Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Ben 12. Haftada öğrenmiştim

Burda cinsiyetini görseler bile 20. Haftada söylüyorlar kurallar gereği
Bende Türkiyede değilim ama doktorun Türk şükür oğlumu 13.haftada söyledi ama kızıma geçen söyledi 20.haftada yüzde 80 kız dedi oda görse söylerdi en başta..görmemiştim dedi ama olsun kız ya doğduğunda da öğrensem olurdu

12.haftada % 85 erkek dedi 16 da gittim hala erkek .. Erkek de pek yanılma olmuyor

Resimlere bakarsan pipi diye bahsettigi sey kordon yukari dogru uzuyor digerinde ise bos bisey gozukmuyor bakalim Allah bilir kiz erkek farketmez Allah hayirlu evlat versin

Eklentiler

• Screenshot_20160924-173437.webp
    9 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20160924-173432.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 53
Ben kiz hissediyorum canim bakalim doktor %80 erkek desede hayir kiz diyorum persembe belli olur belki 2li taramada bakalim

Doktor bana da "kız herhalde, ama herşeyi pembe alma" dedi, ama bende karnımı severken sürekli "oğlum" diyesim geliyor, sonra "özür dilerim kızım, ağzımdan öyle kaçtı" diyorum, sanki bebeğim içimde kırılacak gibi hissediyorum. Sizde de böyle oluyor mu yaaa ??? Yoksa ben mi aklımı kaçırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…