Hamile arkadaşıma ne alabilirim?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Yaşadığım yerde, uzun yillar baska sehirde olmamdan dolayı arkadaslarimla görüşemiyordum. Simdi arkadasim hamileymis. Ona ne alabilirim, yararli olması için.
Pek bu konulari bilmedigimden sormak istedim buraya

Bebek bakımı, psikolojisi, ek gıda gibi konularda kitap alabilirsiniz. Direkt bebeğe alınmış bir hediye olmaz hem.

Bir arkadaşım bana cilt maskesi almış organik :) herkes bebeğe hediye alır ben sana almak istedim demişti çok duygulanmıştım :) Hakkaten bana gelen tüm hediyeler bebek için. Sadece o arkadaşım benim için bişi almıştı :) çok begenmiştim ben :)

Yaşadığım yerde, uzun yillar baska sehirde olmamdan dolayı arkadaslarimla görüşemiyordum. Simdi arkadasim hamileymis. Ona ne alabilirim, yararli olması için.
Pek bu konulari bilmedigimden sormak istedim buraya
Ben çevremde yakından tanıdığım herkese lütfen bana sormadan bir şey almayın dedim yani aktif bir sosyal medya kullanıcısıysa falan zaten kendi kafasında bir şeyler vardır. Herkesin zevki bir olmuyor ya da sizin ihtiyacı olur diye düşündüğünüz bir şeyi o kullanmak istemeyebilir falan..
Bence bebekten ziyade arkadaşınız için güzel bir paket hazırlayabilirsiniz. Mesela güzel bir pijama/gecelik falan olabilir tarzını biliyorsanız. Bir bakım çantası olabilir. Eğer samimi ve çok yakınınızsa direkt sorabilirsiniz, ben bir şey almak istiyorum ve ihtiyacın neyse ona yönelik bir şey alayım, benim de bir katkım olsun diye falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…