Gayet normal tabiki ilk gebelik Allah sağlıklı bir evlat versin tabiki kıyafet seçimi kizimmi diyim oglusummu diyim güzel duygular hayırlısı olsunBenimde 14+4 de bağdaş kurup oturmuştu doktor 20 dk falan baktı hiç birşey göremedi. 16+4 tede yan yatıyordu sırtı dönüktü popodan tahmin yaptı doktor ama bana sallamış gibi geldi açıkcası. 20. Hafta da kontrolüm var acaba o Zaman belli olur mu. İlk hamileliğim normal mi bu durumlar meraktan çatlıyorum
Tabiki en önemlisi sağlıklı olması. Beni üzende ters duruyor olması Rahime çok yakınmış bacakların kapalı ters duruşta olması yada arkası dönük transfer duruş istenilmeyen duruş şekilleriymiş. daha döner düzelirmiş heralde inş düzelir 16 haftaya kadar bütün anormal duruşları gördük bebişimizdeGayet normal tabiki ilk gebelik Allah sağlıklı bir evlat versin tabiki kıyafet seçimi kizimmi diyim oglusummu diyim güzel duygular hayırlısı olsun
Ben 2 oğlumdada hissettim 2.yi kız istiyordum ama içimden erkek olduğunu biliyordumİçimden bir his oğlum olacak diyor nedense cok eminim sanki, oğlusun diye seviyorum :) acaba hislerinde haklı çıkan oldumu ki?
tebriklwr cnm rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş
İçimde. Erkek dilim kız diyor bakalım hangisi çıkacak ben beklemedeyim 3 haftam kaldı öğrenmek için hayırlısıyla sağlıklı gelsin bebişlerimiz inşBen 2 oğlumdada hissettim 2.yi kız istiyordum ama içimden erkek olduğunu biliyordum
ben ilk çocuğumda kızım olacak dedim hep öyle sewdim nedendir bilmem ama kızımm oldu çok şükür sağlıklı ikinciyi bekliyoru. Bakalım ne zaman öğreneceğim cinsiyetİçimden bir his oğlum olacak diyor nedense cok eminim sanki, oğlusun diye seviyorum :) acaba hislerinde haklı çıkan oldumu ki?
ben ilk çocuğumda kızım olacak dedim hep öyle sewdim nedendir bilmem ama kızımm oldu çok şükür sağlıklı ikinciyi bekliyoru. Bakalım ne zaman öğreneceğim cinsiyetİçimden bir his oğlum olacak diyor nedense cok eminim sanki, oğlusun diye seviyorum :) acaba hislerinde haklı çıkan oldumu ki?
Teb
tebriklwr cnm rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş
Doğum tarihlerimiz çok yakın. Benim kide belli olmadı çok inatçı bu minnoşlar. Seninkini de merak etmeye başladım. Hiç tahmin yapmadı mı doktorKızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.
şubat bebekleri inatla göstermiyor herhalde. Göstermeden tahminle seviyoruz bebişlerimizi17 haftanın içindeyim doktor göstermiyor ama kız olabilir dedi
Benimki Ocak bebeği olacak inşallah benimkide ilkinde göstermedi kapattı bacaklarını sonra gösterdi kızım geliyor inşallah hepimize sağlıklı bebişler versin RabbimŞu
şubat bebekleri inatla göstermiyor herhalde. Göstermeden tahminle seviyoruz bebişlerimizi
Allah bağışlasın. Kaçıncı haftada kesinleşti inatçı BebişBenimki Ocak bebeği olacak inşallah benimkide ilkinde göstermedi kapattı bacaklarını sonra gösterdi kızım geliyor inşallah hepimize sağlıklı bebişler versin Rabbim
Ben 3.ye hamileyim buda erkek diyorum ama içinden hayır bu kız sesi var ayın 23 de öğrenecez artık erkek doğurmaktan benden kız olmaz diyorumİçimde. Erkek dilim kız diyor bakalım hangisi çıkacak ben beklemedeyim 3 haftam kaldı öğrenmek için hayırlısıyla sağlıklı gelsin bebişlerimiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?