- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Tüşekkür ederim ben normaldede göğüs ağrısı yaşayan biri değili adetde felan yaniEvet yorumlarında okudum seni, senin yeni hamile olupda göğüs ağrının olmaması beni birazda olsun umutlandırdıtekrar sağlıklı hamilelikler dilerim güzelim
Sağolasın canımGebelik herkeste cok farkli ilerler. Hatta ayni anne icin her gebeligi farkli olabilir. Ben iki gebeligimde de gogus hassasiyeti yasadim. Ozellikle gogus uclarim sizlardi. Ama sende olmayabilir. Umarim her sey gonlune gore olur
Hiç korku barındırma o güzel hediyede, pozitifi gördün mutlu ol, sağlıkla gelecek senin bebeğin ben inanıyorumTüşekkür ederim ben normaldede göğüs ağrısı yaşayan biri değili adetde felan yaniBenmde hala korkularm var İnşAllah gecer
Teşekkür ederim gercekten böyle hamile olunca telefon kullanmıycan her biçeyde arayıp bakıyosun kötü yorumlar görüyosun ya acabamı diyosun hic düşünmesen bile canm İnŞallah Sende HamişsindirHiç korku barındırma o güzel hediyede, pozitifi gördün mutlu ol, sağlıkla gelecek senin bebeğin ben inanıyorum
Ama ben seni takip ettim canım testlerin koyulaşmıştı.bende daha 1gün kaldı doktora gidcem ama araştırıyom bazılarında testler hep pozitif ckanlar varmış içime bi korku indi ama 3 test yapmış silik pozitif ama hamile deöilmiş
ya işte canm burda geze geze acaba dedietiyo vallaAma ben seni takip ettim canım testlerin koyulaşmıştı.
Tamam haberini bekliyor olacağım, bence ayrılamazsın bişey merak edersin yine girersin kkyaTeşekkür ederim gercekten böyle hamile olunca telefon kullanmıycan her biçeyde arayıp bakıyosun kötü yorumlar görüyosun ya acabamı diyosun hic düşünmesen bile canm İnŞallah Sende HamişsindirHaber edicem test sonuclarımı size sonrada ayrılcam Kk dan
hahahah acı gercekTamam haberini bekliyor olacağım, bence ayrılamazsın bişey merak edersin yine girersin kkya
Ayyyyy bak bu beklediğim haberdiBen iki gebeliğim de vardı hassasiyet şimdiki gebeliğim de en basından beri yok.
Gebeliğin ilerleyince şöyle 3 aylık falan olduğunda bi bakmışım rhl777 konu açmışhahahah acı gercekoff off
beraber acarız belkide hahahhaaGebeliğin ilerleyince şöyle 3 aylık falan olduğunda bi bakmışım rhl777 konu açmış
AminnAllah duysun sesini kızzz
Bazı aylar oluyordu ama hamile oldugum zaman kasık agrısı dan şüphelendim üstüne görme oldu bende lekelenme yasadım.Ayyyyy bak bu beklediğim haberdisende umut oldun şimdi bana, yalandanda olsa insanın umutlanması nasılda ruh halini değiştiriyor ya
Normalde yumurtlamadan önce göğüs ağrın oluyormuydu?
Yaaaa bende istiyorum lekelenme yaşayayım, şöyle peçeteye sileyim azıcık açık pembe yada kahverengi akıntım gelsin, adet oldum zannedeyim ama olmayayımBazı aylar oluyordu ama hamile oldugum zaman kasık agrısı dan şüphelendim üstüne görme oldu bende lekelenme yasadım.
Allah gönlüne göre versin canımYaaaa bende istiyorum lekelenme yaşayayım, şöyle peçeteye sileyim azıcık açık pembe yada kahverengi akıntım gelsin, adet oldum zannedeyim ama olmayayım
Teşekkür ederim canım, hepimizinAllah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?