Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar merhaba lütfen yardım edin kafayı sıyırıcam reğli gününde ilk gü açık pembe kanamam akşama kesildi ertesi gün lekelenme 3 gün hiç bişey yoktu 3 gün akşam kan verdim 0.22 çıktı adet günümden beri sırtım belim karnım bacaklarım kopuyor ateş ara sıra üşüme gözlerim kararıyor idrar testi yaptım oda negatif kafayı sıyırıcam sık idrara çıkıyorum enfeksyon dicem ama yanma yok kokulu akıntı yok duyan bilen bişey desin lütfen

siz kesin hamilesiniz hagırlı olsun. gerçi öğrenmişsinizdir artık :)

arkadaslar merhaba 5 yasinda oglum var ikinci bebek istedigimden bu ayın 6 sinda spiralimi çıkarttırdim. normalde ortalama 27 gunde bir adet olurum bazen 28 29 u da bulur...bu ay ilk yaa ovulasyon takibi de yaptım...yani takvim ayin 15 ini yumurtlama günü gosteriyordu ama teste gore ayin 19 unda pozitifdi yani 20 sinde mi yumurtlamis oldum ...anlamadim, normalde bugün adet olmam lazim olmadim gebelk testi yaptim negatif...gec yumurtladim ya gec döllenme olmus olabilir mi cok uzuldum negatifi gorunce biliyorum ilk ay daha ama ben de 34 yasindayim, oglum kardes icin cok hevesli cok yalniz o da....ne zaman cikar sizce eger hamileysem....bi de biz bu ay her gun denedik o da iyi degil diyorlar sperm kalitesi icin....ah kafamda deli sorular...bi yardım edin nolur

Kizlar yorumlarmısınız lütfen

Eklentiler

• IMG-20180902-WA0005.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 227
selam cnm ben bi pembelik görüyorum gibi sen garanti olsun 3 gun sonra tekrarla testi...
benimde ayin 29 u regl gunumdu olmadim, test yaptim negatif çıktı cok uzuldum sonra baktim hala adet olmuyorum bekledim ve bu sabah tekrar yaptım veee pozitif, az once kan verdim öğleden sobra alicam insallah ama cok mutlu oldum yaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Eklentiler

• IMG-20180903-WA0000.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 223
Mrb arkadaşlar
Ben en son 2 ağustos regl oldum.3.günü itibariyle 5 gün boyunca günde 1 doz klomen kullandim.16 ağustos 2 yumurtam olduğu belli oldu.doktor 5 gün boyunca ilişki dedi.18 ağustos şiddetli kasik agrisi ve akıntı oldu.yumurtam çatladı diye düsündüm ama doktora gitmedim.bugün 34.günüm yani adetim 5 gün gecikti.idrar testleri negatif.hamile olma ihtimalim var mı sizce.

cnm benim de son reglim 2 ağustos, 27 gunde bir regl oluyorum normalde, ama ben bu ay ovulasyon takibi yaptim ve ayin 20 sinde yani 5 gün geç yumurtladim, yumurtlamadan tam 14 gun sonra yani 3 eylulde (ki bu arada adetim 5 gun gecmisti) idrar testinde silik cizgi cikti ayni gun kan verdim hcg de 107 çıktı....sen yumurtlama tarihini biliyorsun cnm....idrar testleri yaniltabilir mukakkak kan testi yaptir

Cevap verdiğin için tesekkürler canim.adet oldum.üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.senin için sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayirli olsun

Kızlar benimde gecikmemin 3.günü test yaptım negatif(( 2.5 yıl oldu olmuyo bu sefer bi umut demiştim..idrar testi yapmaktan nefret ediyorum 2.5 yılda toplam 5 tane yapmamışımdır..çünkü hiç umudum olmuyo hiç çift çizgi göremecekmisim gibi..bugün bi cesaretimi topladim umutlanmistim ama yine hüsran

Adet günü geçmeden öğrenen hanımlar sanırım erken döllenme oluyor o yüzden çıkıyor testte. benimde 4 gün geçti yaptım negatif. bugün 8.gün test yapmadım. geç döllenmedir belki diye 5 gün daha beklicem. Allah'ım bu duyguyu bize de yaşatsın amin.

Hamileyim Kizlar!! Bata 3 gün kala gelen positif. Sat baslangic 10.08. Umarim hersey.yolunda gider ve tüm hamileler olarak bebegimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz
Ovu test 26. Positivdi. 25-26-27 degerlendirk ve Ben 2 hafta iicinde cizgiyi gördüümm ! Allahim tüm isteyenlere nasip etsin insallah bu duyguyu

u
tebrik ederim canım çok sevindim. geç döllenme oldu sanırım. benimde 26. gün yumurta çatladı ama ben hala test yapmadım. sen tahminen yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin yaptın testini

u

tebrik ederim canım çok sevindim. geç döllenme oldu sanırım. benimde 26. gün yumurta çatladı ama ben hala test yapmadım. sen tahminen yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin yaptın testini

Tesekkürler canim Allah Sana da nasip etsin insallah. Yalnis yazmissim sanirim. Yumurtlama 26.08. Pazar Ovulasyonla ögrendim 25-26-27 degerlendirmistik ve tam iki hafta icinde 09.09. Pazar Bugün cizgiyi gördüm.. Daha öncesinde yapmali istemedim hamilelik testini.. cikma ihtimali Ovulasyondan sonra en az iki hafta dedikleri icin canim..

Anladım canım tam 14.gün çıkmış yani çok sevindim darısı başıma. 29.08 de benim yumurtlama oldu adet olmazsam 3 gün sonra yapayım bende acele etmeyim test için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…