Hamile arıyorum

melike222

Rabbim sen koru sana emanetiniz
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
8.274
12.959
248
Arkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.:KK36:

41 tane hamile arkadaşın birer adet okuması benim için yeterli arkadaşlar.
Hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorum.

Son düzenleme:
Okuyacak olan arkadaşlar haber verirse çok sevinirim sayısını bilmek adına

Canım hamile değilim ama dualarım senin için inşallah her şey istediğin gibi olur , yavrunu kucağına alırsın.

melike222 melike222 inşallah bebeğin tutunur 10 tane okuyorum
Allah razı olsun canım sendende Rabbim sizlerin yüzünü güldürdüğü gibi inşallah bu yolda uğraşanlarında yar ve yardımcısı olur bizlere hayırlu sağlıklı evlatlar nasip eder.
Rabbim evladını sağ salim kucağınıza almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım sendende Rabbim sizlerin yüzünü güldürdüğü gibi inşallah bu yolda uğraşanlarında yar ve yardımcısı olur bizlere hayırlu sağlıklı evlatlar nasip eder.
Rabbim evladını sağ salim kucağınıza almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah
İnşallah Allah bütün isteyenlerin isteklerini geri cevirmesin kucağını doldursun aminn.

Canım hamile değilim ama dualarım senin için inşallah her şey istediğin gibi olur , yavrunu kucağına alırsın.
Amin canım inşallah dua edip destek olduğun için çok sağol Allah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah Aminn

Canlarım okuyan herkesten Allah gerçekten razı olsun gönüllerinden geçenleri Rabbim ellerine versin.Hamile arkadaşlarımın 1 adet okuması benim için yeterli oluyodu sizler fazla fazla okudunuz. Benim için vakit ayırıp dua ettiniz hakkınızı helal edin.Sizler için ne kadar dua etsem az gelir gerçekten

5 tane okudum canim bende 3. Denememde tup bebekle hanile kaldim sukur insallah sana ve Rabbim tum.isteyenlere versin amin
Çok sağol Allah razı olsun canım Rabbim evladını sağ salim kucağınıza almayı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
Sizin sorununuz tam olarak neydi cnm

Masallah salihli evlatlariniz olur insallah. Ben de 3. Tup deniyecemde. Sizin sorununuz neydi acaba? Ozel olarak yaptiginiz bisey var miydi?
Amin insallah canim Benim amh cok dusuktu dr vitamin vermisti kullandim birde dah incirini gercek zeytinyaginin icine atip 1 gece bekletip tukettim tabi onceligimiz dua cok dua aldim ve okuttum 700 e yakin yasin okuttum ve hepsi farkli kisilerdi Allah onalrdanda razi olsun insalalh gonlunuze gore olur

Arkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.:KK36:
Allah gönlüne göre versin canım inşallahhh tutar bu sefer hamile olsaydım okurdum canım bende 3tüpbebek hazırlanıyor :)

Amin insallah canim Benim amh cok dusuktu dr vitamin vermisti kullandim birde dah incirini gercek zeytinyaginin icine atip 1 gece bekletip tukettim tabi onceligimiz dua cok dua aldim ve okuttum 700 e yakin yasin okuttum ve hepsi farkli kisilerdi Allah onalrdanda razi olsun insalalh gonlunuze gore olur
Vitamini tedaviden önce ne kadar süre kullandın cnm. Yer gök dua üstüne kurulu canım Allah dualarınızı kabul etmiş inşallah sağ salimde kucağına almak nasip olur

Back
X