hamile değilimmm :((((

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.438
53.834
698
kızlar 23 ocakta asılama olmustum ya,az önce test yaptım tek cizgi (((

aşılamadan bayağa umutluydum,çoookk üzüldümm çoookkkk

canım üzülme bak bizde üzülürüz inşallah öbür aya olur doktoruna sor konuş danış tekrar hersey strese bağlı bende çok ümitliydim olmadı mesela çook üzüldüm çok ağladım ama ne gelir elden dua dua dua

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

insallah tatlım üzülmemek elde degil ki

bebeğimm gell artıkk annemmmmmmmmmm,çoookk bekledik seniiiiiiiii

Canım benim zor olduğunu biliyorum. Ben bile 1 ayda olmayınca psikolojimi bozmuştum..
Bu aya olmasa da diğer aya inşallah olur. Umudunu yitirme..

uzulme bu kadar vardir Allahin bi bildigi.belki bu ay olsaydi senin için hayirli olmayacakti bunlari dusuuninsallah bi sonraki ay hamileyim diye yazarsin bize

kızlar 23 ocakta asılama olmustum ya,az önce test yaptım tek cizgi (((

canım kan testi yaptırsan daha çok erken değilmi idrarda çıkmaması normal bence sende pcos mıu vardı

canım kan testi yaptırsan daha çok erken değilmi idrarda çıkmaması normal bence sende pcos mıu vardı

asılamamın 15.günü idrar testim tek cizgiiiii...
Kırmızıları bekliorum cnm,bakalım olmazsam öyle yaptırırım kan tahlili((

cnm umudunu yitirme. benim arkadaşım aşılama yaptı tutmadı artık istemiyorum yaza kadar dedi bir ay sonra hamile kaldı hem de 4 yıldan sonra. bence bebek için en büyük düşman stres kesinlikle. etrafımda çok örneği var biride benim 4 ay denedik ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra iş nedeniyle ayrıldık o ay hiç sans yoktu yumurtlama günüme 3-4 gün vardı bizde olmaz diye umursamadık aaaa sonra hoppp süprizzz bebiş var bak şimdi 6 aylık hamileyim
veren Rabbim o doğru zamanı bilir

stres yapmamak elde degil cnm,haklısın vakti zamanı gelince olur ins.
Rabbimden baska gidecek kimsemm yoookk.hayırlısıı insallahhhhhhhhh...
Sende sağsalim al kucağına cnm bebeğini.. Cinsiyeti ne?

stres yapmamak elde degil cnm,haklısın vakti zamanı gelince olur ins.
Rabbimden baska gidecek kimsemm yoookk.hayırlısıı insallahhhhhhhhh...
Sende sağsalim al kucağına cnm bebeğini.. Cinsiyeti ne?

prensesimiz geliyor allah nasip ederse. amin cnm aminn cümlemiz sağlıkla alalım kucağımmıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…