Doğuma Hazırlık Hamile çekimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1902837465bsr

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
218
122
18
24
Merhaba kizlar doğumdan önce hamile çekimi yapmak istiyorum fakat yaşadığım şehirde istediğim gibi fotoğrafçı bulamadım. Bulamadığımdan kastım hiçbirinde çekim için elbise yok elbisemi kendim bulmam gerekiyor bende klasik bir elbise giymek istemiyorum hamile çekimi için tüllü veya balık model elbise nereden bulabilirim en son çare terzidemi diktirmeliyim? Umarım anlatabilmisimdir

Balık model internette hiç denk gelmedim fakat trendyolda birkaç tüllü elbise görmüştüm. Bir de gardrops uygulamasında karşıma çıkmıştı daha önce. Amazon Türkiye sayfanda da var ama fiyatlar aşırı pahalı 🙈

Balık model internette hiç denk gelmedim fakat trendyolda birkaç tüllü elbise görmüştüm. Bir de gardrops uygulamasında karşıma çıkmıştı daha önce. Amazon Türkiye sayfanda da var ama fiyatlar aşırı pahalı 🙈
Trendyoldaki elbiseleri bende gördüm ama çok beğenmedim. Uçuk bir fiyatta veremem açıkçası zaten bebek alışverişinde fazlasıyla açıldık 😃

Dolap gibi uygulamalara bakin bence sonuçta sık kullanilacak bir sey değil bir defa gidersiniz anca
Bana kalsa çekim de çok elzem değil ama tabii o sizin karariniz
Umarım güzel bir elbise bulursunuz ☺

Back
X