- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
Ayyy hemde nasil. Arkadasim 5.700 kilo normal dogumda 4 gün kaldi en son sezeryan a aldilar ama Kiz mahfolmustu. Bende korkuyorum cok zor kalirlarsa oyle sezeryanOrda da mı "Normal Doğum" öncelikli, çünkü Almanya da zorunlu kalınmadığı müddetçe sezeryan yapmıyorlar :)
Ayyy hemde nasil. Arkadasim 5.700 kilo normal dogumda 4 gün kaldi en son sezeryan a aldilar ama Kiz mahfolmustu. Bende korkuyorum cok zor kalirlarsa oyle sezeryan
Valla inşallah o yakının kadar kolay olur allah herkesin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim :)Korkma hic canim inan ki o herkesin bünyesine göre degisiklik gösteriyor, benim bi tane akrabam da "100 kere daha dogurabilirim, korktugum kadar da zor degilmis" demisti... Sen kendini ne kadar "zor olur" diye endekslersen, beyin de ona göre hareket eder... Bunu unutma :)
Merhaba canım, senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?Ayyy çok sevindim. Allah gönlünüzdekileri vermiş. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah
Cuma günü öğrenicem inş. Bebiş gene totosunu dönmezseMerhaba canım, senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Bende haftaya pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem. Dr büyük ihtimalle kız demişti. Kesinleştireceğiz bakalımCuma günü öğrenicem inş. Bebiş gene totosunu dönmezse
Benim de Prensesim yolda inşKızlar cinsiyet ne zaman öğrendiniz haftaya tandewum war 13 haftalığa doğru yol alıyorum öğrenirmiyim..?
Valla inşallah o yakının kadar kolay olur allah herkesin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim :)
İnşallah o günleri gör, görelim elimizden ne gelirse dua ederiz :)Dogum vakti geldigi zaman, ben konu paylasir hepinizden 2-3 dua isterim belki.. Ama allah herseyin kolayligini verir insallah :)
İnşallah o günleri gör, görelim elimizden ne gelirse dua ederiz :)
MuuuuahhhhSagol bebegim, cok sevdim ben seni :)
Muuuuahhhhkarşılıklı olmuş öyleyse bende çok sevdimmmmm
sağlıklı hayırlı evlat olmasını dilerim öncelikle ben erkek diye tahmin ettim amaBenim bebegimin cinsiyetine tahminde bulunabilirmisiniz 9+4 haftalik
Aynen basta saglikli ve hayirli bir evlat olmasi dilegiylesağlıklı hayırlı evlat olmasını dilerim öncelikle ben erkek diye tahmin ettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?