Hamile arkadaşlar.. Transferden sonra belirti olarak neler yaşadınız?

hamılelıklten tatlım:)buarada benımde bugun 9.gunum ıdrarda yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı sen yaptınmı kan tahlılını nben yarın yapacam

yok yarın yapıcam kan tahlili bugünde idrar da nagatif çıktı yalnız inceden inceye regl ağrım var ve sanki az önce selpakta pembe akıntı gördüm önceki konularda da 24 çıkan bir arkadaşımıza kimysal demişler poffsss beni yine aldı bir karamsarlık ...

kızlaar bende artık test günü bekleyenlerdenim dün transferim oldu bakalım 28 ocakta hayırlı haber alırım inşallah

ya benim neden 29 ocak..şimdi şöyla anlatayım bana 16 ocak cumartesi 2 embriyo transfer edildi 29 ocak 14. günde tahlile çağardılar hastaneden anlamadım..acaba daha erken idrar yapsam çıkar mı ki?

ya benim neden 29 ocak..şimdi şöyla anlatayım bana 16 ocak cumartesi 2 embriyo transfer edildi 29 ocak 14. günde tahlile çağardılar hastaneden anlamadım..acaba daha erken idrar yapsam çıkar mı ki?

canım transferin 12.günü kan tahlili yaptırabilirsin bütün drlar böyle der yani şimdiye kadar aksini duymadım hatta çoğu arkadaş 10,gün yapar tahlili, bence sende 12.gün yaptırabillirsin canım inşallah hayırlı haberler alırız

Merhaba,
Benim de transferin 2.gününden başlayarak aynı rgl ağrıları gibi ağrılarım oldu,hergün az çok hissettim
Deli gibi yemek yedim,böyle doymuyomuşum gibi:)
Bi de sonuçtan önceki son 2 gün böyle bi şişkinlik oluştu karnımda
Bugün aldım sonucumu çok şükür pozitifmiş...

canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur benimde 2.günden beri regl ağrısı gibi ağrım oluyor ama ara sıra, özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum inşallah bizde alırız o güzel haberi

çok güzel Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş. yemek yeme konusunda bende senin gibiyim doymak bilmiyorum bi türlü cumartesi belli olacak benimde sonuç.benimde karnımda şişkinlik var onu dışında pek bişey hisstemiyorum hatta hiç denememiş gibiyim ilk ikisinde hiç böyle olmamıştı.

selam kızlar, benim adet olacakmışım gibi değil olmuşum gibi bazen çok ağrım oluyor, bir de yumurta toplama işlaminden sonra göğüs uçlarımda acı vardı çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı oluyor 7 gün sonra geçer diye düşündüme, ama tersine daha da arttı , benim şimdi göğüslerim çok dolgunlaştı ve sadece uçları değil tamamı ağrıyor ve acıyor, bakalım hayra alamettir inşallah

Arkadaslar merhaba,
Benim transfede rimin ikinci günü. ıki ay önce tüp bebek denedim. Sonuç negatif. Bu deneme kalan yumurtalarımı dondurdular. Şimdi ise dondurulmuş yumurtaların transferini yaptık. Bu gün ikinci günüm.
Açıkcası henüz bir belirti yok.
Dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşladan ricam belirtiler nelerdi ?

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.
Transferin 10.günü ve kanamam başladı ağrımda var sanırım tutmadı böyle bir durum geçiren varmı acaba aranızda

meraba sib72,bende dondurulmuşla hamileyim.benim 2.denememdi.8.günü kahverengi akıntı gördüm.sonrada birgün arayla lekelenmem oldu.ayaklarım çok üşüdü ve akşamları sanki ateş yükseliyomuş gibi üşüdüm.tabiki şiş ve sızlayan göğüsler.bu arada ilkindede hamile kaldım ama onda böyle belirti görmedim.geçmek bilmeyen bi dönem asıl hamile kalınca keseydi kalp di stresi çok fena ALLAH herkezin yardımcısı olsun.

benım ılk denemem de tuttu 21 aylık oğluşum var ınşallah Allah yuzunu guldursun...

ıyı gunler benım transferımın 6ıncı gunu ve ılk denemem baslangıcta herseyden cok korktum ama bekledıgım kadar urkutucu degılmıs ben tedavıye baslamadan once sıgara kullanıyordum ve sıgarayı bıraktım ılk zamanlarda cok zor geldı bana ama transferın 2ıkıncı gununden sonra kokusu bıle kotu gelıyor ....belırtılerım goguslerım cok siş ve dolgn acayıp sekılde agırıyorlar ve karnımda cok sıslık var ıhtıyacımı yaparken kasıklarım agırıyor ve ayreten cok sık ıdrara cıkıyorum cok su ıcmeme ragmen gece yarısı uykumu bolup tuvalete gıttıgımı ve gecelerı felaket susadıgıma uyanıyorum..transferımden 4 ve 5ıncı gunu cok duygusallastım durmadan aglayasım gelıyor ve vucuduma degdıgım zaman sankı bı tuhaf hassasıyetlık varmıs gıbı sankı morarmıs ve dokunca acıyor gıbı hıslerım var bunların hepsı hamılelık belırtısımı aceba bana yardımcı olun lutfen cunku bana 1 tane embryo transfer edıldı

merhaba tatlim
oncelikle hayirli olsun transferin
bu belirtiler ilaclardanda olabilir(kullaniyorsan tabi)
galiba hollandadasin degilmi?

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım bugün 7. günüm kalbim ağzımda atıyor nerdeyse heyecandan ne yapcam nasıl yapcam zaman geçmiyor kasıklarım ağrıyor akşamları çok üşüyorum ayaklarımı ısıtamıyorum bunlar belirtimi acaba tek embiryo transfer ettiler çok kaliteli embiryoymuş

Slm benimde tek embriyo transfer edildi 1. kaliteydi 9 kasımda transfer oldu 21 kasımda hamile olduğumu öğrendik :)) darısı başına hiç kasma kendini neler okuyorum burda 3 transfer 4 transfer sonuç negatif... Belirtilere gelince hiç bir belirti olmadı çok nadir kasık batması gibi ama oda şikayet sayılmaz sadece idarar fazzla çıkıyordum hepsi buu hala bir belirtim yokk 13 aralıkta kalp atışını duyucaz darısı başınaaa,bol şanss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…