hamılelıklten tatlım:)buarada benımde bugun 9.gunum ıdrarda yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı sen yaptınmı kan tahlılını nben yarın yapacam
kızlaar bende artık test günü bekleyenlerdenim dün transferim oldu bakalım 28 ocakta hayırlı haber alırım inşallah
ya benim neden 29 ocak..şimdi şöyla anlatayım bana 16 ocak cumartesi 2 embriyo transfer edildi 29 ocak 14. günde tahlile çağardılar hastaneden anlamadım..acaba daha erken idrar yapsam çıkar mı ki?
Merhaba,
Benim de transferin 2.gününden başlayarak aynı rgl ağrıları gibi ağrılarım oldu,hergün az çok hissettim
Deli gibi yemek yedim,böyle doymuyomuşum gibi:)
Bi de sonuçtan önceki son 2 gün böyle bi şişkinlik oluştu karnımda
Bugün aldım sonucumu çok şükür pozitifmiş...
Merhaba,
Benim de transferin 2.gününden başlayarak aynı rgl ağrıları gibi ağrılarım oldu,hergün az çok hissettim
Deli gibi yemek yedim,böyle doymuyomuşum gibi:)
Bi de sonuçtan önceki son 2 gün böyle bi şişkinlik oluştu karnımda
Bugün aldım sonucumu çok şükür pozitifmiş...
bendede bılıyorsunuzkı ayakalrım cok agrıdı acaıptı ve cok gazlıydım
Arkadaslar merhaba,
Benim transfede rimin ikinci günü. ıki ay önce tüp bebek denedim. Sonuç negatif. Bu deneme kalan yumurtalarımı dondurdular. Şimdi ise dondurulmuş yumurtaların transferini yaptık. Bu gün ikinci günüm.
Açıkcası henüz bir belirti yok.
Dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşladan ricam belirtiler nelerdi ?
benım ılk denemem de tuttu 21 aylık oğluşum var ınşallah Allah yuzunu guldursun...Arkadaslar merhaba, ben aranıza yeni katıldım ve ilk defa yazıyorum
tüp bebek tedavisi goruyorum, çok sukur yumurta toplama islemını atlattım, cumartesi sabahı yapıldı işlem ve yarın sabah transferim gerceklesecek, ıkı embrıyo verecekler, ilk denemeden tutan var mı aranızda? deneyımlerınız nelerdır?
ıyı gunler benım transferımın 6ıncı gunu ve ılk denemem baslangıcta herseyden cok korktum ama bekledıgım kadar urkutucu degılmıs ben tedavıye baslamadan once sıgara kullanıyordum ve sıgarayı bıraktım ılk zamanlarda cok zor geldı bana ama transferın 2ıkıncı gununden sonra kokusu bıle kotu gelıyor ....belırtılerım goguslerım cok siş ve dolgn acayıp sekılde agırıyorlar ve karnımda cok sıslık var ıhtıyacımı yaparken kasıklarım agırıyor ve ayreten cok sık ıdrara cıkıyorum cok su ıcmeme ragmen gece yarısı uykumu bolup tuvalete gıttıgımı ve gecelerı felaket susadıgıma uyanıyorum..transferımden 4 ve 5ıncı gunu cok duygusallastım durmadan aglayasım gelıyor ve vucuduma degdıgım zaman sankı bı tuhaf hassasıyetlık varmıs gıbı sankı morarmıs ve dokunca acıyor gıbı hıslerım var bunların hepsı hamılelık belırtısımı aceba bana yardımcı olun lutfen cunku bana 1 tane embryo transfer edıldı
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım bugün 7. günüm kalbim ağzımda atıyor nerdeyse heyecandan ne yapcam nasıl yapcam zaman geçmiyor kasıklarım ağrıyor akşamları çok üşüyorum ayaklarımı ısıtamıyorum bunlar belirtimi acaba tek embiryo transfer ettiler çok kaliteli embiryoymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?