Hamile arkadaşlar.. Transferden sonra belirti olarak neler yaşadınız?

mrb canım ben mikro enjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım 12 gün sonunda kan değerim 100.6 çıkmıştı şimdi 1 tane kızım war
5 tane enbriyo dondurulmuştu tekrar aşılama yapıldı 6 günüm bugun ama 10 .gün kan testi yaptır dedi doktorum bu cumartesi yaptıracam
allah sana kolaylık wersin

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle herkese bu zorlu yolculuk da güç kuvvet ve sabır diliyorum,
Benim ikinci tüp bebek denemem ve transferimin 9. günündeyim.
İlk günler daha fazla belirtim vardı ama şimdi hiç bir şey kalmadı, 5. günü açık pembe renk gördüm, çok ağrım oldu,
dr um corasprini kes dedi, o günden beri normal gibiyim, iki gün sonra bakacağız ne olmş, eşimle beraber çok heyecanla bekliyoruz,
saatler geçmiyor..............

Bende hiç belirti olmadı transferimin 7. Günü(

Merhaba arkadaşlar. Benim 5.gün transferiydi. Transferin yapıldığı günden itibaren uykuya eğilimim vardı. 8.gün idrar testi yaptım negatif çıktı.9.gün tekrar yaptım yine negatif. 10.gün aşırı bir baş ağrısıyla uyandım. Çok uyumama rağmen hiç uyumamışım gibi. Kendimi diğer günlerden farklı hissettim.Tekrar gebelik testi yaptım, pozitifti ve her iki çizgide çok belirgindi. Çok şaşırmıştım. 9.gün yaptığım testte negatif çıkarken 10.gün bariz çift çizgi. Bir de çabuk yoruluyordum ve akıntım çoktu, su gibi geliyordu. 6.haftada da düşük yaptım. Benim hamilelik serüveni kısa sürdü yani. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.

Merhaba kizlar; bugün transferimin 9.günü ama bende göğüslerim de koltuk altima doğru acı ve 3.günü sağ kasigim da batma arka arkaya 7- 8 kere batma dışında hiç belirti yok arada sıra da adet olacak misim gibi hissediyorum ama sızı kısa sürüyor. 6. Ve 7. Gün de idrar testi yapmıştım negatif çıktı. Bu durumda olupta olupta hamile kalanlar var mı? Bu arada 28 yaşındayım ve 1. Kalite ve 2. Kalite olmak üzere iki embriyo transfer edildi.

Ya uzun zaman olmus kimse buraya yazmayali.heralde artik hepiniz cocuklarinizi aldinz kucaniza..ki insallah oyledir.benim transferden sonraki 2.gunum izin aldim evdeyim yatiyorm calsirken unutur ani hareket yaparm diye korkuyorm evde de hep yatmiyorm tabi.ama ilk gunden beri sol kasigimda batma kramp gibi bisey var.aagda yok ne hikmetse.2 tane 1.kalite embriyo koydular. İnsallah ikiside tutmustur cok istiorm ikiz olsun allah isteyen herkese nasip etsin insallh...biriileri duyun sesimi..

Merhaba duydum sesini :) sonucun belli oldu mu ? Bende transferin 5.günündeyim ama yedim bitirdim kendimi olmadı galiba diye

Benimde transferimin 1. Günü bitti 2. Gün içerisindeyim. Zaten verilen jelden sonra 15-20 dk yürüyüş yap dediler. İlaç etkisini daha iyi gösteriyormuş. Bende günde 2 kere 15er dk yürüyüş yapıyorum ve evdede devamlı yatmıyorum. Çünkü kan akışı yavaşlarmış. Ani hareket etmeden sakin sakin yemeğimi bile yaptım. Şuan için çok nadir hafif kasıklarıma çok az sancı giriyor çıkıyor. Bende başka gelişme yok ki zaten çok yeni

Slm benimde transferimin 8.günü kısa süreli kasık ağrılarım var ama acayip Bi şişkinlik var bende 7.günü idrar testi yaptım negatif çıktı ama öyle olacağını idrarda negatif olacağını erken olduğunu bilsemde engel olamadım.yerleşme gerçekleşirken hafif kanama oluyomuş bu herkeste olması gereken bişeymi bendeböyle bişey olmadı

Bu arada ben Yen'i üye yim ama bir türlü hangi sayfadan takip edip nereye yazacağımı bilemedim inşllh doğru yapmışımdır

Merhaba Yen'i üyeyim tam olarak nereye yazcağımıda bilemedim umarım birileri görür ve cvp yazar Benm ikinci denemem ve 3. Günüm transferimin bel ağrısı ve göğüsteki şişlik dışında pek bişi hissedemiyorum acaba siz neler yaşadınız

Bende bilemedim nereye yazacam benimde dün 7. Günümdü kan testi 1,20 çıktı yani negatif oluyomuş acaba yükselme olurmu lütfen cevap versin birileriiiiii

merhaba kızlar

pazartesi günü dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşti

5. gün embriyosu

bugün 4. günüm mide bulantım var biraz sizce bu psikolojik mi erken mi bilemiyorum

böyle erken belirti yaşayanınız oldu mu?

Canim transferin hayırli olsun öncelikle...Ben hiç bir belirti yaşamadım, sadece son zamanlarda adet sancısı gibi ağrım olurdu oda belirti degil herkesin yaşadığı durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…