Kıza benziyor canım Allah tamamına erdirsin..
Kıza benziyor canım Allah tamamına erdirsin..
Aslında erkek bebek erken gösteriyor yani benim oğlum 13.hafta göstermiştiBaya gec ogrenmissin umarim benimki gosterir de ogreniriz
Kız :)Eki Görüntüle 1889206 tahmininiz nedir
"Kız" gibi :)Bana yapabilirmisin cnm
Eki Görüntüle 1888456
Ama tam emin olamadım...Bana yapabilirmisin cnm
Eki Görüntüle 1888456
Sanki sonradan bi pot kıracak gibi duruyor bu şeker şey :)Bana yapabilirmisin cnm
Eki Görüntüle 1888456
"Kız" gibi :)Bana yapabilirmisin cnm
Eki Görüntüle 1888456
Sanki sonradan bi pot kıracak gibi duruyor bu şeker şey :)
Burda cinsiyetini görseler bile 20. Haftada söylüyorlar kurallar gereğiAslında erkek bebek erken gösteriyor yani benim oğlum 13.hafta göstermişti
Bende Türkiyede değilim ama doktorun Türk şükür oğlumu 13.haftada söyledi ama kızıma geçen söyledi 20.haftada yüzde 80 kız dedi oda görse söylerdi en başta..görmemiştim dediBurda cinsiyetini görseler bile 20. Haftada söylüyorlar kurallar gereği
Öğrenince yaz mutlakaBen kiz hissediyorum canim bakalim doktor %80 erkek desede hayir kiz diyorum persembe belli olur belki 2li taramada bakalim
12.haftada % 85 erkek dedi 16 da gittim hala erkek .. Erkek de pek yanılma olmuyorBen kiz hissediyorum canim bakalim doktor %80 erkek desede hayir kiz diyorum persembe belli olur belki 2li taramada bakalim
12.haftada % 85 erkek dedi 16 da gittim hala erkek .. Erkek de pek yanılma olmuyor
Ben kiz hissediyorum canim bakalim doktor %80 erkek desede hayir kiz diyorum persembe belli olur belki 2li taramada bakalim
Burda cinsiyetini görseler bile 20. Haftada söylüyorlar kurallar gereği
Yok hayır İngiltere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?