Allah razı olsun canm evet denedim soğan kurunu ocak ayinda ama olmadi dedin gibi de yaptm..dediklerini uygulucam canm inşallah olur çok sagolAh be canım bende önemli bişeyin var da çare bulamadında işin Allah tealanın hikmetine kaldı sandım.
Bak güzelim öncelikle kafandan gebe kalmayı atacaksın hani bir söz vardır Tevekkül etmek işte onu yapman gerek.
Yani önce çaba gösterecek gerekeni yapıp tedbirini alacaksın sonra Allaha havale edeceksin.
Kafayı bebekle bozarsan strese bağlı yumurtlama kaliten düşer gebeliği geciktirisin.Buradan tanıştığım bir kızcağız vardı oda senin gibi hatta 2 yıldır bebeği olmuyordu ona soğan kürünü tavsiye ettim o ay hamile kaldı.Şu anda 15 haftalık gebe.
Bir tane yemeklik soğanı dörde böl ve iki bardak kaynamış içme suyuna Soğanları atıp kapağı kapalı şekilde 5 dakika kısık ateşte kaynatıp altını kapat.Ilıdıktan sonra Soğanları içinden alıp at.Yaptığın soğan suyunun 1 bardağını sabah aç karnına iç akşamda yatarken 1 bardak iç.
Fakat bu kürü adetin bittiği gün başla ve 14 gün boyunca hergün üşenmeden gece yatmadan hazırlayıp yat sabah içmeye başla her gece taze hazırla.Soğan kürü 14 günün sonun da bitince zaten yumutlama zamanın başlıyor.Tabi adet bitiminde bu küre başladığında kür bitene kadar hiç eşinle birlikte olma eşinde bu arada mutlaka doğal sperm çoğaltıcı olan keçiboynuzu pekmezini her gece yatmadan içsin.
Yumurtlama günün başlayınca münasebetlerinizi mutlaka vücudun dinlediği sabah saatlerin de olmasına özen gösterin.
Ve bir gün arayla 8 gün boyunca gün aşırı eşinle birlikte olun.Ve her birliktelik sonrası kalçanın altına yastık koy ve en az 20 dakika hiç kıpırdamadan ve kalkmadan yat.
Kafan rahat olsun stresten uzak dur beslenmene dikkat et canım.
Şayet bu dediklerimi yaptıktan sonra bebiş gelmezse ben her zaman burdayım.
Müjdeli haberlerinş bekliyorum
Hiç üzülme bebeğini Allahın izniyle kucağına alacaksın canm.
Çok sağol canmBende okurum canim
Amin canm cok sağolOkudum canim benimde 6sene olmadi seni anliyorum rabbim saglikli hayirli evlatlar versin
Allah razı olsun tatlım sagsalm kucagina alirsn inşallah kese göründü mu canmTabikide canımceycey90
Amin canm Allah razı olsun sende sagsalim kucağına alırsın inşallahOkudum allah sana sağlıklı güzel hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Can'ım bende okurum .rabbim tez Zaman'da kavuştursun bebeğine :)Merhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
Evet canım yarın kalp atışlarını duyucaz inşallahAllah razı olsun tatlım sagsalm kucagina alirsn inşallah kese göründü mu canm
Allah razı olsun tatlım snde sag salim kucagina al inşallahCan'ım bende okurum .rabbim tez Zaman'da kavuştursun bebeğine :)
Cok sevindim canm rabbim o duyguyu banada yasatsin inşallahEvet canım yarın kalp atışlarını duyucaz inşallah
Cok sağol canim amin inşallah rabbim sanada sağ salim kucagina almayi nasip etsinBende okudum canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder.
Yok tatlım bitane okucaksin.. Allah razı olsun canmcanım bende okurum. 41 adet değilmi.
ben yanlış anlamışım tam başladım :) . neyse 10 adet okudum rabbim muradınızı versin inşallahh...Yok tatlım bitane okucaksin.. Allah razı olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?