Hamile arkadaşlar.. Transferden sonra belirti olarak neler yaşadınız?

ay allahım aynen benmde öyle önceden jeli yaparken acı verirdi.şimdi çok kolay oluyor.bende okuyorum yumuşar diyorlar.ya diyorum ilaç dolu nasıl anlıyorlar.allah senden razı olsun rabbim kazasız belasız doğumn kolay olsun ve kucağına alıp evine gidmeyi nasip etsin

senağlama yok ya biyokimyasal gebelik oluştu.yani bebek oluyor betahcg seviyesi çok düşük çıkıyor.bebek adet olunca düşüyormuş.kismet ne diyelim şimdi ilaçları kestim ama hala adet olmadım.nedir bilemiyorum bir türlü allahım bütün bebiş isteyenlere nasip etsin sevgiler canlarım opuyorum nanaktan

mceyda çok geçmiş olsun canım üzülme desemde boş haliyle üzüleceksin, ama inanan insanlarız Allah hakkımızda böyle takdir etmişse bunda da vardır bir hayır, demekki şuanda evlat sahibi olmak hakkımızda hayırlı değil, Rabbim en kısa zamnada sağlıklı bir evlatla yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq::teselli:

canım ne desek bos ama kendını harap etme bu yol böyle bi yol sendelesekte dussekte canımız acısa kanasakta herseferınde toplarlanıp devam edıcez dıkkat et kandıne.gecmıs olsun :teselli:

Kkızlar bugün transferin 9.günü.ilk günü saymazsan.dayanamayıp test yaptım.tam net çıkmasada 2 dakika içinde görülebilecek şekilde 2.çizgi göründü.ama bel ağrısı yada kasık ağrısı hissetmiyorum.yalnızca göğüslerim çok hassaslaştı.çok acıyor.testin yanlış olma ihtimali varmı?bana iki embriyo trasfer edildi ve benim ilk tüp bebek denemem.

ben de 10. gün idrar testinde çok silik 2. çizgi görmüştüm ve kanda da pozitif çıktı. bence iki bebişin de sana tutundu. gözünaydın :))

btly, bence pozitif seninki. bende de öyle olmuştu. belirtiler konusuna gelince daha önce hiç hamile kalamamamıs biri olarak habire belirtileri okurdum acaba bu sefer var mı diye ama anladım ki belirtiler zaten idrarda yada kanda pozitifi aldıktan epey sonra cıkıyor. ya da adet belirtilerine cokbenziyor. bence idrar testine güvenebilirsin.

btly bı belırtı arama bende bısey hıssetmedım.hafıf agrılarım vardı ama rahatsız edecek kadar dııldı.benım de goguslerım hala sıs ve yenı hasaslasmaya basladı.aman aman bı beleırtı olmuyo yanı

btly cnm sonuç belli oldumu?umarım iyidir ne olur test sonucu iyi yada kötü yazarmısın cnm.bak eğer kötüyse seni çok iyi anlıyorum.1.benm başımdan daha yeni gelişmeyen bir gebelik oldu ve iki gündür düşmesi gereken bebek için ne acılar çekiyorum.ama hayırlısı can cazım öptüm allaha emanet ol kib

kızlaar bende artık test günü bekleyenlerdenim dün transferim oldu bakalım 28 ocakta hayırlı haber alırım inşallah

hayırlı olsun tatlım .....kızlar bugu bel agrım cok fazla (kasıklarımda garıyo ama belım kadar degıl)ve aynı zamanda transferımın 8.gunu

benımde öle olmustu ama bıkac gundu.öyle dayanılmaz agrılar dııldı.sankı adet olacakmısım gıbı ama onun hafıfıydı.ben sımdı 5+6 hamısım allah ızın verırse.hala goguslerım agrıyo ve ucları acıyo.kendımı yorarsam kasıklarım ve belım agrıyo.demet sanki hamıssın gıbı gelıo bana hayırlısı olsun hakkında

ınsallah rabbım agzından duysun son bır gun kaldı carsamba gunu tetsımı yapacam ınsallah gunler yaklastıkca ılk gunlerdekı sogukkanlılıgım azalıyor sankı gergınlık ve heyecan garıp duygular yasıyorum

benimde transferim dun oldu ve test gunum 28 ocak insallah guzel haberler aliriz.

kızlar iki gündür miğdede sürekli bir ekşime ve yanma hissi var . sizce neyden kaynaklanıyor olabilir ?

hamılelıklten tatlım:)buarada benımde bugun 9.gunum ıdrarda yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı sen yaptınmı kan tahlılını nben yarın yapacam

merhaba arkadaşlar,trasferi olan arkadaşlarım hayırlısı olsun.benim trasferim 11 ocakta oldu test tarihim 25 ocak ağrılarım oluyor endişeliyim bundan önce aşılama denedik ondada ağrım olmuştu sanki yine olumsuz olucak diye çok korkuyorum ama elden bişey gelmiyo dua etmekten başka.ALLAHIM BU YOLDA EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…