Hamile Anneler Ve Hamilelik Planları Olanlar Buyrun Tanışalım Kaynaşalım :)

Canm seni korkutmak gibi olmasın ama benmde 5. Haftamın içinde öyleydi sonra kalbi durdu bebegimin sonrada düşük yaptım lütfen zaman kaybetmeden hastaneye git hemen.
canım daha hayırlı ve daha sağlıklı bi hamileliğn olur da sağsalim kucagına alırısn inşallah. günde 1-2defa filan peceteye geliyo, koyu kahverengi leke, ayaklarım üşüyo, kasıklarıma da aradabi sancı giiryo. sizdeki belirtiler de böyle miydi

Yok bende ne ağrı ne sancı ne hamilelik belirtisi hiçbirşey kalmamıştı öyle oluyomıs zaten ölen bebekler anında belirti yok oluyomus ama inşallah senin öyle olmaz ama doktora git lütfen bende bugün öğrendm doğruysa testım 3+2 hamişim

inşaAllah canım sağsalimm al kucağına

5.haftda kalp oluşmuş muydu ki? anlamadım

Canım benim ilk hamileligimde sin ayıma kadar kanamam oldu kasık ağrısı bel ağrısı düşük riski vardı ama hep yattım 9 ay hamdolsun bebisim sapasaglam doğdu kanaması olana yürüyüş iyi gelmiyor iyi düşünmeye çalış gerekirse hep istirahat et napcak sin bazı hamilelik ler öyle geçiyor işte sıkıntı yapma kendine Rabbim ömür verirse hiçbişey olmaz düşerse de üzülme hasta bebekler Rahime tutanamaz ve özürlü bir bebek hayat boyu zor bir imtihan dir allah kimseye yasatmasin jer düşüktür sonrada yeni gebelik daha sağlıklı olur Dr um söylemişti bunu bana her duruma hazırlıklı olmakla birlikte sen üstüne duseni yap istirahat et hiç yürüme kanamam geçene kadar zor ama anne sen bunu da başarıyoruz canm

Canım son durum ne bilmiyorum ama doktora hemen gitmende fayda var. Çünkü benim de başımdan aynıları geçti çok şükür 28. haftamız bitmek üzere.. Ben de ağrı sızı yoktu, bu kanama yerleşme kanaması olabiliyor. Onun için de ek olarak progesteron hormonu veriliyor bebek rahat tutunsun diye. Böyle olunca da istirahat, dinlenme, cinsel perhiz falan gerekiyor. Ama en doğru bilgileri sen doktorundan alırsın.. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum..

Hamileliğine çok sevindim tatlım, inşallah sağ salim kucağına alırsın..

E haydi tanışalım o zaman öncelikle herkese iyi bayramlar.Bebisi olanlar Allah kucaklariniza sağ salim almayı nasip etsin, isteyenlere de tez zamanda o duygusu tattırsın inşallah.Ben de 8+6 hamileyim:) Henüz kusma olayı yaşamadım ama bulantı ve cok fena halsizlik yada tembellik sorunum varhaa bi de şu tuvaletle fazla samimiyet olayına hiç girmeyeyim. Bu aralar kasıklarımda ağrılar hissediyorum umarım normaldir her şey

Normal canim merak etme bendede var ayni haller bende 8.haftaya girmek uzereyim ozellikle sabahlari bulantidan kivraniyorum kasik agrisi bas donmesi cesme misali idrara cikma inan kolumu kaldiracak halim yok ne gelse onume migdem bulaniyor resmen ac geziyorum biraz meyve okadar cubuk kraker falan ise yaramiyor hic

Ben elimden geldiğince yemeye çalışıyorum bu hafta hep yataktayken bikaç ceviz yedim o rahatlattı sanki midemi.Sürekli biseyler atıştırınca bulantılarım azalıyor gibi geldi bana o yüzden midemi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum. Sen de dene rahatlarsın

Ilk uc ay bebek anneden pek fazla sey almiyor o yuzden tiksindigin seyleri sirf faydali diye yemeye zorlama kendini 3 aydan sonra bebek hizli gelisecek ve ozaman gercekten besine ihtiyacimiz var ins bulantida kesilmis olur rahat rahat yeriz.ben migdemi bulandirmayan pek fazla secenek bulamiyorum o yuzden hep meyveye dustum oda biraz bos migdeyi yakabiliyor cevizi denicem bende ins hergun daha iyi olucaz :) cinsiyet olarak icinden gecen varmi saglikli olmasini istemekle birlikte gonlunden gecen bir seyler oluyor annelerin

Ay yok tiksindiklerimi yiyemiyorum zaten dönüp bakmıyorum bile. Cevizi de beyin gelisimi icin onemli oldugundan yiyorum bi de iyi geldigini düşünüyorum:) Aslında ilk zamanlar bi oğlum olacakmış gibi geliyordu ama ruyalarimda hep kız görüyorum.Cevremdekiler de insallah senin gibi bir kızın olur bence kız falan diyorlar onlardan da etkileniyorum sanırım Hayırlısı olsun diyorum bi de meraktan çatlıyorum Senin var mı gönlünden geçen ya da hissettiğin?

Valla canim rabbim saglikli versin oncelikle saglikli olmayinca cinseyetinde bi onemi kalmiyor ama tabi icimde inanilmaz bir kiz hevesi var eskiden beri oglum dogmadan once kiz olacak diye hissederdim ruyalarimda hep kiz gorurdum ama yanildim hatta cinsiyet konusunda hala ikna olmamisim ki dogum odasindan cikmadan bebegin cinsiyetini sordum.erkeginde ayri bir tadi var muhakkak ama ins saglikli sihhatli bir kizim olsun cok isterim kizlarin o cici kiyafetleri beni deliye ceviriyor magazalqrda kizim olursa cok kokos olur kesin malum kucuk yastan beri kizim olmasi hayalini kuruyorum .oglumda olsa iki erkek iyi anlasirlar diye dusunuyorum her turlu guzel olcak ins.bu arada bende meraktan catliyorum zaten cok sabirli bir yapim yoktur.ilk cocugumda hamileligim logusaligim hepsi cok sikintili gecmisti hic bir anin tadini cikaramamistim.simdi sanki ilkmis gibi yasiyorum icim kipir kipir cok heyecanli bir bekleyis gercekten.senin ilk bebisinmi tatlim

Son düzenleme:

Ooo sen tecrübeli ciktin canım:) Allah oğluşunu da yeni dogacak bebisini de sana bağışlasın.Benim ilk hamileliğim 2 yildir evliyiz ama çocuk düşünmedik hiç. Ben de eşim de cocuklara bayiliriz ama kendi çocuğumuzun sorumluluğunu almaktan korkup bu zamana kadar erteledik ve şükür şimdi olgun bir yaşta istediğim zamanda hamileyim. Tabi ilk olmasinin verdiği sıkıntıları stresi herkes gibi ben de yaşıyorum.Bulantı işine hala alışamadım oysa daha kötü durumda olanları cevreden hep duyuyorum.Sükrediyorum halime ama ne bileyim garip geliyor sanki Tek düşüncem sağlıklı olması ben katlanırım her şeye. Senin de dediğin gibi o kokoş kız kıyafetlerini görünce bayılıyorum resmen ,anne kız uyumlu giyinmeler cok hosuma gidiyor.Ama tarz erkek kıyafetleri de var, sanirim baba oğul uyumunu birazcık kıskanabilirimDaha cinsiyet bile belli değilken aklımdan gecenleri hic begenmedim doğrusu:))

merhabaaaaa.. kimse var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…