Hamile Anneler Ve Hamilelik Planları Olanlar Buyrun Tanışalım Kaynaşalım :)

Amin evet daha yeni çok sükür iyi gidiyor fazla bi şikayetim yok senin nasil gidiyor epey yol almışsınız Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
amin. fazla şikayetin olmaması güzel benim 17.haftaya kadar kabus gibi geçti. şimdi iyi şükür

Insallah verir cok istiyoruz cunki ama ben biraz fazla stresli biriyim qaliba (((

Stres yapma sakın canim Biz bikac deneme yaptik ben aşırı stresliydim olmadi tabi. tatile cikmadan önce olursa olur olmazsa canimiz sagolsun dedim tatil boyunca gezmekten hoplayip ziplamaktan aklima bile gelmedi sonra bi baktik kiiiii bebiş geliyorhayirli zamanda olsun insallah bu arada ben hamilelikten bikac ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım bi doktora danışıp ona da başlamani tavsiye ederim.

amin. fazla şikayetin olmaması güzel benim 17.haftaya kadar kabus gibi geçti. şimdi iyi şükür

Valla ben bi de yillar sonra bu sene tekrar üniversite okumaya karar verdim bu şekilde hafif geçse bizim için daha iyi olur :) bu arada bebişin cinsiyeti ne?

Nerdeyse 4 aydir folic asit kullandim bitti gecen ay.evet sakin olmam lazim(((

Nerdeyse 4 aydir folic asit kullandim bitti gecen ay.evet sakin olmam lazim(((

Çalısıyorsan bi sekilde oyalanirsin da çalışmıyorsan kendine hobi edin aklını meşgul etmesin bebek konusu. Stres en büyük düsman. O ilk bikac denemede ovulasyon testi falan yaptim sonuncuda onu bile yapmadim o kadar rahattim. sen de bu ay çok fena niyetlendim diyorsun inşallah olur yeter ki kafan rahat olsun.Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle...

Cok tesekkur ederim evet ben de bu ay ovulasyon testi kullanicam cunki duzensiz bir adetim var. bide mantar oldum tam ovulasyon doneminde iyice motivasyon dusdu ama cok erken mudahele etdim doktorla yani kotu deyil durumum.Artik Allah istese olucak ben istemekle deyil.

Orası öyle tabi ama sen de elinden geleni yapacaksın stresten uzaklaşacaksın hayırlısı olsun insallah

merhaba kızlar nasılsınız??bende anne olmak ıstıyorum Rabbim izin verırse.pkoyum ama adetlerım cok sorunlu.htta göremıyorum .benım gıbı olan war mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…