Saol bebeğim gerçekten güzel bir doğum günü hediyesi olduHayırlı uğurlu olsun doğumgünü hediyen :)
Tesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm
Tebrikler bu testte benim 2 yavrumdaada silik çıktı. Böyle çıkıyor 2. Cizgi. Ayrıca doğum gününde kutlu olsun seneye bebis 3 aylıkken Kutlarsin doğum gununuTesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm
Inşallah oda olcak dua et bol bol Rabbim sanada en kisa zamanda yaşatsin insalahKeşke bnde hamile kalsam
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kuzumKeşke bnde hamile kalsam
Tesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm
Evet hamilesin,sağlıkla kucağına da al inşallahKK nin alimli,güzel ve zeki bayanları sizce hamilemiyim
ay çok güzel.tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim canlar silik çıkınca emin olamadim ve benmki biraz ayarsiz olduğu için yanı adetim normalde bir hafta on gün gecikmeler yapar o yüzden yine gecikmesinde hamile deglmdir dedim ama hamileyim sanrm dedignz gbi ve bugün benm doğumgünüm
Hamile görünüyr ama kan tahlili daha mntklı cvp verirKK nin alimli,güzel ve zeki bayanları sizce hamilemiyim
aminnnnn kuzum RABBİM hiçkimseye evlat hasreti çektrmesin en kısa zamanda hayrlısıyla nasip etsin isteyenlere deTebrikler canım darisi benim ve benim gibi butun hasret çekenlerin başına olsun....
yerim ben o misafiri tecrübeliyin cnm 3 buçuk yaşnda bir kızım var bu ikinci bebeğm olcak RABBİM nasip ederse ve o kadr tatlı oluyorlarki zorlukları unutuyosun9 ayı devirip 28 günlük anne bir bayan olarak diyorum ki artık hayat sana vay ki vay vay vay diyorum:))hayırlı olsun zorlu ama dünyanın en tatlı süreci seni bekliyor evinize hiç gitmemek üzere yatılı misafir geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?