Cnm geçen ay adet tarihini tam hatırlayamıyorum her ay gecikmeli oluyor artık takip etmeyi biraktm su zaman oldu su zaman bitti DİE ve şimdi netten sonuca baktm betahcg 65 değeri yazıyor bu değeri bakılıyor sanrm ve kaç çıkması gerekiyorTebrikler hamilesiniz:)
Adetinizden mi 2 hafta gecti?
O zaman bu cizginin cok cok koyu olmasi gerek
Sizi korkutmak istemem ama mutlaka kan testi yaptirin
dogum gunun kutlu olsunTesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm
Cnm geçen ay adet tarihini tam hatırlayamıyorum her ay gecikmeli oluyor artık takip etmeyi biraktm su zaman oldu su zaman bitti DİE ve şimdi netten sonuca baktm betahcg 65 değeri yazıyor bu değeri bakılıyor sanrm ve kaç çıkması gerekiyor
Benm 4. Haftaya mi giriyor kuzumGebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Çok.sağol fistgm ama hala emin olamiyorum doktorun ağzından duymadan,Rabbim isteyen herkese nasip etsindogum gunun kutlu olsun
yaradandan cok guzel bı hedıye aldınız :)
esınızle bırlıkte bugunu kutlarsınız
hayırlı olsun bebısınız
canım stres yapma kendine bal gibi hamilesin tebrikler. Değerinde hergün katlayarak artacaktır. şuan 3-4 haftalık hamilesin adet tarihini net bilmediğin için döllenmen geç olmuş olabilir. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsinBenm 4. Haftaya mi giriyor kuzum
Bugün çok dusunceliym
Degerine gore 4 haftalik canim bi kac güne yine kan testi yaptir saglikli bi gebelikte 2 katina cikmasi gerekiyo degerlerinCnm geçen ay adet tarihini tam hatırlayamıyorum her ay gecikmeli oluyor artık takip etmeyi biraktm su zaman oldu su zaman bitti DİE ve şimdi netten sonuca baktm betahcg 65 değeri yazıyor bu değeri bakılıyor sanrm ve kaç çıkması gerekiyor
Cnm geçen ay adet tarihini tam hatırlayamıyorum her ay gecikmeli oluyor artık takip etmeyi biraktm su zaman oldu su zaman bitti DİE ve şimdi netten sonuca baktm betahcg 65 değeri yazıyor bu değeri bakılıyor sanrm ve kaç çıkması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?