Hamile arkadaşlar bi sorum var sizlere ?

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
Hanımlar hepinize iyi akşamlar dilerim

Bugün 25+4 günlük olduk

49 kilo ile hamile kaldım ben.

Dün tartildim. 54 çıkıyor. Kaç hafta geçti hic kilo almamisim

Göbeğim top gibi oldu yani belli hamile olduğum ama üzülüyorum da bi yandan.

Bu hafta kontrole gideceğiz. Insallah melegimin kilosu iyidir

Sizler kaçıncı haftadasiniz kaç kilo aldınız? Benim gibi kilo alimi duran varmi ?

Kalp çarpıntısı yasıyor musunuz sizde?

Boğazınızda kızgın yağ var gibi yaniyor mu içiniz?

Ve kalça kemiginiz benim gibi ağrılar içinde mi ?

Kısaca bu süreçte nasıl rahatsızlıklar yasadiniz veya yaşıyorsunuz?

Ben doğum yapalı 3 ay oldu :) ne güzel demek ki bebek kilo alıyo fazla kilo almak hiç de iyi birşey değil kalp çarpıntısı bende de vardı hala ara ara devam ediyor dr a söylemenizde fayda var ben sürekli istifra ettiğim için yanmam vardı istifralar kesildikten sonra da reflü olarak devam etti kalça ağrısı inanılmaz çektim tek çaresi yatmaktı

Bende ilk 3-3 buçuk ay falan sürekli kustum.
Çarpıntı icin Tabiki Dr u aradım. Dahiliye ye gitmemi söyle di acilen. Bende gittim kalp ritmim gayet normalmiş. Sonuçlarda bi sorun çıkmadı. Dr hamilelikte bu çarpıntıların normal olduğunu soyledi.

Insallah melegimin kilosu iyidir. Kontrolde ogrenicem artık onu. Ama endişe etmiyor değilim.

Bide kalcam resmen ağrıyor ya. Ben böyle bi ağrı daha önce hic yasamadim. Uzaninca ağrıyor ama napayım unutuyorum bazen düz yatmamam gerektiğini. Ayağa kalkmak resmen işkence gibi. Sonra da bi sure yürürken bacaklarim çekiliyor sanki. Senin hamilelitken sonra geçti mi kalça agrın ?

Benimde öyleydi 3 aylıkken başladı sonuna kadar sürekli acı çekiyordum doğum yaptım ve bitti çok şükür :)

Doğum pozisyonu yüzünden endişe ediyorum ben. Çünkü düz uzanmak benim için mümkün olmuyor. Tecrübemde yok bu konuda o yüzden sordum. Geçmiş olsun.
Sizin ve bebeğiniz için hangisi hayırlısıyla siz naparsanız yapın o şekilde olur zaten merak etmeyin hamileliğinizin tadını çıkartın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…