Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Benimde 14+4 de bağdaş kurup oturmuştu doktor 20 dk falan baktı hiç birşey göremedi. 16+4 tede yan yatıyordu sırtı dönüktü popodan tahmin yaptı doktor ama bana sallamış gibi geldi açıkcası. 20. Hafta da kontrolüm var acaba o Zaman belli olur mu. İlk hamileliğim normal mi bu durumlar meraktan çatlıyorum

Gayet normal tabiki ilk gebelik Allah sağlıklı bir evlat versin tabiki kıyafet seçimi kizimmi diyim oglusummu diyim güzel duygular hayırlısı olsun

İçimden bir his oğlum olacak diyor nedense cok eminim sanki, oğlusun diye seviyorum :) acaba hislerinde haklı çıkan oldumu ki?

Gayet normal tabiki ilk gebelik Allah sağlıklı bir evlat versin tabiki kıyafet seçimi kizimmi diyim oglusummu diyim güzel duygular hayırlısı olsun
Tabiki en önemlisi sağlıklı olması. Beni üzende ters duruyor olması Rahime çok yakınmış bacakların kapalı ters duruşta olması yada arkası dönük transfer duruş istenilmeyen duruş şekilleriymiş. daha döner düzelirmiş heralde inş düzelir 16 haftaya kadar bütün anormal duruşları gördük bebişimizde

İçimden bir his oğlum olacak diyor nedense cok eminim sanki, oğlusun diye seviyorum :) acaba hislerinde haklı çıkan oldumu ki?
ben ilk çocuğumda kızım olacak dedim hep öyle sewdim nedendir bilmem ama kızımm oldu çok şükür sağlıklı ikinciyi bekliyoru. Bakalım ne zaman öğreneceğim cinsiyet

ben ilk çocuğumda kızım olacak dedim hep öyle sewdim nedendir bilmem ama kızımm oldu çok şükür sağlıklı ikinciyi bekliyoru. Bakalım ne zaman öğreneceğim cinsiyet

Bende kiz istiyorum ama hep içimden erkek geçiyor çok istediğim için mi öyle bilmiyorum ama Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Benim ilk bebeğim insallahh .. Dun gece ruyamda erkek bebek gordum guya doğurmuşum cok guzeldi cok masallah dicem :)) hayırlısı bize farketmiyor ama iste etkilendim cocuktan:)

Arkadaşları merhaba benim bebeğim 4 aylık ve malum hızlı büyüyorlar ve az giyebiliyorlar giyecekleri ben giysilerini satıyorum bebeğimin gayet ucuz olarak almak isterseniz özelden resimlerini atabilirim

ben 12 haftada ikili tarama testinde ogrendim kizcem gelcekmis :)

Kızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.
Doğum tarihlerimiz çok yakın. Benim kide belli olmadı çok inatçı bu minnoşlar. Seninkini de merak etmeye başladım. Hiç tahmin yapmadı mı doktor

Şu

şubat bebekleri inatla göstermiyor herhalde. Göstermeden tahminle seviyoruz bebişlerimizi
Benimki Ocak bebeği olacak inşallah benimkide ilkinde göstermedi kapattı bacaklarını sonra gösterdi kızım geliyor inşallah hepimize sağlıklı bebişler versin Rabbim

Benimki Ocak bebeği olacak inşallah benimkide ilkinde göstermedi kapattı bacaklarını sonra gösterdi kızım geliyor inşallah hepimize sağlıklı bebişler versin Rabbim
Allah bağışlasın. Kaçıncı haftada kesinleşti inatçı Bebiş

İçimde. Erkek dilim kız diyor bakalım hangisi çıkacak ben beklemedeyim 3 haftam kaldı öğrenmek için hayırlısıyla sağlıklı gelsin bebişlerimiz inş
Ben 3.ye hamileyim buda erkek diyorum ama içinden hayır bu kız sesi var ayın 23 de öğrenecez artık erkek doğurmaktan benden kız olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…