Hamile bayanlar yada anneler şu teste bi bakiversin ben tam anlayamadim

Tebrikler hamilesiniz:)
Adetinizden mi 2 hafta gecti?
O zaman bu cizginin cok cok koyu olmasi gerek
Sizi korkutmak istemem ama mutlaka kan testi yaptirin
Cnm geçen ay adet tarihini tam hatırlayamıyorum her ay gecikmeli oluyor artık takip etmeyi biraktm su zaman oldu su zaman bitti DİE ve şimdi netten sonuca baktm betahcg 65 değeri yazıyor bu değeri bakılıyor sanrm ve kaç çıkması gerekiyor

dogum gunun kutlu olsun
yaradandan cok guzel bı hedıye aldınız :)
esınızle bırlıkte bugunu kutlarsınız
hayırlı olsun bebısınız

10 dan büyük olması gerekiyor diye biliyorum

Benm 4. Haftaya mi giriyor kuzum
Bugün çok dusunceliym

dogum gunun kutlu olsun
yaradandan cok guzel bı hedıye aldınız :)
esınızle bırlıkte bugunu kutlarsınız
hayırlı olsun bebısınız
Çok.sağol fistgm ama hala emin olamiyorum doktorun ağzından duymadan,Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benm 4. Haftaya mi giriyor kuzum
Bugün çok dusunceliym
canım stres yapma kendine bal gibi hamilesin tebrikler. Değerinde hergün katlayarak artacaktır. şuan 3-4 haftalık hamilesin adet tarihini net bilmediğin için döllenmen geç olmuş olabilir. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin

Degerine gore 4 haftalik canim bi kac güne yine kan testi yaptir saglikli bi gebelikte 2 katina cikmasi gerekiyo degerlerin
Ya da yarin sabah evde idrar testini tekrarla koyulasirsa bu iyi bi sey
Umarim her sey gonlunce olur canim
Bu arada testi ac karnina sabah idrariyla mi yaptin?

Ben de evlilik yıldönümümde öğrenmiştim:) benim çizgi de böyle belli belirsizdi. Beta hcg 4ün üzerindeyse hamilesin demek. Güzel güzel büyüt bebeğini

hayirli olsun bebek yolda

Yeni olduğu için çizgi silik çıkıyor benim de böyleydi :))
Bhcg de 65 çıkmış o da gösteriyor. Emin olmak istersen bir daha kan testi ver 2 günde 2 ye katlamasi gerekiyor...
Doğm günün kutlu olsun, ne güzel bir hediyen var bugün:) hayırlı olsun, gözün aydın

O cizgi buyutecle gorulecek kadar bile silik ciksa hamile oluyorsunuz tebrikler :)

Gözüğn aydın canım hamilesin.Ama çok küçük sanırım 3 haftalık felan yeni bir gebelik Rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun canim hamilesin benimki de böyle çıkmıştı hemen kan testine git yaptır

Benimki de böyleydi. Negatif diye çöpe atıyordum ki Google'de silik çizgi diye arattırdım gerçeği öğrendim. Zaman nasıl da geçiyor. 7.5 aylık olduk. Testi hala saklıyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…