hamile arkadaslar yardim

Hamile arkadaşlar ben de dualarınızı bekliyorum.. Hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Allah hepinizden razi olsun yanls yazdm herkes birer tane okusa yeter.. Allah sagsalim kucaginiza almayin nasip etsin

Okudum Allah kabul eder inşAllah tez zamanda bebişiniz olur. güzel haberlerinizi de bize buradan duyurursunuz. :*

karabocek ve Mor_cicek kızlar merhaba alakasız olacakta birşey merak ediyorum hani yorum yapıyorsunuz ya hemen altında kaç haftalık hamile olduğunuz yazıyo o bilgi nasıl ekleniyor?

karabocek ve Mor_cicek kızlar merhaba alakasız olacakta birşey merak ediyorum hani yorum yapıyorsunuz ya hemen altında kaç haftalık hamile olduğunuz yazıyo o bilgi nasıl ekleniyor?

kişisel bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi kısmı var (oraya bebeğinizin doğacağı tahmini tarih) yazılıyor böylece ekleniyor canım .

Bende dua ettim Allah kabul etsin inşallah. En kısa zamanda sizlere de nasip olsun bu duygu..

Merhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
3 tanede ben okudum. allah kabul etsin. dilerim hayırlısıyla tez zamanda güzel haberler alırısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…