hamile arkadaşlar evhamlı mısınız?

kdvrkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
85
4
86
Ankara
7 haftalık hamileyim, hep bebişimi düşünüyorum, hep dua ediyorum Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye, ama bazen aklıma kötü düşünceler geliyor üzülüyorum biraz, daha şimdiden böyleysem ilerde nasıl olurum, zaten yapı oarak aşırı pimpirik bir insanım, sizde de var mı bu hal?

canım bendede aynı sorun var ama ben daha önce 2 düşük yaptım ondan kaynaklanıyor sen gönlünü ferah tutmaya çalıs bol bol dua et allahın izniyle saglıkla yavrunu kucagına alırsın insallah

olur böyle zamnla a<tlatırsın..sürekli olumlu düşünmeye calıs..

o haftalarda sürekli bende düsünüyordum ama sonra geciyor..pikolojik bir durum

canım nasıl başlarsan öyle gidiyor bence bende hastalık derecesinde var başından beri doğumum yaklaştı hala var olumsuz düşünmemeye çalış öyle yaptıkça insan çekiyor olumsuzlukları

o evhamlar hiç bitmiyo.ilk hamileliğimde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.şimdi de 18+5'im.ama sürekli ya bişey olursa diye endişeleniyorum.hala hareketlerini hissetmediğim için de biraz tedirginim.sağlıkla kucağımıza alana kadar bu endişeler hiiiiç geçmeyecek.sonra da başka endişeler başlayacak.biz hayatta olduğumuz sürece çocuğumuz için endişelerimiz heeep devam edecek.bunu anladım.

bende koruma olarak var ama öyle kötü düşüncelerim evhamım yok sürekli Allah ım sana emanet bebeğim diyorum rahatımmmm

sormayın arkadaşlar bendede aşırı evham var.35 haftalık hamileyim ve hep aklıma kötü şeyler geliyor.bebeğim sağlıklı olacakmı bi yerinde bi özürü olacakmı diye kafamda 24 saat kuruyorum.üfff

kızlarr takmayın kafanıza hamılelıgınız keyfını cıkarın bol bol gezın ve bol bol uyuyun benden sıze tavsıye uykusuz gunler gecırceksınız ve bıryere gıdemıceksınız ah ahh bende cok evhamlıydım durup dururken aklıma kotu kotu seyler gelıyor hatta aglıyordum bıle hormonlarında etkısı var tabı sız sız olun olumlu dusunun ve dedıgım gıbı keyfını cıkarın :)

hemde nasıl aşırı evham var sürekli kafamda kuruyorum ya bişey olursa ya doğumda bişey olursa diye sağlıkla kucağımıza almadan geçmicek bu evham

merhaba arkadaşlar,
bende yalnızmıyım diye düşünüyordum,aslında sevindim benim gibi düşünenler var ve ben yalnız değilmişim,eşim de bana sürekli kızıyor,kimseyle paylaşamıyorum duygularımı.benim bir düşüğüm var ve ilk tüp bebekte de tutmadı ikincisinde tuttu şuanda 8+4 hamileyim.ama hergün her dakka göğüslerimi kontrol ediyorum acıyormu diye bugüne kdr bulantılaırm vardı bgn yok kafayı yiycem .ben bişey öğrenmek istiyorum.bebeğin kalbi dursa yada düşük olsa mutlaka bir belirtisi olur değilmi ne bilim kan filan gelir değilmi?

öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maalesef bebeğe bişey olursa hiçbir belirti vermeyebilir.ben de sürekli acaba bişey oldu mu olacak mi endişesindeyim ama bazen bunu hiç hissedemeyebiliriz.doktora gittiğinde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenenler var.yani hiçbişey hissetmeyenler.ama bu korkuyla da yaşanmaz.ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum.hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize.:Saruboceq:

benim evhamın domuz gribi çıktığından beri var.. bıktım artık her tv açtığımda bu haberlerdenn...

21+5ım..bendede fecı bır grıp korkusu vardı.. ama kendımcede haklıydımda cunku bızler artık ıkı canlıyız.. ben bu bayram aıle zıyaretlerı yapmak ıstemıyorum dedım esıme bu korkum yuzunden.. cunku bır suru kısıyle bır sekılde opusup tokalasacagız ve grıp olmaktan cok korkuyorum dedım.. derken esımın kardesı domuz grıbı oldu, gıtmem ben bu bayram hıc bır yere dedım, esımle sorun yasadık hatta cok cıddı tartıstık.. bebegım herkesten her seyden once gelır onu nasıl bıle bıle tehlıkeye atarım derken, dunden berı grıbım, cok agır atlatmıyorum ama en azından bu bahaneyle evde olucam, her ıste bır hayır vardır belkı ıyı olsam bayram zıyaretlerıne gıdecektım ve daha agır bır grıp kapacaktım.. benımkı sımdı soguk algınlıgı grıp arası bır sey...sonuc olarak korkular hepımızde var,annelık duygusu bu bence....

Ahhh ahhh hiç sorma hemde nasıl var.ılk bebeğimi 23 haftalıkken kabetmişdim su 23.haftayı gecirene kadar neler cektım başım agrır doktora kos midem bulanır nıye bulandı bulanmaz nıye bulanmadı.Cok sukur Allaha 26. haftaya girdik gectimi yooo hayır ama bas etmeyi ogrendim sanırım bıraz bıraz.Bunlar bızım korkularımız sadece doktorum surekli kendi kendin terapi yap dedi oyle yapıyorum ve bol bol dua et canım faydasını goreceksin beni cok rahatlatırdı.Ve olumsuz ınsanlara kulagını tıka olumlu seyler dusunmeye calıs.ınşallah sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız

Bu başlık tam bana göreymiş.. bende ilk bebeğimi 15 haftalıkken kaybettim şimdi yine tüp bebekle hamileyim ilkinde olduğu gibi. şimdi araba fren yapsa, biraz paket taşısam, bişeye sinirlensem, sağ tarafıma yatsam, sırtım ağrısa, ani korksam vs acaba bişey oldu mu diye karnımı açıp bakıyorum (ilk bebeğimde son hafta karnım küçülmüştü). Şimdi bu satırları yazarken bile karnımda hava kabarcıkları gibi şeyler hareket etti ve ben şiimdi yine acabadayım...Allah yardımcımız olsun....

ben de 14.haftasındayım hamileliğimin.3 kere ölümle sonuçlandı.bu 4.hamileliğim.hep 2.ayında kaybediyodum bebeğimi
ama Allaha şükür bu sefer bi poblem gözükmüyor.ama ister istemez tedirgin oluyorum.acaba büyüyomu falan diye.merak ettiğim bişey var.bu göbek büyümesi her kadında farklı oluyormuş galiba.bu konuda yardım edebilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…