:uhm::uhm::uhm:merhaba transferden sonra 6.günüm ve gün geçtikçe acabalarım ve endişelim çoğalıyor.mikro enjeksiyon yöntemi ile hamile kalan varmı acaba bu günlerde ne gibi değişiklikler yaşadınız. hamilelikle ilgili bi belirtiniz oldumu ben kendime hiç ihtimal vermiyorum ama alt karnım hafih sertleşti vücüdumda da hassasiyet oluştu sık ve az idrara çıkma kasıklarda ve karnımda zaman zaman ağrı ve batmalar bunlar piskolojikmi yoksa erken belirtilermi merak ediyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkese bu zorlu yolculuk da güç kuvvet ve sabır diliyorum,
Benim ikinci tüp bebek denemem ve transferimin 9. günündeyim.
İlk günler daha fazla belirtim vardı ama şimdi hiç bir şey kalmadı, 5. günü açık pembe renk gördüm, çok ağrım oldu,
dr um corasprini kes dedi, o günden beri normal gibiyim, iki gün sonra bakacağız ne olmş, eşimle beraber çok heyecanla bekliyoruz,
saatler geçmiyor..............
Merhaba duydum sesini :) sonucun belli oldu mu ? Bende transferin 5.günündeyim ama yedim bitirdim kendimi olmadı galiba diyeYa uzun zaman olmus kimse buraya yazmayali.heralde artik hepiniz cocuklarinizi aldinz kucaniza..ki insallah oyledir.benim transferden sonraki 2.gunum izin aldim evdeyim yatiyorm calsirken unutur ani hareket yaparm diye korkuyorm evde de hep yatmiyorm tabi.ama ilk gunden beri sol kasigimda batma kramp gibi bisey var.aagda yok ne hikmetse.2 tane 1.kalite embriyo koydular. İnsallah ikiside tutmustur cok istiorm ikiz olsun allah isteyen herkese nasip etsin insallh...biriileri duyun sesimi..
hayırlı olsun canım. inşaAllah tutunur bebişin.. ufak tefek işlerini yapabilirsin ama çok uzun süre ayakta kalma ani hareketler yapmaTransferimin 3. Günü kızlar sürekli yatıyor musunuz
Bende bilemedim nereye yazacam benimde dün 7. Günümdü kan testi 1,20 çıktı yani negatif oluyomuş acaba yükselme olurmu lütfen cevap versin birileriiiiiiMerhaba Yen'i üyeyim tam olarak nereye yazcağımıda bilemedim umarım birileri görür ve cvp yazar Benm ikinci denemem ve 3. Günüm transferimin bel ağrısı ve göğüsteki şişlik dışında pek bişi hissedemiyorum acaba siz neler yaşadınız
7. Gun test icin cok erken, sonucun yaniltabilir canimBende bilemedim nereye yazacam benimde dün 7. Günümdü kan testi 1,20 çıktı yani negatif oluyomuş acaba yükselme olurmu lütfen cevap versin birileriiiiii
Canim transferin hayırli olsun öncelikle...Ben hiç bir belirti yaşamadım, sadece son zamanlarda adet sancısı gibi ağrım olurdu oda belirti degil herkesin yaşadığı durum..merhaba kızlar
pazartesi günü dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşti
5. gün embriyosu
bugün 4. günüm mide bulantım var biraz sizce bu psikolojik mi erken mi bilemiyorum
böyle erken belirti yaşayanınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?