Tesekkur ederimantibiyotikten bende antibiyotik kullandigim ay 13 gun adetim gecikmişti
Merrhaba arkadaşlar. Benim idrar yolu enfeksiyonum oldu adetime 8 gun kala kan testi verdim negatifti. Antibiyotik kullandim 4 gun. 30 31 32 gunde bir olurum ama bugun 33. Gunum hala olmadim ve 2 gun once asiri bel agrisi yasadim hasta olacak gibi kasik agrilarimda var. Ama gelen giden yok. Bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Anlamadim neden böyle oldu
Ovülasyondan 10-12 gün geçmesi gerekir canım sen yine tekrarla yada adetini bekle ümitsizliğe kapılma allah büyük canımKızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi
Adetimiz ilişki günümüz aynı kan için 10 gün idrar için 12 diyorlar bende bekliyorum yapmak için ama yumurtlama kişiden kişiye değişiyo kimi adetten sonra kimi adete yakın kimi iki adet ortası yumurtluyo ben testle takip yaptım 16.gün çatladı sanırım emin değilim yinedeMerhaba kızlar, benim adet döngüm 30-32 günde bir. en son 1 temmuzda reglim başladı. 16 ve 18 temmuzda ilişkim oldu. Sizce ne zaman test yapmalıyım idrar ve kan için ayrı ayrı? yumurtlama için geç mi oldu ilişkim bilmyorum?
Adetimiz ilişki günümüz aynı kan için 10 gün idrar için 12 diyorlar bende bekliyorum yapmak için ama yumurtlama kişiden kişiye değişiyo kimi adetten sonra kimi adete yakın kimi iki adet ortası yumurtluyo ben testle takip yaptım 16.gün çatladı sanırım emin değilim yinede
Maalesef düzenin yok genelde 3-5 gün ileri atıyo 35 gün de bir oluyorum diyeyim ama geçen ay 28 . günde oldumKaç günde bir adet oluyosunuz ve adetleriniz düzenli mi
Maalesef düzenin yok genelde 3-5 gün ileri atıyo 35 gün de bir oluyorum diyeyim ama geçen ay 28 . günde oldum
Pko var mı yok mu bilmiyorum hiç doktora gitmedim ama adetlerim bildim bileli 3-5 gün ileri atar ilk çocuğumu istediğim ay hamile kalmıştım ikinciyi istiyoruz nasip olursa ilk denemem bu ay bakalım 16sı ilişki 28inde de evde test yapıcam hayırlısı olur umarımBenim de öyle hatta ileri olmıcak sekilde pkoluyum.
Canim bir sey sorucagim peki ondan once test yapmismydin?ben adet gunumde test yaptim cikmadi bir sey.acaba erkenmi yapmsim beklesemmi.Adetimin gecikmesinden 4 gün sonra öğrendim:)
bende ilk ay hamile kalanlardanım ama 2. için 1,5 yıl oldu daha bisi yok.Pko var mı yok mu bilmiyorum hiç doktora gitmedim ama adetlerim bildim bileli 3-5 gün ileri atar ilk çocuğumu istediğim ay hamile kalmıştım ikinciyi istiyoruz nasip olursa ilk denemem bu ay bakalım 16sı ilişki 28inde de evde test yapıcam hayırlısı olur umarım
Nasip vardır elbet bir zamanı ümitsizliğe kapılmayın allah ummadığınız anda verir inşallah peki bişeylere dikkat ediyor musunuzbende ilk ay hamile kalanlardanım ama 2. için 1,5 yıl oldu daha bisi yok.(( kısmet demekki yada hiç olmıcak umudum tükenti artık.
Pedini sürekli değiş markasını değiş ne yazık ki bende de oluyorKızlar allah aşkına bana bi akıl verin ben yıne o kadar dikkat etmeme ragmen enfeksiyon kaptım delirmek üzereyim. Aşırı yanma var. Pedden oldugumu düşünüyorm. Ne zaman ped taksam böyle oluyor ama adetliyim napıcam ben bana bi akıl verin yada gecmesi için napabilirim
Aynen hastane dönüşü farklı marka alcamP
Pedini sürekli değiş markasını değiş ne yazık ki bende de oluyor
Canım ben bebetime marka kullandım memnundum kan testi de doğruladı sonucu Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar tecrübelerinize dayanarak en iyi marka test hangisi?? adetim gecikirse yapacağım da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?