Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Merhaba kızlar bugün doktora gittim 15. Haftamdayım doktor cinsiyeti erkek dedi 12. Haftada kıza benziyor Demişti ben kızım olsun çok istiyordum acaba erken mi daha ilerki haftalarda değişme ihtimali var mı daha önce başına gelen oldu mu önce erkek denilip değişen?

Bende haftaya öğrenirim inş göstermezsede napalım.. Ama doktora gitmeden çikolata yiyin diyolar bebek oynuyo ya elbet bi açık werir
ben 13+4 de çikolata yedim tık yok dönmedi uyuyordu ama çikolatayı hiç isteyerek yemedim ondan olabilir mi diye düşünüyorum :) bir dahakine turşu yiycem çünkü hep canım ekşi istiyor :)

Bende bugün ögrendim cinsiyetini oglumuz olcak inşallah maşallah açmış ayaklarını pipisi ortada yigidin malı meydanda der gibi birde parmagını emiyodu yavrum hepsini resimleyip verdi dr.bakmaya doyamıyorum bu arada erkek diyince esimin çıglıgı çok canımı sıktı sanki kız olsa sevmiycek akşama sorcam hesabını

Bende farklı bir doktora gittim ve net olarak 21.haftamda öğrendim kızımız oluyor :)

Bana 13 haftamda erkek dedi doktor bu gun gittim yine erkek dedi deyişmedi yani. RAbbim sağılıqlı yavrular nasip etsin hepimize İNSALLAH. Sağ salim kucağımıza alalım yavrularmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…