hamile arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen :(

senin içinde okudum canım rabbim tez zamanda nasip etsin tüm isteyenlere

Canım şu mübarek gecede duaların kabul olur inşallah, 1 Ayetel kürsi de benden...

Canım 1 tanede senin niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah...

amin canım çok sagol allah razı olsun sizlerden iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri rabbim dualarımızı kabul eder inş. çok sagol canım

Selamin a le ykumm bende okudum rabbim kavul eder bu gunun yuzu suyu hurmetine
Bende klomen tedavisi goruyordum ama kendiligimden hamile kaldim pko hastasiydim
Umarim sanada gelir mucizen cunki benmki.mucizeydi rabbme çok dua ettim oldu ins daha fazla beklmden kavusursIıun

okudum canım bende sana allah kabul etsın

ecrın kuzum benımle bırlıkte 20 oldu her bır hamıleden 1 tane ayetel kursi yeterlı oluyor daha buldugumda yazarımmm

İkiniz için iki tane okuyorum.... Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin....

Sercem ve ecrin bende okudum birer tane ins allahim dualarinizi kabul etsin
ecrin canim benim esiminde degeri dusuktu ve bendeolikistik hastasiydim esim caksir koku suyu ve keciboynuzu kuru icti bende klomen tedavisi goruyordum ve sogan ardindanda incir+havuc kuru ictim allaha sukur bizde faydasi oldu istsen sende bi dene

okudum canım bende sana allah kabul etsın

İkiniz için iki tane okuyorum.... Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin....

Allah herkesden razi olsun

bende burda isteyen arkadaşlar için 1 tane okudum rabbim hayırlısıyla versin inşallah

çok sagol canım allah razı olsun inş. sende en kısa zamanda bebğine kavuşursn canım benim bende sizler iin dua etcem canım 41 hurmaya meryem suresini duymuştum canım kendimiz okusakda olurmu acaba ?

çok sagol arkadaşım allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim büyük inş. bu dualar vesile olur

çok sagol arkadaşım allah razı olsun rabbim hayırlı sağlıklı doğular nasip etsin canım allah razı olsun

canım benim inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım allah yardımcın olsun zor bir durum benimde dularım seninle canım arkadaşlardan allah razı olsun okurlar canım bundan emin ol rabbim yüüzmüze güler inş. canım inş. bizde en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…