siz kesin hamilesiniz hagırlı olsun. gerçi öğrenmişsinizdir artık :)Merhaba kızlar. Bugün regl günümdü ama daha olmadım. eczaneden artı med gebelik testi aldım. ikinci çizgi çok silik çıktı ama var yok arası bayağı silik. sizce nasıl yorumlamalıyım ilk defa test yapıyorum hamile olmayanlarda da bu kadar silik çıkıyor mu? acaba boşuna mı ümitleniyorum. bilgisi olan çok acil cevap yazarsa çok sevinirim
Adet döngünüz kaç gündü acaba ?adetime 7 gün varken labaquick marka sıradan bir testle öğrendim. erken gebelik testi değildi.
34 gün. ilişkiden 10 gün sonra yapmıştımAdet döngünüz kaç gündü acaba ?
var cnm ilişkin yeni olmuş galiba.Kizlar yorumlarmısınız lütfen
Cevap verdiğin için tesekkürler canim.adet oldum.üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.senin için sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayirli olsuncnm benim de son reglim 2 ağustos, 27 gunde bir regl oluyorum normalde, ama ben bu ay ovulasyon takibi yaptim ve ayin 20 sinde yani 5 gün geç yumurtladim, yumurtlamadan tam 14 gun sonra yani 3 eylulde (ki bu arada adetim 5 gun gecmisti) idrar testinde silik cizgi cikti ayni gun kan verdim hcg de 107 çıktı....sen yumurtlama tarihini biliyorsun cnm....idrar testleri yaniltabilir mukakkak kan testi yaptir
üzülme herseyde vardir bir hayir Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahCevap verdiğin için tesekkürler canim.adet oldum.üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.senin için sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayirli olsun
tebrik ederim canım çok sevindim. geç döllenme oldu sanırım. benimde 26. gün yumurta çatladı ama ben hala test yapmadım. sen tahminen yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin yaptın testiniHamileyim Kizlar!! Bata 3 gün kala gelen positif. Sat baslangic 10.08. Umarim hersey.yolunda gider ve tüm hamileler olarak bebegimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz
Ovu test 26. Positivdi. 25-26-27 degerlendirk ve Ben 2 hafta iicinde cizgiyi gördüümm ! Allahim tüm isteyenlere nasip etsin insallah bu duyguyuEki Görüntüle 2187486
u
tebrik ederim canım çok sevindim. geç döllenme oldu sanırım. benimde 26. gün yumurta çatladı ama ben hala test yapmadım. sen tahminen yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin yaptın testini
Anladım canım tam 14.gün çıkmış yani çok sevindim darısı başıma. 29.08 de benim yumurtlama oldu adet olmazsam 3 gün sonra yapayım bende acele etmeyim test için :)Tesekkürler canim Allah Sana da nasip etsin insallah. Yalnis yazmissim sanirim. Yumurtlama 26.08. Pazar Ovulasyonla ögrendim 25-26-27 degerlendirmistik ve tam iki hafta icinde 09.09. Pazar Bugün cizgiyi gördüm.. Daha öncesinde yapmali istemedim hamilelik testini.. cikma ihtimali Ovulasyondan sonra en az iki hafta dedikleri icin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?