Allah tamamına erdirsin arkadasım.. Ama bebişin arkası dönük sanırım görünmüyor :)benimkinin tahmini yapabilir misin?Burda 5. Ayin sonunda soyluyorlar
Valla tam net görünmüyor canım da kıza benziyor gibi sanki.. Bilemiyorum ama :)Eki Görüntüle 1885610
12 haftalık. Ben hiçbir şey anlamadım yorum yapar mısınız ben nub göremedim sanki
bebek erkek gibibenimkinin tahmini yapabilir misin?Burda 5. Ayin sonunda soyluyorlar
Sağlıklı olsun tabikide en başta. Ama inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim :)bebek erkek gibi
Bebek tam bize bakarken çekti doktor :)Allah tamamına erdirsin arkadasım.. Ama bebişin arkası dönük sanırım görünmüyor :)
belirtileri varmıydı acaba :) kız için bende 12 haftalık hamileyim de merak ediyorum cinsiyetiniBen 12.haftada öğrendim canım,belli olur seninki de.. Benim bır kızım olacak çok mutluyum,ilk gebeliğim.
ben 13+4 de çikolata yedim tık yok dönmedi uyuyordu ama çikolatayı hiç isteyerek yemedim ondan olabilir mi diye düşünüyorum :) bir dahakine turşu yiycem çünkü hep canım ekşi istiyor :)Bende haftaya öğrenirim inş göstermezsede napalım.. Ama doktora gitmeden çikolata yiyin diyolar bebek oynuyo ya elbet bi açık werir
16. Haftada öğrendim..
12. haftada génital nub à göre tahmin yapmıştı doktor doğru çıktı o da.
12 haftalık görüntüsü varsa tahmin yapabilirim :)
Erkekse erken soyliyebiliyolar..benim kız 19. Haftada öğrendimKızlar cinsiyet ne zaman öğrendiniz haftaya tandewum war 13 haftalığa doğru yol alıyorum öğrenirmiyim..?
Kıza benziyor canım Allah tamamına erdirsin..Bana yapabilirmisin cnm
Eki Görüntüle 1888456
Erkek mibenimkinin tahmini yapabilir misin?Burda 5. Ayin sonunda soyluyorlar
Hayirlisi 12 snde belli olacak bir fikrim YokErkek mi
Bende 22.haftada öğrendimHayirlisi 12 snde belli olacak bir fikrim Yok
Baya gec ogrenmissin umarim benimki gosterir de ogrenirizBende 22.haftada öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?