Adet odun mu diye sorunların cevabı artık evet evet evet evet(((((( 43:
Adet odun mu diye sorunların cevabı artık evet evet evet evet(((((( 43:
Üzüldüm ciddi.
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah 2014 bitmeden anne olursun hayırlısıyla ve de sağlıkla... AMİN!
Canim elbette ki cok zor suan senin icin ben tahmin bile edemem heralde ne kadar zor oldugunu.
Ama sana bir örnek vereyim.
8 senedir bebegi olmayan bir arkadasim vardi.
Sonunda Rabbim ilk tüp bebek tedavisinden nasip etti suan sanirim 4üncü ayi bile bitmistir.
InsaAllah sana da nasip olacak canim.
insallahh ttalım saolasınn tesekkür ederimmm
canım az önce kendi doktoruma giden ve hamile kalan bir akrabam ile konuştum..şu anda 8 haftalık hamile
nasıl tedavi uyguladığını sordum..
bu kıza doktorum 3 ay serephone ve bu karından vurulan iğneleri yapmış..ve çatlatma iğnesi vurulmnuş sonra..
3 ay gebe kalamyınca doktor şimdi aşılama zamanı demiş..
ilk aşılamada tutmamış ve 2. aşılamada gebe kalmış..
diyorki daha öncekilerde hem 6-7 yumurtam oluodu sağlıklı en sonuncu aşılamada 2 yumurtam vardı..doktor şansşımız az dediği anda hamile kaldım diyor..hiç üzülme dedi bana..bende sana bilgi olsun diye yazayım dedim..
Canim benim çok geçmiş olsun.ben beş defa aşilama bir tüp bebek gördümama sadece tüp bebek tuttu ama onuda aldilar bunada hamd olsun.o kadarini tattim benim gibi olmasin sonu ama rabbim hamileliği herkeze tattirsin sabirlar versin
aminnn insallah bizlerinde olur cnm hayırlısıylaaaaaa:13::13::13:
Canim benim çok geçmiş olsun.ben beş defa aşilama bir tüp bebek gördümama sadece tüp bebek tuttu ama onuda aldilar bunada hamd olsun.o kadarini tattim benim gibi olmasin sonu ama rabbim hamileliği herkeze tattirsin sabirlar versin
j
inşallah canim hayirli haberlerini bekliyorum
Ağlatacaksin benibebeğimm gel artıkkk annemmmm seni cook özledimmmmmmm ...
Ağlatacaksin benibende bunları haykirmak istiyorum olur canım Yaradandan ümit mi kesilir dualarda buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?