Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Orda da mı "Normal Doğum" öncelikli, çünkü Almanya da zorunlu kalınmadığı müddetçe sezeryan yapmıyorlar :)
Ayyy hemde nasil. Arkadasim 5.700 kilo normal dogumda 4 gün kaldi en son sezeryan a aldilar ama Kiz mahfolmustu. Bende korkuyorum cok zor kalirlarsa oyle sezeryan

Ayyy hemde nasil. Arkadasim 5.700 kilo normal dogumda 4 gün kaldi en son sezeryan a aldilar ama Kiz mahfolmustu. Bende korkuyorum cok zor kalirlarsa oyle sezeryan

Korkma hic canim inan ki o herkesin bünyesine göre degisiklik gösteriyor, benim bi tane akrabam da "100 kere daha dogurabilirim, korktugum kadar da zor degilmis" demisti... Sen kendini ne kadar "zor olur" diye endekslersen, beyin de ona göre hareket eder... Bunu unutma :)

Valla inşallah o yakının kadar kolay olur allah herkesin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim :)

Arkadaslar benim bebegimede bir tahminde bulunabilirmisiniz 9+4 haftalik cok mrk ediyoruz bebegim cok haraketli elleri ayaklari durmuyo

Eklentiler

• IMG_0986.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_0987.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0994.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 41
ayy 12. haftada ben de ikili test için gdecem gelirken çikolata ye dedi cinsiyet için mi acaba

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?

Benim bebegimin cinsiyetine tahminde bulunabilirmisiniz 9+4 haftalik

Eklentiler

• IMG_0986.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0987.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0994.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 38
üç haftada bir kontrole gidiyorum 15.haftada kesin öğrenemedik karanlık kaldı doktorda bişi görmeyince kız diyoruz dedi.yüksek oran kız beklentimiz var ama üç hafta sonra görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…