Canım 5 tane okudum.Sende bana dua et olurmurabbim şu mübarek günde bize nasip etsın hayırlı,sağlıklı bir evlat.
Bu arada hamile degilim ama okudum genede :)
Okudum canim Rabbim su mubarek geceler hurmetine gonlunden geceni sana nasip etsin en kisa zamanda bebegine kavustursun insallah
canımmm canımmmmm ben okudum benımle bırlıkteee 10 oldu hamıle arkadaslarımda okudu dahada okuturum gormeyenlerde var yazıyı ben ınanıyorummm ve bu mubarek gunde rabbım dualarımızı kabul edıcek kımın duasının kabul olacagı bılınmez ama bırımızın duası kabul olur ınsalalhhhhhhh
on tane okudum .Allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin.
merhaba arkadaşlar ben pkoluyum eşimde de morfoloji sorunu var 3,5 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı tedavilerim hep yarım kaldı benim işim yüzünden ve eşimin değerlerinin düşük olası yüzünden. bu ay karar aldık ve tedavimize başladık allahın izniyle. sizden ricam benim için 1 ayetel kürsi okur musunuz 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum 3 arkadaşımda topladı ve hamile kaldılar. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine yardımcı olursanız çok sevinicem allah şimdiden razı olsun. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar
Allah başkasından sana gelen duayı daha kolay kabul eder derler
inşallah duamız senin için kabul olur canım
ben de söyledim arkadaşlara tam saymadım ama 7 8 kişi olmuştur
Allahın izniyle ve hayırlısıyla gelecek bebeğin inşallah
bugün güzel bi gün bereketi de bol olsun inşallah hayrı da..
lutfen benim icinde okuyun 2 ayatel kususuu okuyun biri ecrin icin birinide bana okuyun lutfen bende caresizim evlendiyimden buyana cocuk istiyoruz olmuyo Rabbim bu gece herkesin sesini duyar dualarini kabul eder benim icindde dua edin gelen yil kadir gecelerimizi bebeklrimizz kucaklarimizda gecirelim dileyi ile herkese simdiden tesekkurler
sagol canim Allah razi olsun bebeyini ve sizleri korusunokudum cnm ALLAH kabul eder inş. sana ve isteyen tüm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?