Allah razı olsun canm saolBende dua ettim Allah kabul etsin inşallah. En kısa zamanda sizlere de nasip olsun bu duygu..
Çok sağol canm Allah razı olsun3 tanede ben okudum. allah kabul etsin. dilerim hayırlısıyla tez zamanda güzel haberler alırısınız
Okudum Rabbim ınsallah sağ salim hayırlı sağlıklı tez vakitte duanızı yaşamayı nasip etsin bu mübarek günde dualarımız karşılıklı olsun insallahMerhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
Canım 5 tane okudum. Allah' ım kabul etsin dualarınıMerhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
Amin cnn insaallahOkudum Rabbim ınsallah sağ salim hayırlı sağlıklı tez vakitte duanızı yaşamayı nasip etsin bu mübarek günde dualarımız karşılıklı olsun insallah
Allah razı olsun canm amin inşallahCanım 5 tane okudum. Allah' ım kabul etsin dualarını
Okudum canım Allah kabul etsinMerhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
Amin canm çok sagol7 tane okudum Allah kabul etsin tez zamanda dileğini yerine getirirsin..
Amin tatlım Allah razı olsunOkudum canım Allah kabul etsin
Çok sağol canm snde sagsalim kucağına alirsn inşallahBen okurum canım Rabbim çocuğu olmayan herkese nasip etsin 9. Haftadayim ben
Allah razi olsun tatlım rabbim sanada kucagina almayi nasip etsin sagsalim inşallahokudum canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
amin hepimize güzel haberlerini bekliyoruzAllah razi olsun tatlım rabbim sanada kucagina almayi nasip etsin sagsalim inşallah
İnşallah canımamin hepimize güzel haberlerini bekliyoruz
Canım yaşın kaç?Merhaba kizlar bende bebek hasreti cekenlerdenim benim icin 41 tane hamile bayan ayetel kursi okurmusunuz hamilelerin dualari daha cabuk kabul olurmus
22 yasimdaym canm daha önce hiç gebeligim olmadi 9 aydır istiyoruz subat ayinda doktora gittm alttan muane etti biseyn yok dedi yumurtlama günlerini degerlendr dediCanım yaşın kaç?
Neden bebeğin olmuyor baktırdın mı?
Daha önce talihsiz bir gebeliğin oldumu?
Tamam 1 değil 40 tane Ayetel Kürsi okurum sorun değil ama bilimsel olarakta sana yardım etmeyi çok isterim.
Biraz detaylı yazarsan en azından sana yol gösteririm kardeşim.
Ah be canım bende önemli bişeyin var da çare bulamadında işin Allah tealanın hikmetine kaldı sandım.22 yasimdaym canm daha önce hiç gebeligim olmadi 9 aydır istiyoruz subat ayinda doktora gittm alttan muane etti biseyn yok dedi yumurtlama günlerini degerlendr dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?