruna geciktirdigi anneligini belkide hiç yaşayamayabilir.o sebeple 1 1.5 senelik evliyseniz ertwlemeyin derim hatta ben o süreyi bile kendim için uzun buldum evlendigimiz zaman hemen yaptım şimdi 3 yaşında ıyiki de yapmışım o benim hayat ışığım
Amin canım herseyden haberdar edelim birbirimizi bu dönemde annenin halinden bir başka hamile anne anlıyor cünkü.kimsenin Üzgün bir hamilelik geçirmesini asla istemiyorum sıkıntıları paylaşarak atalım içimizden.başınızı yastığa koyduğunuz da güzel şeyler hayal edin hayal kurabilmek mutlu bir yaşam için çok önemli.hayal kuran insan umutlarını canlı tutmayı başarır o umutlara dogru yol alir.bu yüzden bol bol hayal kurun...öpüyorum hepinizi kocaman
Allah kalbine göre versin canm isteyen herkese versin en sağlıklı şekilde anne olmadan geçirdiğim günleri ziyan olarak görüyorum öyle güzel bir duygu ki herkes geç kalmadan yaşasın isterim kariyer falan komik geliyor bana hiç bir mevki hevesi kadını o muhteşem anne olma anından mahrum bırakmamali.benim tavsiyem kimse anneligi ertelemesin kariyer için tahsil için bekar olmak şart değil bebisleriniz varken de okuyabilir bir kadın ama tahsil yada mevki uğruna geciktirdigi anneligini belkide hiç yaşayamayabilir.o sebeple 1 1.5 senelik evliyseniz ertwlemeyin derim hatta ben o süreyi bile kendim için uzun buldum evlendigimiz zaman hemen yaptım şimdi 3 yaşında ıyiki de yapmışım o benim hayat ışığım
İnşallah 2 gün sonra adet olmamda güzel bi haber alırım hemen sizlerle paylasıcam bu haberi dua edin nolur bu sefer olmuş olsun
Güzel düşün i
Iyi düşün inşallah olumlu olur haberler ama akside olsa hiç üzülme tekrar denemek için umutlarını kırma umutlu ama her sonuca hazırlıklı git Dr hayal kırıklığı yaşamamak için. Dua edicem muhakkak sende bol bol dua et etki çok istediğini belli et sana o evladı gönderecek yaratana. ...hadi bekliyorum güzel haberleri ins
İnşallah allaha dua ederken sadece kendim için değil isteyen tümkadınlar için ediyorum allah kımseyimahrum brakmasın sanada çok tesekkur ederim arkadaşım moral oldun bana
Amin canım herseyden haberdar edelim birbirimizi bu dönemde annenin halinden bir başka hamile anne anlıyor cünkü.kimsenin Üzgün bir hamilelik geçirmesini asla istemiyorum sıkıntıları paylaşarak atalım içimizden.başınızı yastığa koyduğunuz da güzel şeyler hayal edin hayal kurabilmek mutlu bir yaşam için çok önemli.hayal kuran insan umutlarını canlı tutmayı başarır o umutlara dogru yol alir.bu yüzden bol bol hayal kurun...öpüyorum hepinizi kocaman
arkadaşlarım nolur fikir verin 5.haftda kahverengi ve pembemsi lekeler ve beraberinde adet olcakmiş gibi kasıklara giren ağrılar normal mi? dr a neden gitmiyosun diyeceksinz, mayıs ayında haftalık boş gebeliğim kürtajla sona erdi, bunda da aynı sonucu almaktan çok korkuyorum, ama hiçböyle sancılarım olmamıştı. kimi çocuk yerleşiyo ondan diyo, kimi yorulma ayakta cok duruyosun diyo, nettenaraştırdım kimyasal gebelik varmış.sizce olabilir mi? normal mi bu durum (
5.haftda kalp oluşmuş muydu ki? anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?