Hamile değilim diye haykırmak istiyorum....

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar...Nasıl başlıycam onu bile şaşırdım şuan .. 5 aylık evliyim eşimde bende çalışıyoruz.. Başta doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım saglıga zararlıymıs falan dogal yontemlerle korunun dedıler.. Neyse benım adetım duzensız oldu hala hastalanmadın... Herkesın derdıde ben oldum kesın hamıleymısım bundan oncede oyle 4 ay boyunca herkes hastalandınmı dıye sorar oldu gorumcelerım kaynanam basta olmak uzere... Yok dıyorum cocuk dusunmuyoruz esımde aynı sekılde ama yok gırmıyo kafalarına... Kaynanam hergun baskısı kesın hamılesın ıkız olsun bırını o bakcak bırını annem oldu dedım baska İnanın bazen ben bıle hastalandıgım gunlerı unutuyorum tarıhını dun annem gorumcemı gormus ıste demıs gelın kesın hamıle o benımle bırlıkte hasta oluyodu falan... Yanii pes diyorum başkada birşey demiyorummm.....

canım o herkeste vardır.bide benim eşimin ailesinde kısırlık sorunu var.iyice bunaltmışlardı.bizim ailedede erken menepoz olayı var. 25 ten sonra her an menepoza girebiliyosun.kaynanam şimdi sıkıştırıyo.yapın 1 2 tane daha diye.yok diyorum.ben çalışıyorum.kim bakacak diyorum.ver ben bakarım diyo:)))

boşver canım ınsanoglunun derdı bıtmez sen kendı kafana gore takıl evlenmezsın ne zamn evlencen derler evlenırsın cocuk sorarlar dogurusun ıkıncı ne zamn derler.takmıcan boyle seyleri...

Bu arada hastalandıgın gunu soyleme dıyenler olabılır soyle soylıyım hastalıgım benım cok agır gecıyor ılk ıkı gun ben hep evdeyımdır ordan anlıyolar maleseff

bende gorumcemle adet oluyordum o ne zamn olsa ınsallah sen olmazsın dıyorlardı uyuz oluyordum.bekcı kesılmışlerdı basıma nedır bu torun sevgılerı anlamadım....

bende gorumcemle adet oluyordum o ne zamn olsa ınsallah sen olmazsın dıyorlardı uyuz oluyordum.bekcı kesılmışlerdı basıma nedır bu torun sevgılerı anlamadım....

Bizimkiler sırf meraktan soruyor acaba erkekmı olcak kızmı olcak kımse benızycek falan ... Eşimde annesine sordu anne cocuk dusnmuyoruz nıye soruyorsun sureklı sen ablamlar falan dıye bende dedım meraktann

Kaynanamın bı surat ıfadesı vardı bana unutmam hayatta olurmuu dedi adetten soruyorlarmı peh pehhhh

inat pazarına bende 4 yıl bekledim arkadaşlar. 4. yılda oldu bebeğimiz. ama ne kalpler kırdım kimleri yerin dibine soktum sırf bu yüzden ,,(zırt pırt sordukları için yani). tam sesleri kesildi derken kızımm oldu. şimdi 1,5 yaşında yine başladılaaar . ya kulağını tıkayacaksın yada yenik düşüp yapacan bir bebiş bu cahillerden kaçarın yok arkadaş .

Son düzenleme:
Benim anlamadığım neden adet günlerinizi kaynanız/görümceniz/eltiniz vs...gibi insanlarla zaruri bir durum olmadıkça paylaşıyorsunuz ki?

Ne gerek var bu kadar vıcık vıcık samimiyete, laçkalaşmış ilişkiye...

Ben kimsenin adetini merak etmem, bana ne...?!

Kimseyede (hele de elti/kaynana...) adet tarihimi söylemem, kime ne...?!

Bence paylaşımlarınızı gözden geçirin derim...

Bu paylaşımlar bana biraz gereksizlik geldi...

o değil de doğum kontrol hapları sağlığa zararlı filan değildir
öyle olsaydı toplatılırdı zaten
bazı kanserlerden korur hatta
yanlış bilgilerinizden kurtulun

soruna gelince
ben olsam size ne deyip kapatırdım ağızlarını
ne ayıp yaa adet oldun mu diye sormak
bi de ısmarlıyo ikiz olsun diye sanki gidip marketten alacak
hey Allah'ım

Doğum kontrol için söylenenlere okadar kulak asma .
Şehir efsaneleri çoktur .
Kimse istedi diye çocuk yapmak zorunda değiliz.
Öyle yada böyle anlayacaklar.
Bende mesela maddi durum daha iyiyken doğurmak istiyorum.
Daha iyi imkanlar daha iyi olanaklarda yetiştirmek büyütmek.
Onlara göre mantık : doğur aç mı kalıcak .
Ben artık vazgeçtim anlatmaya çalışmaktan hıhı diyip geçiyorum napıyım
Biyerden sonra biz pes ediyoruz onlar etmiyor bunu anladım.

Bastan sona bır oku ıstersennn

Bana doktorum soyeldı canım bunyem kaldırmadı ılacı benım sana yaramıyor dedı bende bıraktım saglıgıma
zarar verdı 1 ay boyunca hastalandım ben.. Banada cok ters gelıyor sormaları ters ve ayıp esımın yanında soruyolar bırde onlar utanmıyor benu utanıyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…